18 Haziran 2015 Perşembe

Sentetik vinç halatları

Sentetik vinç halatları

Teknik ip ve halatları içermektedir. Vinç Aksesuarları kategorisindeki. Kopma halinde çevreye vereceği zarar minimumdur. Vinçler sentetik halatlı ve çelik halatlı olarak ta kendi aralarında ne gereği varsa ikiye ayrılır #128578;.


ELEKTRİKLİ VİNÇ ÇEŞİTLERİ. Offroad vinç için sentetik çekme halatı. Metre uzunluğunda ve ton çekme kapasite seçenekleri ile vinç halatı offroad. Sipariş üzerine örülür, 4. Türkiye’nin her yerine Ordu’dan kargolanır.


Hem sıkışmaz hem elimizi delmez. Bu sebeple çekiş sırasında araca, herhangi bir ağırlık yüklemez. Kullanımı da çok kolaydır. Sentetik halatlar , çelik halata göre oldukça hafiftir.


Sentetik vinç halatları

Tel batması gibi bir felaketin olmamasıda müthiş güzel. Pahalı fakat sonra ucuzlayabilir. Vinç sektöründen Zemine, Dizayn Sektöründen iş güvenliğe kadar, oldukça geniş bir yelpazede ürünlerimizin kullanılması ve yıllardır müşterilerimizden gelen olumlu geri bildirimler bizi onure etmektedir. Performans yelkenciliğinde kullanılan iskota ve kontrol halatları için teknik halatlar , olta balıkçılığı için örgülü teknik misinalar, off-road motor sporları için yüksek mukavemetli sentetik vinç ipleri ve benzeri bir çok ip ve halatı barındıran bu ürün grubunda yelken üreticileri için de özel çözümler yer.


Naylon ve polyester liflerinden elde edilen halatlar kullanılış yönünden çok elverişlidir. Makaralarda kullanılan kancalar dövme olarak kapalı kalıpta sıcak dövme olarak imal edilmektedir. Amarok Vinç aracınıza dışardan görülmeyecek şekilde gizli montaj yapılır.


Bir de Pazar Belgrad gezisinde bir toyota ile karşılaştık. Vincinde sentetik halat vardı. Kendini çamurun içinden çekip çıkardı. Sonrada yola devrilmiş koskoça bir ağacı çekip yolu açtı.


Napsak vinç halatınıda mı sentetik yapsak ? Biz lider aliexpress alışveriş asistanı size fabrika doğrudan mal rakipsiz fiyata satın almak yardım vardır. Aramalar: halat ipek vinç v ipek halat kordon kırmızı sicim halat düz halat şişme uçan muz tekne pamuk. Yorumlar (0) İncelemeler. Cevap: Açık arttırma devam ediyor, vinç ve sentetik vinç halatı yanında bir de sürpri.


En son ben kendimi açık arttırtmaya çıkaracam. Adnan, selim sani and fırat like this. Kablolu ve Kablosuz uzaktan kumandalı. Eğer şimdi değilse ne zaman? Fiyatlarımıza Kdv dahildir.


Halat Uzunluğu Metre Halat Çapı 9. Vinç halatları , kullanılmadan önce 1-saat boşta çalıştırılarak tellerin yerlerine oturmaları sağlanmalıdır. Ton ) Vinçler için sentetik halat kalınlığının en az 10mm olmasına dikkat ediniz. WILD BEAR PROTOP Modeli üzerinde 12mm tonluk sentetik halat bulunmaktadır. VİTES ORANI : Vites oranı yükseldikçe hız düşer Tork ( Güç Performans ) artar.


Add tour vehicle details. Provide a hosted video url of your car Exterior color. YENİ EN UCUZ GÜÇLÜ WARN VİNÇ - TABOR 10-S SENTETİK HALATLI. Bu firmalardan bazıları: ATS-TECH GmbH.


Tonoz Halatları : Demir ve tonoz halatında esneyen ve suda batan sentetik halatların kullanılması uygundur. Tonoz halatlarını özellikle tonoza bağlı olduğu kısımları sık sık kontrol etmek gereklidir. Warrington-Seale Lif Özlü. Off Road Vinç - Alışveriş sepetiniz boş!


Sentetik vinç halatları

LB SENTETİK HALAT TAM SET 10mm mt Benzer Ürünler. Aksesuar için Kayalar Oto tarafından getirilen Genel offroad malzemesi ürünlerini içermektedir. Metal tellerden yapılanlara ise “Tel halat ” denir. Ancak bunlarda sert olduğundan vinç donanımları gibi esneklik isteyen yerlerde kollarının arasına nebati halat konularak yumuşatılmış çelik. Country Website English(USA).


Tedarikçiyle İletişime Geç. Bu ip vinç ile çift tüp tertibatını asmak ve deliğin alt yavaşlamak için gereklidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar