18 Haziran 2015 Perşembe

Hangouts uygulaması

Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Tabii ki en son sohbetleriniz de uygulama penceresinde yer aldığı için direkt olarak kaldığınız yerden devam etme şansınız da mevcut. Bir uygulamayı cihazınızdan nasıl kaldıracağınız.


Cevaplar için çok çok teşekkür ederim çok tedirginim şu an. Hangouts oturumunu kapatma ve başka uygulama kullanma. Bu nasıl bir uygulama şu an hiç bir bilgiye sahip değilim. Bu evrilmiş haliyle uygulamanın, ekip iletişim uygulaması ve video konferansla iletişim şeklinde hizmet vermesi planlanıyor.


Düşündüğünüz zaman çok alakası var. Biz kullanıcılara da bu uygulamayı kullanmak düşüyor. Tepkiler: Adnan Güney Samsun doğumlu.


Temsa Mitsubishi Sabancı Otomotiv grubunda çalıştı. Ayrıca bu uygulama size canlı yayın yapabilme olanağı da sağlıyor. Bunun için yapmanız gereken bağlantısı ile hesabınıza bağlanmak.


Açılan Kişilere ekleyin penceresinden arama çubuğuna eklemek istediğiniz kişinin bilgilerini girin ve listelenen kişilerden eklemek istediğiniz kişinin yanında bulunan simgesine. Uygulama ekranında bulunan simgesine dokunun. Bu işlemi video oynatarak yayın sonrasında da soru cevapları görüntülemek çin kullanabilirsiniz. Ardından, yüzünüzü güldürecek uygulamalar ve efektler ekleyin. Böylece herkesle bağlantı kurabilirsiniz ve kimse oyun dışı kalmaz.


Dünya devi, kullanıcılardan pek ilgi görmeyen uygulamasının fişini çekmeye hazırlanıyor. Arif Çömek tarafından proje uygulaması olarak hazırlanmıştır. Olası bir Hangout isteğinin bildirilmesi yoluyla uyarı alırsınız. Bildirim simgesi burada gösterilir.


Daha önceki bir metin sohbetini incelemek için listeden seçin. Ankara ve Belçika’daki terör saldırılarından sonra bu uygulama üzerinden yapacağını sabit. Gelin bu programı biraz daha yakından tanıyalım. Böylece size yazdığından hemen haberdar olursunuz ve o kişiyi çok fazla. Hesap silme linki tıklamadan öce üyelik girişi yapınız.


Hangouts uygulaması

Yakın bir zaman önce mobil uygulamasını yeniden elden geçiren şirket, daha düzenli ve görsel bir yapıya kavuşmuştu. Paint Net Resim editörü ile, Web sitenize yükleyeceğiniz resmin arka plan görüntüsünü görülmez şeffaf, transparan yaparak kullanabilirsiniz. Site başlık resmi, arka plan resmi, banner, logo, transparan resim ve çeşitli efekt araçlarını Paint. NET ücretsiz resim editörünü kullanarak yapmanız mümkün.


Böylelikle masaüstü bilgisayarlarında vakit geçiren arkadaşlarınız ile de dilediğiniz şekilde iletişim kurabiliyorsunuz. HIV Virüsü ve AIDS Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey. Sohbetlerinizi cihazdan cihaza taşıyın. Açar veya kapatırsanız, diğer cihazlarınızda uygulama otomatik olarak oturum açmaz veya kapatmaz.


Link AppStore’a yönlendirmektedir. Allo da bazı iletişim servisleri gibi kendisini hayatta tutacak popülerliğe sahip olamadı. Program internet üzerinden pc veya mobil cihazlarınız için mesajlaşma ve iletişim servisidir. Ancak Nexus olmayan bir telefona sahipseniz, elle etkinleştirmeniz gereken SMS.


Andorid üzerinde Hangsout uygulaması , video kaydedip mesaj olarak gönderebilme özelliğine kavuşuyor. Fakat bu uygulamayı daha çok video bağlantılı toplantılar için kullanılması hedefleniyor. Gmail ile olan bağı sayesinde yazışmalarınızın bir kopyası gönderdiğiniz kişiye ulaşmıyorsa, kişinin mail adresine gönderiyor. Yine buna bağlı olarak Gmail adresinize gelen bir mail, uygulama içinde görünmekte.


Hangouts uygulaması

Bu diğer uygulamalar ile fotoğraf ve müzikler gibi diğer veriler için daha fazla yer kalacağı manasına gelir. SMS’i tahtından edenlerin başında ise cep telefonlarında kullanılan anlık mesajlaşma uygulamaları geliyor. Dünyada pazarın lideri açık ara Whatsapp, Türkiye’de de en popüler uygulama.


Bu uygulama ile bilgisayar ile telefonu arayabilirsiniz. Güncellemeyle birlikte iOS 7′ye uygun hale gelen yeni tasarıma ek olarak, PIP video görüşme özelliği de ilk kez kullanıcılara sunuldu. Ek bir uygulama ve hesap açmadan bu özelliği kullanarak sevdikleriniz ile kesintisiz ve yüksek kalitede görüntülü konuşma ve görüşme yapabilirsiniz. Bu yazımıda aslında bir çok uygulamadan daha yararlı olan bu uygulama nedir, ne işe yarar, inceleyeceğiz.


Artık teknoloji çağındayız ve her an her yerden öğrenme dönemi başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar