25 Şubat 2016 Perşembe

Çift taraflı tente

Adet mafsallı tente ile oluşan bu sistemimiz aynı açılma özeliklerine sahiptir. Alüminyum çatı kısmı paslanmazdır direkler elektrostatic boya ile boyanarak su ve diğer dış etkenlere karşı daha uzun ömürlü olur , kumaş seçenekleri pvc ,acrilik branda olarak çeşit olup renk seçenekleri ise oldukça. Pergola tenteler sayesinde mekanlarınızı dört mevsim kullanabilirsiniz. Tentenin bir sürü çeşidi bulunmaktadır.


Bu çeşitlerden bir tanesi de çift taraflı tente olmaktadır. Tek taraflı tenteden daha fazla yeri kaplaması nedeniyle koruduğu alan genişliği bir o kadar fazla. Gebze ve Kocaeli başta olmak üzere Adapazarı, Bilecik, Balıkesir, Antalya gibi bir çok ilde referans noktalarına sahiptir. Tentelerin monte edildiği demir ayakları ve çatısı elektrostatik toz boyalı olup yıl paslanmama garantilidir. Hayırlı işler hayırlı akşamlar.


Selam çift taraflı açılır tente fiyatları öğrenmek istiyorum ben Denizli deyim nasıl gönderilir ve kargo ne kadar tutar ve ne zaman gelir ortalama 5-metre uzunluğunda. Marifet firması olabilecek en şık, en sağlam ürünleri üretmektedir. Restaurant,cafe ve barlar içinde tercih edilir. Sistemin monte edilebileceği bir yapının olmadığı alanlarda özel ayak profilleri ve makas sistemi kullanılarak klasik veya motorlu mafsallı tentelerin sisteme bağlanmasıyla oluşan çift açılır t tipi tente modelidir. En çok kullanılan tente çeşitleri, körüklü tente , kasetli tente , eğimi ayarlanabilir tente , çift taraflı tente , mafsallı tente , tünel tente , akordeon tente , pergole tente , raylı tente gibi çeşitleri vardır.


Sektörün lideri firmamızda her türlü tenteyi en uygun fiyata bulabilirsiniz. Açılır tente için firmamızla iletişime geçin size en uygun tente modellerini seçelim. Her iki yana kolaylıkla açılabilen mafsallı tente , bulunduğu alanda byük bir bölümü kötü hava şartlarından koruyabilmektedir. Ayak sistemi üzerine yapılan, iki tarafa da açılabilen tente çeşididir. Sabit tente : Seçilen mekanın üzerini kaplayacak şekilde sabitlenen açılıp kapanma özelliği olmayan tentelerdir.


Kafe gibi açık mekânlarda tercih edilir. Yıllık Tecrübe ile profesyonel tasarımlar ve size özel çözümlerle uzman ekiplere sahip PROTENTE herzaman yanı başınızda. Eskişehir mafsallı tente çalışmalarımız bağımsız yapısı ve herhangi bir ayak destek istemediği için çok tercih edilmektedir. FT TARAFLI MAFSALLI TENTE : Yere gömmeli veye tekerlekli olarak yapılabilen direklerin üzerine monte edilen her iki yöne açılma ve kapanma özelliğine sahip tente modelimizdir.


Bu sayede daha büyük alanları gölgelendirir. Tekerlekli olma özelliği sayesinde tentenin yeri istenildiği gibi değiştirilebilir. Hareketliliği sayesinde farklı pozisyon ve yerlerde çok amaçlı kullanım sağlar. Tek bir sonuç gösteriliyor. Yönlü Açık Alan Tentesi ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et.


Asma Germe Sistemler ve Araç Tenteleri. Ancak istenirse eğer bar, kafe ya da restoran gibi alanlarda da tercih edilebilir. Taraflı Kartal Körüklü Tenteler. Tüm ihtiyaçlara göre ayrı ayrı tasarlanan tenteler her alanda farklı bir modelle karşımıza çıkmaktadır. MOTORLU PERGOLE - PERGOLE SİSTEMLERİ.


Çift taraflı tente

Kasetli tente Detaylar. Asma-Germe (yelken) Körüklü Tente. Yeni Mahallesi içinde, satılık ikinci el Çift taraflı tente. Her mevsim kullanabileceginiz.


Cift yone acilimi ozelligi sayesinde. Motorlarin dayanikligi asiri zorlu. Estetik dizaynı sayesinde. Tente modelleri arasındaki en modern. Ev veya işyerlerinde güvenle kullanılabilmektedir.


Çift taraflı tente

Elbette isteğinize göre sabit ve hareketli model olarak da var olan seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Söz konusu olan bu tente sisteminin teknik özellikleri de mevcut haldedir. Bu özellikleri bilmeniz doğrultusunda daha kolay bir kullanım elde edebilirsiniz. Körük tenteler Güneş ve hava bahar el önlemek sayesinde istediğiniz gibi ayarlanabilir. Güneş yelken sistemi, bir tür spot yerleştirilir.


Geniş koruma alanı sağlayarak keyifli saatler yaşamanıza olanak sağlar. Bunların dışında körüklü tente , kasetli tente , eğimi ayarlanabilir tente , çift taraflı tente gibi birçok model bulunmaktadır. Zorlu TenteÜrün Gruplarımız.


Uğurlu Gölge, tente , branda, çadır, katlamalı tente , pergole tente , raylı tente , körüklü tente , mafsallı tente , kasetli tente , yarasa tente , kapama tente.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar