13 Temmuz 2015 Pazartesi

Plexiglass kesimi

Dilediğiniz Tasarım ve Renklerde ! Arkadaşlar dün kendi çabalarımla kesim işleine başladım tüm parçaların kesim işlemi bittikten sonra sonucu buradan paylaşacağım. Umarım düzgün bişeyler çıkar. Mağaza içi fiyat ve ürün tatımlarında, mağaza cephe ve reklam yazılarında, hafif ve dayanıklı olduğu için tercih edilir. Unlimited recording storage space. Plexi Glass , Ahşap, Deri, Dekota, Parke.


Fuar, Takı ve Gözlük standları. Ev ve iş yerleriniz için özel kreatif tasarım uygulamaları. Siparişlerinizi Malzeme Cinsi , KalınlıĞı ve Adet sayısını Belirtip Teknik Resmini Dxf,Dwg,Pdf,Sldprt,Jpg Formatlarında Yollarsanız En kısa zamanda Sizinle irtibat Kurulacaktır.


Plexi aslında kesimi kolay olan bir malzemedir. Elimizde ki imkanlar doğrultusunda değişik kesim teknikleri kullanabiliriz. En basit olan yöntem kırma tekniğidir. Akrilik üzerinde kesmek istediğimiz alan bir cetvel yardımıyla çizilir. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Arkadaşlar, kasa kapağı kesimleri ve plexi işleriniz ( Fan deliği, davlumbaz, su kabı vs.) itina ile yapılır. Kasa kapağı kesimi , plexi ve montajı 1tl. Toptan satışını yaptığımız pleksiglas levhaları kesim , delim veya freze kullanımları ile kolayca işleyebileceksiniz. Plexi yapıştırma işlemi son derece kolay bir işlemdir. Fakat kullanılan solventler tehlike arzedebilir.


Genleşme katsayısı, yumuşama noktası, sertlik gibi özellikleri standartlara uygun ve polimer sayısı yüksektir. Pleksi LAZER Kesim Özellikleri. Termo plastik bir malzemedir. C ısıtıldığında istenilen şekle girebilir. Soğuduktan sonra şeklini muhafaza eder.


F uar standları, Işıklı ve ışıksız reklam panoları, Yönlendirme levhaları, Broşürlük, Elektrik panoları ve Makine kapakları, İç ve Dış dekorasyon. CNC KesiCNC, Computer Numerical Control tanımının kısaltmasıdır. Sert materyallerin kesiminde ve biçimlendirilmesinde kullanılan bir kesim yöntemidir.


Firmamızda bulunan son teknoloji cnc makinalarımızla tüm kurumsal ihtiyaçlarınıza cevap vererek istenilen tüm ebatlarda kesme , oyma ve benzeri işlemler yapılabilmektedir. Lazer kesim makinamız ile 1mm den 12mm kalınlığa kadar hızlı profesyonel fason kesim hizmeti veren firmamız pleksi ve ahşap adetli proje bazlı lazer fason kesim hizmetide vermektedir. Kesim yelpılabilecek en küçük byça boyutu nedir? En uygun fiyatlarla ve kaliteli pleksi lazer kesim hizmeti almak için bize ulaşın. Camdan daha hafif ve dayanıklı bir yapıya sahip olan pleksiglas kırıldığında herhangi bir yaralanmaya sebep olmaz.


Yüksek ışık geçirgenliği vardır Camın yarı ağırlığında ve cama göre darbelere karşı kat daha dayanıklıdır. Tüm Ürünlerimiz Kendi Bünyemizde Üretilmektedir. Daha sonra çizilen bölüm maket bıçağının ucuyla oyulur. Akril veya polimetilmetakrilat (PMMA) sıcak şekillendirebilir sentetik, cama benzer termoplastik bir plastiktir. Bu plastik, CO 2-Lazerler ile lazer kesim ve gravür için uygundur.


En sık kullanım alanları reklam sanayisi ve levhalandırma ve markalama sektörüdür. Profesyonel Kadro,Son Sistem Makina Parkuru. Normal cama oranla darbelere kat daha dayanıklıdır.


Plexiglass kesimi

Kırılan parçaları keskin kenarlı değildir, yaralanmalara sebep olmaz. Lazer pleksiglas ve akrilik kesim makinesi ile maksimum hızda alevle parlatılmış kenarlar. Lazer kesim akrilikte sonrasında başka bir işlem yapmaksızın, parlak, alevle parlatılmış kenarlara sahip lazer kesim sonuçları.


En iyi pleksiglas kesim seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli pleksiglas kesim Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Akrilik döküm levha, polimetilmetakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir. Polivinil klorür esaslı malzeme.


Kurulduğu günden bugüne kaliteli hizmet vermeyi kendine ilke edinmiştir. Reklam ve Dekorasyon Malzemeleri. DİKKAT: Kloroform, anestezik (uyuşturucu) etkisi olan bir kimyasal madde.


SME ÖZEL DİKİZ AYNA SÜSÜ MM AYNA PLEKSİGLAS MALZEMEDEN ÇİFT TARAFLI OLARAK YAPILMAKTADIR;. Ahşap kesim ,İzmir mdf kesim ,İzmir kontraplak kesim , İzmir cnc router kesim , İzmir PVC kesim ,İzmir plastik kesim , İzmir alüminyum kesim , İzmir poliüretan kesimi , izmir derlin kesimi için uygundur. Makina parkurumuza dahil olan 150cmX300cm 150W CNC lazerimiz ile plexi kesim materyaller üretmekteyiz.


Plexi kesim ürünlerimiz tasarlanarak yapılabileceği gibi hazır tasarımlardan fason üretim olarak da gerçekleşmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar