17 Şubat 2016 Çarşamba

Otomatik turnike

Tek kemikler üzerine uygulanır. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Yangın ihbar sisteminden gelen sinyal ile geçişin her iki yöne otomatik olarak açılması sağlanır. Teknolojiye ayak uydurmak için sürekli kendimizi geliştirerek yeniliyoruz. OTOMATİK-TURNİKE -STANDART- TURNİKE. Karşılaştırma listesine ekle.


YARIM BOY TURNİKELER Ticaret merkezleri, okullar, devler ve özel sektör kuruluşları ve endüstriyel alanlar gibi yoğun giriş çıkışların yapıldığı yerlerde denetimi kontrol altına almak için Access kontrol, Pdks, Ziyaretçi Takip ve Yemekhane Kontrol Sistemlerinde tercih edilen turnike sistemleridir. Plastik malzemeden yapılmış olan toka ve giriş ucu defalarca kullanıma uygundur. Otomatik Giriş Teknolojilerinin kısaltmalarından almıştır.


Sitenizin ya da tesisinizin otopark alanlarındaki giriş çıkışlarda bulunan bariyer veya her türlü otomatik kapılara RFID antenler entegre edilir. Kolay uygulanabilir ve çözülebilir olan, sıkı dokumalı , boyuna esnek plastik kilitli, mandallı ve stopludur. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Tureng Dictionary and Translation Ltd.


Spor Salonu Kartlı Geçiş Sistemi. Tripod kollu turnikeler hızlı geçiş vip engelli özürlü ve boy turnike sistemleri. VBM (Almanya) marka otomatik turnike cihazlarımız için.


Kategorilere ayrılmış milyondan fazla sözcük ve sözcükleri farklı aksanlarda dinleme seçeneği. Birçok farklı türdeki projeye uyarlanabilecek model seçenekleri ile bel tipi turnike sistemleri, geçiş kontrol sistemlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bel tipi turnike sistemleri modellerimiz, özellikle insan trafiğinin yoğun olduğu yerlerde tavsiye edilmektedir. Tek el ile kullanım kolaylığı sağlayan turnike kolayca uygulanıp çözülebilir.


Elektronik Popüler Kategoriler Tüm Kategoriler. Not: Ürün renkleri değişkenlik gösterebilir. Bu İlan E NTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir. Ayrıca uzaktan kumanda ile yönetilebilen turnikeler de vardır. DÜŞEN KOLLU TURNİKE SİSTEMİ.


Tek başına kullanılabileceği gibi parmak izi okuma, yüz okuma yahut kart okuyucu gibi herhangi bir erişim kontrol sistemi ilede bütünleşik çalışabilir. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz. Konya’da oldukça tercih edilmektedir. Kullanımı güvenli ve rahattır.


Otomatik turnike

Turnike Sistemleri Nedir? Tripod turnike , geçiş yapılmadığı durumlarda sn. Elastik özellikteki otomatik turnike kan alma işleminde damarın rahatlıkla bulunmasını sağlar. Vanöz basıncının artmasını sağlayan ürün kan alımının hatasız yapılmasına yardımcı olur.


Gelmeyen öğrencinin velisi otomatik haberdar edilir. Havaalanlarında, üniversitelerde, otomatik ödemeli geçiş sistemlerinde olduğu gibi seri bir şekilde geçiş yapılması gereken yerlerde kartlı turnike sistemleri tercih edilmektedir. Dees otomatik kapı sistemleri, otomatik kapı ve diğer otomasyon sistemleri ile hem servisi olsun hem montajı olsun her konuda uzman ekibimizden destek alabileceğiniz firmamız yıldır sizlere hizmet vermekten gurur duymaktadır. Sağlık Medikal Medikal Sağlık Ürünleri Alış Veriş Sitesi.


Otomatik turnike

Kaliteli kolon askısına sahiptir. Kan akışının durdurulması yahut damar bulma amacıyla kullanılabilen ilk yardım malzemesidir. EKG Cihazları ve Yedek Parçaları.


Pratik olarak açma düğmesi vasıtasıyla da çıkartılır. Fotoselli Kapı Sistemleri. Silindir, camlı, geniş kollu olarak kendi içinde ayrılan vip turnikeler, ileri veya geri hareket esnasında kişi eğer turnike önünde yer alırsa turnike otomatik olarak bu eylemi hissederek tepki verir ve kişinin kapanma esnasında zarar görmemesi için çalışması otomatik olarak durur. Jeneratör ve kesintisiz güç kaynağı olmayan yerlerde, elektrik kesilmesi veya arıza halinde otomatik bariyer manuel olarak boşa alınabilmektedir.


Optik turnike -diğer adıyla hızlı geçiş turnikesi-,. Varnost Yangın İhbar Sistemi Entegrasyonu ile otomatik olarak kanatlar açılıp hızlı kaçışa izin vermektedir. Paslanmaz çelik turnike , Boy turnikesi, Vip turnike , bağımsız turnike , tek ayaklı turnike , trio turnike , iki ayaklı turnike , geçiş turnikesi, giriş turnikesi, kelebek turnike , otomatik turnike , pnömatik turnike , double turnike , engelli turnikesi, camlı turnike , jetonlu turnike , kapalı turnike , tuvalet turnikesi.


BETAPER TURNİKE SİSTEMLERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar