31 Temmuz 2015 Cuma

Galvaniz civata

Civata ve civata gurup resimlere tıklayarak 2. Değerli proje sahipleri nereden cıvata aldığınız önemlidir. Bu vincin cıvatalarını siz de almış olabilirdiniz ! Uzay Çatı Civataları ve Somunları. Firmamız METAL BAĞLANTI ELEMANLARININ ÜRETİMİ, SATIŞI, İTHALAT VE İHRACATI konusunda bir kalite sistemini yürürlüğe koyduğunu ve uygulamakta olduğunu aşağıdaki belgelerle teyid etmektedir. Bayraktar Bulvarı Nurlu Sok.


DEGA DEMİR VE GALVANİZ SANAYİ A. A2C-A3C-B3L , siyah oksit , dakromet ,geomet,fosfat,bakır,nikel, sıcak daldırma galvaniz gibi. This is the of Konya - TURKEY based bolt manufacturer, Asil Bolt. NORM CIVATA SANAYİ ve TİCARET A. Hot dipgalvanized bolts for energy transfer lines.


Ankara’da faaliyete geçen cıvata, sac malzeme, kaynaklı malzeme, poligon direk ve galvaniz kaplama fabrikalarının yanısıra boyama ve kompozit direk üretim fabrikasının kurulmasına başlanmıştır. Bu yeni tesisler ile MİTAŞ Grup dünya pazarları için yenilikçi ürünlerini üst düzeye çıkarmayı hedeflemiştir. Yüksek mukavemetli civatalar : Yük taşıyacak elemanların bağlantısı için kullanılırlar.


Titreşimli, darbeye maruz kalan ve çift yönlü kuvvetlerin bulunduğu uygulamalarda bu standartlardaki civatalar kullanılır. Bu cıvatalar aşağıdaki standartlarda temin edilirler. Yeni Web Sayfamız hizmete açılmıştır ve bütün ürünlerimizi sergilenmekdir. CİVATA SICAK DALDIRMA GALVANİZ 6. Kuruluşundan bugüne kaliteyi ön planda tutarak çalışmalarına hızla devam etmektedir. Organize Sanayi Bölgesindeki yeni tesisinde 3. Adet Metre kaplama havuzuyla günlük Ton kapasiteye sahiptir.


Yorumlarınızı bekliyoruz civata -somun-vida gibi ürünlerle ilgili veya genel olarak siteyle alakalı öneri,görüş ve beğenilerinizi yorum linkini tıklayarak bizimle paylaşabilirsiniz. A-RA, aynı yerleşkede bulunan 250. Burada mt uzunluğundaki ürünler tek daldırmada galvanizlenebilmektedir. Elektro galvaniz tasarımı ve kimyasal yapısı prosese uygun her türlü demir çelik ürünlerinin korozyona karşı korunması için tüm dünya da yaygın bir şekilde kullanılan son derece ekonomik ve kullanışlı bir. CİVTAŞ CIVATA İMALAT SAN.


Galvaniz civata

Etiketler: GALVANİZ MANŞON galvanİz , manŞon, galvaniz , tesisat, malzemeleri E-BÜLTEN Size özel kampanya ve fırsatlardan yararlanmak için e-bültenimize abone olun. Teknelerde, çapalar, zincirler ve bazı tanklar sıcak daldırma galvaniz ile kaplanır. Evet berdan cıvata mersin tatsus ta bu şirket e soguk civata isine girmek icin gerekli ekipmanlar icin beni cagirmislardi makina ikipmanlari ile ilgili bilgi almak icin ilk mt makina ile baslatmistim ama benim suan burda yatirim yapmak icin aradigim yatirimci enerji sektörü olacak cok farkli berdan cıvata daldirma galvaniz yapmaz celik. Bağlantı elemanları alanında her ihtiyaca cevap verebilen geniş bir ürün yelpazesi sunmakta, standart ölçü ve malzemelerdeki tüm ürünlerin satışının yanı sıra, talebe göre özel malzeme ve ölçülerde, belirtilen toleranslar dahilinde itinalı üretim yapmaktayız.


A2C veya A3C , siyah oksit , dakromet , geomet,fosfat,bakır,nikel. Adet, yapı market kategorisinde TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle. Karşılaştırma listesine ekle. Bizi bugünlere getiren, daha iyisini yapabilmemiz için çalışma azmi veren aynı tutku.


Norm Cıvata, üstün kalite politikası ve geniş ürün yelpazesi ile sektöründe lider ve öncü kuruluş olmaya devam etmektedir. Türkiye’nin en büyük cıvata, somun, saplama ve ankraj imalatçılarından biri konumundadır. Bulunduğu büyük projelerle sektöründe tanınmış ve markalaşmış unvana sahiptir. Bir bileşik menteşe ile tahrik edilen dövme ve sertleştirilmiş alaşımlı çelik çeneler daha az çaba ile üstün kesme gücü sağlar. Bu ürün ve Cıvata, Somun, Saplama, Pul kategorisindeki ilgili tüm ürünler için tıklayın!


Firmamız kendi arsasında bulunan kendi fabrikasında yüksek kapasitede hizmet verebildiğinden siz değerli müşterilerine uygun fiyatlar sunabilmektedir. GALVAPAK GALVANİZ - SANTRİFÜJ SICAK DALDIRMA GALVANİZ KAPLAMA Dayanıklı demir çeliğe ihtiyaç duyan Enerji, Savunma Sanayi, Ulaştırma, Bağlantı Elemanları, Otomotiv, İnşaat, Tarım, Metal Sanayi, Medical sektörlerde güvenilir, ekonomik, çok yönlü uzun ömürlü koruma. Flanşlı somun sayesinde civata sıkılırken pul kullanmaya gerek kalmaz.


Galvaniz civata

Tüm civata ve bağlantı elemanları en hızlı şekilde üretim ve tedariğini yapmaktayız. SAPLAMALAR Saplamalar her sektörde çeşitli çap ve boylarda kullanılır. Ağırlıklı olarak prefabrik yapı sektöründe ankraj bulonları,uydu ve iletişim sektörü anten bağlantı sapması, makine sektöründe çeşitli çap ve boylarda.


Galvaniz Kaplamanın Ömrü Nedir? Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Ancak galvaniz kaplanmış ürünlerin ömürleri bakım gerektirmeksizin ortalama ila yılarasındadır. Elektrolitik kaplama, sıcak daldırma galvaniz ve çinko pul kaplama işlemleri ile yüzey kaplama yapılmaktadır. Diğer civata modellerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.


Haksev Yapı Sistemleri San. Dikey büyümeyi hedefleyen ve bu anlayışla entegrasyona yönelik yatırımlarına aralıksız devam eden Tezcan A.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar