23 Haziran 2015 Salı

Klinker tuğla kaplama

Klinker Tuğla , geleneksel çizgileri duvarlarınıza taşıyın. Klinker kültür tuğlası, duvar tuğla kaplama da kullanılan dekoratif tuğla çeşididir. Nostaljik kültürün etkisini Klinker kaplama tuğla ürünümüz ile duvarlarınızda hissedeceksiniz.


Klinker tuğla kaplama tuğla görünümlü dekoratif duvar kaplaması. Kaplama Tuğla uygulamalarında tavsiye edilen sertifikalı usta ekipleriyle çalışılmalıdır. DOĞANAY TOPRAK SANAYİ ve TİCARET A. Klinker Cephe Tuğlalar : Natural toprağın işlenmesinin ardondan yüksek ateşte pişirilmesi ile üretilen natural pres tuğla kaplama modelimizdir. Sağlamlığı ve şıklığı ile göz kamaştırır. Son derece uzun ömürlü pres döküm tuğla kaplamalar bina ömründen daha fazla dayanıma sahip olan uzun ömürlü yapı malzemesidir.


Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Klinker Dış Cephe Tuğla , ürünümüz dış cephelerde uygulanan kaplama tuğla modellerimizdendir. Simetri ve derzli olan bir modelimizdir.


Ayrıca iç cephelerdede kullanılabilir. EKOS Klinker Cephe Kaplama Tuğlaları mm derzle uygulanır. Nar, Doğal, Beyaz ve Kahverengi olmak üzere renkte satışa sunulmaktadır. Kültür tuğlası çeşitlerinden klinker tuğla toprağın preslenip, yüksek ateşte pişirilerek üretilen orijinal pres tuğla dır. Doku ve rengi ile klinker pres tuğla , klinker kültür tuğlası, duvar dekorasyon ve duvar tuğla kaplamalarda tercih edilir.


Kimi zaman duvar, kimi zaman tandır, kimi zaman dekor… Farklı çeşit ve modelleriyle mekanlara renk, hayatımıza değer katıyor. Kaplama tuğla ile yapılarda farklı dış cephe görünümleri yakalamak artık çok daha fazla tercih edilen bir uygulamadır. Buna ek olarak, dekoratif panel kaplama , iç mekân taş kaplama ile eskitme taş kaplama uygulamaları da mimari dekorasyona destek amaçlı yapılan uygulamalardır. Tuğla duvar kaplama , duvar tuğla dekorasyon ürünleri fiyatları ve uygulama için iletişime geçin. Dekoratif amaçlı tercih edilen şık ve estetik ürünlerdir.


Z-1Terracotta 10xcm. Kültür Tuğlası Klinker dayanıklılığı ve şık görünümüyle kamaştırmaktadır. Misya Klinker Kaplama Tuğlası. Yapıştırıcı, yüzeye – mm taraklı mala ile uygulanır. Dolayısıyla, Belçika Benor ve Avrupa CE standartlarına uygun olarak, cephe tuğlalarıyla aynı özelliklere sahiptir.


Taş Kaplama ,Sena Stone Panel,doğal görünümlü taş, tuğla ,duvar,cephe,brüt beton,kültür,taşları, tuğlaları ,sistemleri fiyatları ve modelleri. Yağmur, kar gibi dış etkenlere dayanıklılan dış cephe tuğla ürünlerimiz aynı zamanda iç mekanlarda da kullanılabilir. Dış cephe tuğla kaplama ürünlerimiz, genelde binaların dış cephelerinde kullanılmaktadır. Cotto zemin kaplama (döşeme) tuğlaları ise ortama sıcaklık ve estetik katıyor, modern, doğayla uyumlu bir görsellik sağlıyor.


Klinker tuğla kaplama

Anasayfa Ürünler TABAN TUĞLA SERİS. Sena stone, tuğla kaplama , dekoratif kültür taşı, duvar panelleri, kültür tuğlası, dekoratif taş, dış cephe tuğla kaplama fiyatları hakkında detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. Mekanlarınızın havasını değiştirerek, daha farklı bir ambiyas sağlıyıcaktır. Antik, harman, barok, sedir kaplama tuğla ugulama ve satış hizmetleri.


Asırlık bir dış cephe için doğal tuğla ile estetik kalıcı çözümler. Tuğla kaplama için en dayanıklı malzeme türüdür. Fiberglas, polyester gibi ürünler insan sağlığını tehdit ederken orİjinal tuğlalar insan sağlıyla barışıktır.


Bu sistem, klinker kaplama tuğlaların dış cephelere mekanik sistem ile uygulanmasına imkan verir. Böylece Ayanmazlık sınıfı bir sistem elde edilmiş ve klinker kaplama tuğlalar yüksek cephelerde güvenle uygulanmış olur. Kotto, kotto kaplama ,Ekos,zemin,ekos, klinker ,kılıçoglu,röben,cotto döşeme,cotto fiyatları, cotto ustası,cotto kaplama ,ışıklar tugla , tugla harcı,dekoratif. Rustik Klinker Kaplama Tuğlası. Lion Lioterm sistem ile kullanılmaktadır.


Tuğla , oldukça eski dönemlere dayanan bir yapı malzemesidir. Otantik görünümü ve şık duruşu günümüzde de ön plana çıkmasını sağlamış ve birçok mekanda tuğla kullanımı baş göstermiştir. Tümüyle kil ve doğal malzemelerden imal edilen Terra Cotta Cephe Kaplama Ürünleri gerek imalatı gerekse zengin renk ve desenleri ile yapı cephelerinde çok alternatifli mimari dizaynlara imkan sağlamaktadır. Doğal hammaddeler içeren klinker cephe kaplama tuğlaları , yüksek sıcaklıklarda (minimum 180°) pişirilirler.


Klinker tuğla kaplama

Yüksek ısılarda pişirilen klinkerlerde renk kaybı olmaz. Kireç ve benzeri malzeme patlamaları yaşanmaz. Marka: Antik Kaplama 1kil esaslı el yapımı Işıklar Antik Seri tuğlalar tamamen doğal renge sahip, yapıların iç ve dış mekanları için kullanılabilen bir ürünlerdir.


Doğal görünümü sayesinde farklı malzemeler ile birlikte mükemmel bir uyum gösterir. Tuğla Duvar Kaplama ile estetik ve modern bir görünüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar