29 Haziran 2015 Pazartesi

Villa havuz ölçüleri

Villa havuz ölçüleri

Verdiğim diğer havuz ölçüleri bilhassa 00x1bir çok villa sahibinin tercih ettiği ve tatmin olduğu ölçüdür. Bahsettiğim ölçü 1-dönümlük arsada ki villalar içindir. Olimpik havuz ölçüleri nedir?


Eğitim havuzu ne kadara mal olur? Havuz ve jakuzi maliyeti ne olur? Tek katlı bir tesis kurmanın maliyeti ne kadar alır? Süs havuzu yaptırmak istiyorum. Burada önemli olan, havuzun şekli göz önüne alınarak yapılacak borulama da, havuz içinde hiçbir ölü bölgenin kalmamasının sağlanmasıdır.


Taşan su taşma kanalı, taşma olukları, taşma ana arteri, rezerv depo, filtre ve su hazırlama tesisinden dolaşarak beslemeler yolu ile temizlenmiş olarak havuza geri dönmektedir. Villamız misafirlere temiz bir şekilde teslim edilmekte ve görevlilerce haftada kez villa temizliği yapılmaktadır. Bahçe:Bahçe içerisinde havuz , çocuk havuzu , yemek masası ve sandalyeler, bahçe oturma grubu ve barbekü yer almaktadır.


Villa havuz ölçüleri

Muhteşem bir mimari ve dizayna sahip olan villa Golden, Ölüdeniz Ovacık bölgesinde modern mimarinin en güzel örneklerinden biridir. Depozito Prosedürü: Villaya giriş öncesinde 5TL tutarında hasar depozitosu alınmaktadır. Bunlar spor esaslarına uygun havuz ölçüleri ve su derinliklerine sahiptir. Kapalı iç havuz ısıtması Ekim - Mayıs Tarihleri arasında ücretsiz olarak ısıtılmaktadır. Ulusal ve uluslararas› yar›flmalar›n da yap›ld›¤› bu havuzlar ›n ölçüleri standartt›r.


Yüzme havuzu yerinin seçilmesinde en uzun süre güneş görmesi ve yaprak. Muhteşem doğa manzarası eşliğinde jakuzinin keyfine varabileceğiniz kiralık yazlık villalarımızdandır. Yatak Odası: adet çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, banyo-tuvalet ve jakuzi bulunmaktadır. Ortak alanda salon, mutfak, klima ve televizyon bulunmaktadır. Ana yoldan villaya kadar yaklaşık 400m stabilize toprak yol devam etmektedir.


Kapadokya bölgesindeki restorasyon ve restitüsyonlar konusunda uzmanlaşmış olan Kayakapı Premium Caves tarafından yenilemesi yapılan bu sıra dışı villanın yüzme havuzu da ortamın atmosferine tamamen uygun. Villanın havuzu oldukça korunaklıdır. Dışarıdan ve istenmeyen bakışlardan tamamen uzak olan bu villa , doya doya güneşin ve havuzun tadını çıkarmanızı mümkün kılıyor.


Kalkan’ın İslamlar Köyünde bulunmaktadır. Bu hasar depozitosu, villadan çıkışınıza müteakip tarafınıza iade edilmektedir. Banyo banyolu duş, duş Mutfak Çamaşır makinesi, Bulaşık makinesi, Mikrodalga fırın, Fırın, Set üstü ocak, Buzdolabı, Tost makinesi, Ütü ve tahtası. Doğanın sessizliği içinde huzur arayan ailelerimiz için en uygun villalardan biri olmakla, mutaassıp ailelerimiz ve için çok idealdır. Değişik havuz planları görmek için En göz alıcı villa havuz planlar.


Kaş kalkan da yatak odalı banyoluve kendine ait özel havuzu ve havuz terası olan villa tipi daire yüksek kira getirisiyle kaçırılmayacak bir fırsat. Kalkan Üzümlü köyünde bulunan havuzu korunaklı villa , Patara Plajı’nı panoramik olarak görmektedir. Siteye ait geniş ve özel plaj, yüzme havuzu , Kafe, gazino, çocuk parkı ve market (ay açık) vardır. Her katta deniz manzarası vardır. Yatak odalarının tanesi Amerikan mutfaksalon.


HAVUZ SEKTÖRÜNÜN LİDER FİRMASI. Tarihi taş evleriyle bilinen Kayaköy havaalanına km, toplu taşıma ve şehir merkezine ise km uzaklıkta olup restoran ve markete km mesafededir. Evin alanı 1metrekaredir ve özel araçlarıyla tatile çıkanlar için park yeri mevcuttur. Antalya Havaalanı ise km uzaklıktadır.


Odalarımız müstakil villa ve delüks daire olmak üzere ikiye ayrılırlar. Evcil hayvan kabul edilir. Sauna: Kapalı havuzun hemen yanında yer alan gerçek bir saunadır. Kişi başı ek yatak için gecelik ekstra ücreti TL olarak alınır. Oda Özellikleri Üst kat ahşap ev – ücretsiz wi-fi hizmeti – veranda – full ekipmanlı mutfak- fırın – buzdolabı – bulaşık makinesi ütü ve ütü masası temizlik ürünleri- çamaşır makinesi – tv – baskül – şık banyo kozmetikleri – saç kurutma makinası – havlular – plaj havlusu – rain shower – dijital.


Villa Infinity Özellikleri Nelerdir? Bu, ev ve havuz arasında görsel bir bütünlük sağlar. Ulusalve uluslararası yarısmaların yapıldıgı bu havuzların ölçüleri standarttır.


Tüm mekanlara uyum sağlar! Yarı olimpik havuz :metre uzunlugunda çesitli yüzme çalısmalarının yapıldıgı ve çogunlukla ısıtılan. Tesis misafirleri Halk Plajını kullanmaktadır. Mesajınız : Kod : FORMU GÖNDER. Balayı Tatilimizi bu villada geçirdiğimiz için kendimi çok şanslı hissediyorum.


Kesinlikle bundan daha güzel bir villa olamazdı. Balayı çiftleri için tasarlanmış bu kiralık muhafazakar villa , modern iç ve dış mimarisi ile unutulmaz bir tatil için sizleri bekliyor. Banka Hesap Numaralarımız Kiralıklar Blog Sayfamız İletişim Rezervasyonlarım Men ü Ara.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar