31 Temmuz 2015 Cuma

Palet streçi

Ayrıca palet ile sevkiyatı yapılması gereken ürünlerin esnemesi, delinmesi ve hasar görmesi gibi durumların önüne geçmek yani palette bulunan kolilerin deforme olmadan bir arada tertemiz şekilde alıcısına ulaşması adına streç film işletmelerde zorunlu bir ihtiyaç haline gelmiştir. Manuel, elle sarılan veya, makine ile sarılan? Bu seçim tamamen günlük sevkiyat miktarınıza bağlıdır. Günde bir kaç koli yapacaksanız, power streç el ile sarabilirsiniz.


Eğer yüzlerce koli paketleyecek iseniz kesinlikle süper power streç kullanmalısınız. El tipi palet streci piyasada yaygın olarak 300m olarak bilinmektedir. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Sepete Ekle Hemen Al İncele.


Streç ambalaj, naylon streç, ambalaj streç film, palet streç film gibi ihtiyaçlar için daha fazla aramanıza gerek kalmadı. Karaca Streç ,micron, micron, micron, micron, el streç filmi ,otomatik makina streç film ,yatay streç film sarma makinaları için power streç palet streç el streci imalatı ve üretimi yapmaktadır. Başta palet streç , palet streç film ,makine streç film ve yatay streç film de uygun fiyat ve kalite.


Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Türkiyenin her yerine ücretsiz kargo ile uygun ödeme koşulları ve indirimli fiyatlar bezdunyasi. Toptan ve perakende fiyatları için sitemizi ziyaret etin özel teklifler alın.


Elastik özelliği sayesinde malzemeleri sararak korur. Firmamız müşterilerine, sorunsuz, uzun ömürlü, kullanılabilirliği yüksek, ihtiyaca göre gıda ve endüstriyel ambalaj çözümleri sunmaktadır. Palet Streci şimdi bezdunyasi.


Sektöründe yılı aşkın süredir edindiği deneyimi sizlere ulaştırmaktadır. Aslında aralarında da pek bir fark olmayan mikron palet streci de aynı amaçlar için kullanılmaktadır. Karton Poşet Çanta Çöp Poşetleri. Temizlik Malzemeleri Endüstriyel Temizlik Ürünleri.


Ambalaj Paketleme Kraft Yağlı Kağıt. Akal Kurumsal bünyesinde 2. Lütfen yandaki menüden ilgili kategori seçiminizi yapınız. Yüksek kaliteli Oktan bazlı Dowlex malzemeden üretilmiştir.


Palet streçi

Keskin kenarları yırtılmadan sarar,esnek ve kuvvetlidir. Uzama katsayısı ve direnç özelliğiyle ile ürünleri sarar. Piyasada satılan mikron ve mikron streçlerle eşdeğerdir. PALET STRECİ mikron 2mt el tip ve siyah strech. MARKET VE HİPERMARKETLER.


HDPE Hışır Atlet Poşet Baskılı HDPE Hışır Atlet Poşet Rulo Sebze Meyve Poşetleri Blok Şarküteri ve Kasap Poşeti LDPE Atlet Poşet. Torbalar Bakliyat Torbaları Sebze Meyve Poşetleri Blok Şarküteri ve Kasap Poşeti Peynir Ara ve Çekme Bandı Bone Naylonu. PVC streç film, Sera Streç. Dinamik Streç olarak, siz değerli müşterilerimizin Kalite Güvence, teknik destek, zamanında hizmet beklentilerinizi karşılamak için teknik elemanlarımızla, yenilikçi, genç dinamik, çalışma kadromuzla KALİTELİ ÜRÜN, KALİTELİ HİZMET vermek bizim temel anlayışımızdır. Ekol olarak palet streç filmi standardın dışında müşterinin talep ettiği uzunluğa göre de sarımını yapmaktayız.


Sağlam yapısıyla büyük yük ve gerilmelere karşı üstün dayanıklılık sağlar. S on derece esnek ve şeffaftır, ürünler etrafında mükemmel uyum sağlar. Bu filmle çalışmak kolay ve kullanışlıdır. Streç film Ebat kalınlık ve miktar müşterinin istek ve taleplerine uygun olarak yapılır.


Streç Film renkli olarak üretimi mevcuttur. Sitede satışı yapılan palet streçlerimizin metre ve kilogram değerlerini dikkate alarak fiyatlarımızı kıyaslayınız. Pratik ve iş hayatınızın vazgeçilmezlerinden olacak bu ürünü kaliteli ve en uygun fiyatlarla hizmetinize sunuyoruz. Gıda dışı ürün kullanımına uygun olup, gıda ile doğrudan temas etmemelidir.


Palet streçi

Bu nedenle üretim prosesini girişten çıkışa kadar planlayıp önleme çalışmalarına ağırlık vererek kalitenin üretim sırasında doğmasını sağlıyoruz. Baskılı ve baskısız koli bandı, maskeleme bandı ve çift taraflı bant, palet streci ve gıda streci , shrink film, balonlu naylon, çember ve köşebent gibi endüstriyel ambalaj malzemelerinin üretim ve tedariğini sağlamaktadır. Mikronun büyük olması ya da kalın olması o ürünün çok kaliteli ve sağlam olduğu anlamına gelmez. Kater Kağıtçılık ve Masura olarak alt firmamıza her türlük destek ve yardımı yapmaktayız. Sanayi tipi palet streçleri üretimi.


Yeni teknolojileri sürekli takip eden, müşterilerimizin gereksinimlerini karşılayan, kaliteli, güvenilir ürün ve hizmeti geliştiren Deppo hizmetinizde. Yiyeceklerin cins ve yapısına göre direkt olarak veya bulundukları kabın üzerine gerdirerek kaplanır. Mahallesi Anadolu Bulvarı TİMKO Sokağı Y Blok No : Yenimahalle Ankara.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar