27 Temmuz 2015 Pazartesi

M12 civata fiyat

Güncel fiyat listesi için iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz. Kullanılan cıvatanın, somunun, pulun vb. Bu ifadeler dünyanın her yerinde aynıdır. Paylaş : Ürün Fiyatı : TL KDV DAHİL. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen.


Karşılaştırma listesine ekle. Civata somun fiyatları , Civata ve somun. Teknik Bilgiler Makale Galeri Fuarlar Destek Anasayfa. Bombe baş imbus civata , 10. Paslanmaz civata somunlar paslanmaz pop percin.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. MSAPLAMA (GİJON) MT. Drill through the work, insert the anchor and tighten. TL MSAPLAMA (GİJON) MT. Piyasa Fiyatı : Site Fiyatı : 1. Ankra Civatası, U Bolt, Saplama.


CİVATA , SAPLAMA VE ANKRAJ MALZEME KALİTELERİ. Boylar arasındaki civatalar için diş boyu. Saplamalar her sektörde çeşitli çap ve boylarda kullanılır. Ağırlıklı olarak prefabrik yapı sektöründe ankraj bulonları,uydu ve iletişim sektörü anten bağlantı sapması, makine sektöründe çeşitli çap ve boylarda, asansör sektöründe kabin bağlantılarında, otomotiv sanayinde aks parçalarını bağlamak için, inşaat sektöründe çelik yapıların bağlantısında.


Havalandırma, ısıtma-soğutma ve izolasyon gereksinimlerinizi karşılamak, sorunlarınıza doğru çözümü getirebilmek için alanlarında lider firmaların ürünlerini kullanan ŞENKAR MEKANİK, kaliteli hizmeti ile firmanızın ihtiyacı olan herşeyi karşılayacak komple çözümler sunuyor. Bu hizmetten yararlanmak ve gereksinimlerinizi en iyi karşılayacak çözümlere ulaşmak. Havsa Başlı Matkap Uclu Vida. MBolt Fiyat karşılaştırması, Fiyat Trendleri MBolt Senin Referans olarak. Düşük Fiyatlarla MBolt satın alın.


M12 civata fiyat

Sertlik kalitesinde çelik bir üründür. Ozel imalatı hizmetimiz ile istenilen civata somun vb ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz. Bizi bugünlere getiren, daha iyisini yapabilmemiz için çalışma azmi veren aynı tutku. Norm Cıvata, üstün kalite politikası ve geniş ürün yelpazesi ile sektöründe lider ve öncü kuruluş olmaya devam etmektedir.


Ya da emniyet gerilmeslerini neden standartta bulamıyoruz. ELMAS ENDÜSTRİYEL olarak, sıhhi tesisat alanında uzun yıllara dayanan tecrübe birikimimizle, imalat, tedarik ve bayilik şeklinde faaliyette bulunmaktayız. Yukarıdaki tabloda kalınlık ve uzunluklara göre adet fiyatı belirtilmiştir.


Farklı marka seçenekleri için aşağıdaki Alternetif Ürünler sekmesine bakabilirsiniz. Orijinal ekipman üretici isimleri ve parça numaraları sadece referans amaçlı kullanılmış olup ürünlerimizin orijinal ekipman üreticileri tarafından üretildiği manasına. ORİJİNAL ÜRÜNE 1DESTEK;. MÇaplılarda 55mm üzeri yarım dişlidir.


MÇaplılarda 60mm üzeri yarım dişlidir. Birinci rakam 1ile çarpılınca, çıkan değer malzemenin çekme mukavemetini (dayanımını) verir. Ayboltlar halka başlı metrik civatalardır erkek (din 5) ve dişiDin 5olarak ikiye ayrılmaktadır. Birleştirilecek malzemelerin, levhalara ve borulara bağlanacağı durumlarda arka bölümü kapalı olan ve civata kullanılması gereken birleştirmelerde kolayca uygulanarak çok sağlam bir bağlantı noktası elde etmemizi sağlar. TL’ye Varan MaxiPuan Kampanyası!


For lengths above the continuous tepped line. Values are given in milimeters. Değerler milimetre olarak verilmiştir. DIN 6YB DİBİ DÖRT KÖŞE CIVATALAR.


FAVORİLERİME EKLE Tavsiye Et Yorum Ekle Fiyat Alarm. Bu ürünün açıklamaları, fiyatı veya diğer özelliklerinin hatalı olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki formu doldurarak bize gönderebilirsiniz. DIN 9standartlarında ürettiğimiz yüksek mukavemetli çelik konstrüksüyon civatalardır. Müşteri hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için. Makinenizi şantiyenizden alalım.


EPOKSİ HARCI Daha fazlası için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar