26 Şubat 2016 Cuma

Ağaç mumluk

Bu hediyelikler kullandığınız alana şık ve tarz bir hava verir. Doğal görünümü sayesinde istediğiniz aksesuarla bütünlük sağlayacaktır. Modern veya minimal bir dekorasyonla doğal ağaç mumluklar veya deniz taşı mumluklar gibi modeller daha uyumluyken klasik bir dekorasyona şamdanlar, kandiller, altın veya gümüş mumluklar daha fazla yakışacaktır. Fener mumluklar özellikle balkon veya teras gibi dış mekanlarınıza büyülü bir hava katabilir.


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz.


Merhabalar, bir kendin yap projesi ile daha sizlerleyim. Arkadaşlar bu sene ağaç kütüklerinden mumluklar inanılmaz moda. Herkesten bu mumlukları duyuyorum, çoğu markette de bunlardan. Online sipariş vermek çok kolay! Buyrun Ahşap Ağaç kütüğü ile neler yapılır?


Dekoratif Ahşap Kütük Mumluk İndirimli 14. Nasıl Ağaçtan Mumluk Yapılıyor görelim. Daha sonra ağacın ortasını yada istediğimiz yerini bu matkap ucuna takılan punch ile deliyoruz.


Gerçek ağaç dallarından kesilerek elde imal edilmektedir. Mumlu ve mum olmadan satın almanız mümkün. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Ağaç Mumluk ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et.


Ağaç mumluk

Kalın ağaç kütükten mumluk yapmak için boyutlarını kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Kısa sürede yapabilir ve evi güzelleştirmenin yanı sıra bu tür çalışmaları yapıp satabilirsiniz. Ağacın doğal formunu bozmadan üretilen bu ağaç mumluk sınırlı sayıda doğanın bir parçasını yaşam alanlarında görmek isteyenler için özel olarak üretildi. Ağaç nikah şekeri modelimizde lavanta yada şeker uygulaması yapılmamaktadır.


Tüm ürünlerde 2TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsizdir. Qtük Ağaç 3lü Mumluk 20CM indirim 31. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.


Azalt Arttır TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp Üzerinden de Sipariş Verebilirsiniz. Birde ağaç mumluk modellerinde sadece kütükten olan modeller yok tabi ki.


Doğal kollu ağaçların direk kullanılarak üzerlerine mum yerleştirilmesinden şamdan şeklinde oluşturulan mumluk modelleri de var. Bu modeller tasarım olarak o kadar tarz ve benzersiz duruyor ki gören herkes mutlaka bu mumluklardan evlerine almak isteyeceklerdir. Bu mumluk geçen sene benim çok beğenerek aldığım bir mumluk. Hem çok güzel hem de yapılabilir gibi geldi bana.


O nedenle ayrıntılarını iyice çektim. Hatta sadece ağaç kabuğu değil, buradaki bir çok örnekte olduğu gibi eski dergiler, renkli karton parçaları, plastik renkli parçalar,vs. Her eve uyabilecek ağaç formlu cam mumluk. Kaybolmakta olan değerimiz üfleme cam sanatını, camın güçlendirilmiş hali ‘’Borosilikat’’ ile birleştirdik. Böylece hem dekoratif olarak daha parlak, hafif ve ince ürünler, hem de şoklara, çizilmelere ve darbelere dayanıklı, keyifle kullanılacak ürünler tasarlamış olduk.


Ağaç kütüğünden otantik bir mumluk yapmak için kalın bir ağaç kütüğünü uygun yükseklikte kesip mumun girebileceği genişlikte bir oyuk açmanız yeterli olacaktır. Bir cümlede nasıl yapılacağını anlattım ama gerekli malzemeleri olmayanlar için iş biraz zor. Aşağıdaki fotoğrafta yapım aşamaları gözüküyor. Ağaçtan dekoratif mumluk yapımı, kısa süreli bir çalışma olmasını yanında çok basit ve eğlencelidir. Eğer kendiniz testere kullanamıyorsanız bu konuda bir yakınınızdan yardım alıp ağaç kabuklarını kesmesini isteyebilirsiniz.


Ağaç mumluk

E-Mail List Kampanyalar güncel haberlerden ilk siz haberdar olun aramıza katılın. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Firmamızın satışları, sadece vergi mükellefi olarak sektörde faaliyet gösteren toptancı müşterilerimize yapılmaktadır. Son tüketiciye satışımız kesinlikle yoktur.


Hazır süslenmiş Nikah şekerleri ürünlerinin tüm çeşitlerinde Tahtakale eminonu ucuzluğuyla yararlanmanın fırsatını yakalayın. Farklı dekorasyon seçenekleri ile en güzel sonuçları alacağımız bir dönemdeyiz. Artık elinize geçen her materyal inanılmaz ve keyifli bir dekoratif parça olarak değerlendirilebiliyor. Doğal natürel ağaç dalı, meşe odun dilimleri, nikah şekeri, kına hatırası, bekarlığa veda hediyesi, sunum, dekorasyon ve organizasyon ürünü.


Kütük mumluk , tealight doğal ağaç mumluk olarak kullanılabilen ahşap odun dilimleri. Doğal ve el yapımı ürünlerle, geniş yelpazeye sahip mağazamızda ev dekorasyonu, tasarım ve hediyelik eşya ile ilgili pek çok ürün bulabilirsiniz. Vitale Ağaç Küçük Boy Tekli Yarım Kütük Mumluk.


Kütük mumluklar , ağaç mumluklar , nikah şekeri, doğum günü hediyelikleri, kına ve mevlit hediyelikleri için birbirinden güzel mumlukları sizin için hazırlıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar