16 Temmuz 2015 Perşembe

Asansör tahrik kasnağı fiyatları

Kaliteli kasnaklar , doğru seçimler, doğru rulman kullanımı için yanınızdayız. OT1S kaldırma ekipmanları asansör asansör. Saptırma asansör kasnağı detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. Kasnaklar ile ilgili daha fazla bilgi için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.


Bu tip asansörler , tahrik motorunun kumanda panosundan aldığı komut. Dişlisiz makine motorlarında tahrik kasnağı motor miline bağlı olduğu. Hidrolik tahrik kasnakları ve ölçüleri Resim 2. Kanal sayısı, asansörün yük miktarına göre değişmektedir.


Yük miktarının artışı, gücü artıracağından kasnağın üzerinden geçen tel halat. Hız Regülatörleri Çeşitleri. Makine için önerilen yağ kullanılmaması,yatakların,dişlinin aşınmasına ve makine verim kaybına neden olur. Akıllı Telefonlar için özel uygulamamızı indirdiniz mi? Enkoder fiyatlara dahildir.


Fren tamburu veya diski, tahrik kasnağı , tambur veya zincir makarası ile doğrudan mekanik bağlantılı olmalıdır. Normal çalışmada, frenin sürekli açık kalması, elektrik akımının kesintisiz uygulanmasıyla sağlanmalıdır. Kasnak Göbek Dış Çapı 1mm 3- TAHRİK KASNAKLARI.


Ayrıca Halat veya zincirin tahrik kasnağı üzerine sarılması ile çalışan asansörlerde mevcuttur. Bu şekilde çalışan asansörlere de tamburlu asansörler denir. Asansörler taşıma kapasitesine göre türlere ayrılır. Daha küçük tahrik kasnağı çapında daha yüksek beyan yükü taşınmasına imkan verir. Paris’te Leon Edoux tarafından yapılan bir hidrolik asansör ilk olarak “Ascenceur”adıyla tanıtılmıştır.


Asansör tahrik kasnağı fiyatları

Aynı zamanlarda, asansörlerde tahrik kasnakları kullanılmaya başlanmıştır. Halat kullanılması durumunda halatın görevi sürtünme yardımı ile beraber yükü kaldırmak olmadığından kasnak ve halatlarda aşınma kesinlikle olmaz. Yük Asansörü Fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilmek için bizlere. Yük asansörleri , konfor ve hızdan çok asansörün eşya ya da malzeme taşıma kapasitesi daha önemlidir.


Bu tip yük asansörlerinde tahrik sistemi makinalı veya hidrolik olarak tercih edilebilir. Gevşemiş olan aksamlar sıkılarak sabitleştirilir. Dişlisiz asansör motorları ise, tahrik kasnağının doğrudan motor miline bağlı olduğu asansör motoru çeşididir. Asansörü taşıyan halatlar, asansör kablosu, ray pabuçları, tahrik kasnağı yivi, makine grubundaki dişli ve yataklar, somunlar ve cıvatalar kontrol edilir. Bu tür tahrik makinelerine sürtünme tahrikli asansörler denir.


Asansör tahrik kasnağı fiyatları

Bakım, Revizyon, Proje, Üretim konularında kalite, performans uygun fiyat ve dünya standartlarına uygun çalışmalarını sürdürmekte ve hedeflerine güvenle yol. Brinel sertliği GGolan döküm dış gövdenin içinde bulunan vida-dişli grubu verimli güç iletimi sağlar. Tahrik kasnağı kanalları ile motor generatör kömür kontrolu 9- bağlantı klemens kontrolu, kumanda gerilim ölçümü 10. Asansör Firmaları İzmir Asansör İzmir Firmaları. Tahrik kasnağına tesir eden bütün kuvvetleri taşımak üzere kasnak mili, kasnağın iki ayrı noktasından yataklanmıştır.


Tahrik kasnağı ve yan yatak (geleneksel makinelerde yan yatak genelde yoktur. Bütün yük dişliler üzerindedir ve aşınma ile tahribat yapar). Kompakt tip asansör tercih etmenin getireceği. Ayrıca halat veya zincirin tahrik kasnağı üzerine sarılması ile çalışan asansörlerde mevcuttur.


Standardın bu maddesi, çift hızlı diye tabir edilen asansör tahrik türünü ortadan kaldırmaktadır. Boş kabin ile beyan yüklü kabin arasında katta durma hassasiyetinin farklı olması ve 20mm gibi bir seviyeleme hassasiyetinin talep edilmesi fren sürtünmesiyle kata yanaşan bu tip asansörlerin tasarımı ve uygulamasını ortadan. Genel anlamda yapılarda kullanılan asansörler tahrik kasnağı aracılığı ile sürtünme ile tahrikli asansörlerdir. Kocaeli asansör revizyonu ile Kocaeli ilinde bulunan tüm asansörlerin güvenliğini tam olarak sağlamak istiyoruz.


Yat Asansörü Engelli Asansörü Araç Asansörü. Asansörü meydana getiren tüm bu asansör parçaları fiyatları asansör firmaları tarafından belirlenir. Tahrik sistemi askı halatlarıyla tahrik kasnağı kanalları arasındaki sürtünme kuvvetine dayanan asansör.


Tahrik makinası Motor dahil olmak üzere, asansörün hareket etmesini ve durmasını sağlayan makina. Bu sebep dolayısıyla enerjiden tasarruf edilmiş olmaktadır. Tesisinize uygun asansör seçenekleri uygun fiyat ve yüksek kaliteyi bir arada sunuyoruz. KM Kapı Kontrol Kartı en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Firmamız ile ilgili medyalara erişmek için lütfen.


Fren ayarı, fren disk boşluğu ve fren balatalarının kontrol, ayarlarının yapılması, aksaklıklarının giderilmesi, ayrıca, fren ile kasnak arası ayarları yapar. Motor yatakları, tahrik ve saptırma kasnağı , motor yataklarının temizliğini yapar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar