27 Temmuz 2015 Pazartesi

Bagaj açma düğmesi

Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Dış Ayna Komple Transit Custom V. Kaput Kilidi Courier Alarmsız. Partikül Filtre Sıvısı Euro Di. FII de araç içinde bagaj açma düğmesi yoktur. Bu sistem sayesinde kapılar kilitli olmasa bile anahtarı bagaja yaklaştırmadıkça ya da kumanda üzerindeki bagaj açma düğmesine basmadıkça bagaj dışarıdan açılmıyor, bu da ışıklarda durduğunuzda kapılarınız kilitli olmasa bile kötü niyetli kişilerin bagajınızı açıp hırsızlık yapmasını olanaksız kılıyor.


Arkadaşlar kaç zamandır arabanın içinden bagaj açma düğmesine bastığımda bagaj açılmıyordu. Sustalı anahtardaki tuşa basarak açıyordum. Bugün servise giderek baktırdım.


Birhayli zahmetli bir işmiş. Anahtar üzerindeki bagaj açma düğmesini mi kastediyorsunuz, yoksa arabanın iç kısımdaki bagaj açma düğmesi mi? Eğer iç kısımdaki ise, acaba tüm kapılar içeriden kilitli iken mi açmaya çalışıyorsunuz içeriden?


Bagaj açma düğmesi

Arkadaşlar kapıda bulunan bagaj açma düğmesine bastığımda ne ses var nede bagaj açılıyor. Birde bagaj araç çalışırken açılmamasını iptal edebiliyor muyuz. GM MARKA ORİJİNAL ÜRÜNDÜR.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Eğer bu sitemizi ilk ziyaretiniz ise kayıt ol linkine tıklayarak kayıt yaptırabilir ve sitemizin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. BAGAJ KAPAK AÇMA BUTONU DÜĞMESİ MEGANE II HB CLİO III SCENİC II.


Açıklamadaki Ve Resimdeki Gibi Gönderilir. Yedek Parça forumunda yazıldı. Bagaj Açma Düğmesi Logolu. Passat Bbagaj açma düğmesi orjinal. Kumandadan bagaj açmaya bastığımda rahatlıkla açılıyor bagaj.


Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz. Mesaj göndermeye başlamak için kayıt olmanız gerekebilir. Yukarıdaki Kayıt ol linkinden üye olabilirsiniz. Mesajları görüntülemek için forumlara girebilirsiniz. Güvenli e-Ticaret ile satıcının belirlemiş olduğu fiyattan satın alabilirsiniz.


Modele Göre Araç modelinizi seçerek, gerekli yedek parçaları bulabilirsiniz. Koduna Göre Arama Ürün referans numarası giriniz. Teklif mi almak istiyorsunuz ? Uzmanlarımız sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir.


Sürücü tarafındaki kapıya bagaj açma düğmesi koymuşlar. Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Sedan Araç Seçenekleri İçin Uygundur.


Bagaj açma düğmesi

Fiesta Model Araçlara Uyumludur. Giriş Yapın veya Üye Olun. DOĞA SPORLARI OFF-ROAD KARAVAN DÜNYASI İKİ TEKER NAVİGASYON VE HABERLEŞME FOTOĞRAFÇILIK GEZGİNİN DÜNYASI GENEL KONULAR YARDIM İLETİŞİM. Hazır bagaj çıtasını sökmüşken logoyu da söküp altını reflektörlü kırmızı folyo koydum.


Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Ayrıca bu aracın içinde bagaj açma tuşu var mı ? Babam servise götürdü değiştirmişler parçayı ve yerine plastik bir parça takmışlar. Sadece kumandadan açabiliyordum. Orjinal ve Sıfır Üründür.


Bagaj açma düğmesi

Sariyer içinde, ikinci el satılık Tiguan bagaj açma düğmesi - Kuzey tarafından Sariyer içinde paylaşılmış Tiguan bagaj açma düğmesi. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Bundan alırsanız bagajı kumandadan açabilirsin. Aynı araba bende vardı bende aynı durumdan şikayetçiydim. Sitemiz Ford oto yedek parça, çeşitli oto motor parçalarını uygun fiyatla satın alabilirsiniz.


Gönderen Konu: tbagaj kapağinı kumandadan açma. Orijinal Araba parçaları için kredi kartı geçerlidir. Simdi bu araçta bu fonksiyonu olmamasi çok can sıkıcı geliyor.


Otomatik bagaj kapağını yaklaşık bir dakika sürekli olarak çalıştırırsanız (art arda açma ve kapatma) aşırı ısınmayı önlemek için durur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar