18 Haziran 2015 Perşembe

Taş tuğla desenli duvar kağıtları

Taş desenli duvar kağıtları 31. Tek bir duvarda kullanılacak farklı renkteki duvar kağıdı odaya canlılık katacaktır. Dayanıklı olduğu kadar desenleriyle de dikkat çeken duvar kağıdı modelleri arasında en dikkat çekenlerden biri de hiç şüphesiz taş desenli duvar kağıtlarıdır. Eskimiş taş duvar yerine çökmüş tuğla arka planı ve modern beton dokusuyla hazırlanmış birbirinden farklı grimsi zemin döşeme modellerini duvar kağıdı modellerimizde bulabilirsiniz. Açık Sarı Desenli Taş Duvar Duvar Kağıdı.


Birbirinden farklı renk, tasarım ve desen seçenekleri bulunan modeller arasında ön plana çıkan taş desenli duvar kağıtları sayesinde iç mekanlarınızda doğal taş görünümü elde edebilirsiniz. Fakat bunun için kağıdın temizliği ihmal edilmemeli. Resim Baskılı Duvar Kağıdı.


Bebek Odası Duvar Kağıdı. Ayrıca duvar resminizi kendinden yağışkanlı olmayan, tutkal ile gönderilen standart duvar kağıdı olarak da alabilirsiniz. Ev dekorasyonu , ofis dekorasyonu veya cafe dekorasyonu için boyutlu manzara duvar kağıtları , poster veya duvar tabloları arıyorsanız, duvargiydir. Yüzlerce Duvar Kağıdı Modelleri Vivense’de. Ekstra indirimli fiyat.


Taş tuğla desenli duvar kağıtları

Dekoratif Duvar Kağıtları fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Dekoratif Duvar Kağıtları sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Arkasına duvar kağıdı tutkalı sürülerek yapıştırma işlemi gerçekleştirilir. Uygulama yapılırken mm üst üste bindirme yapılması gerekmektedir. Vinil Country ithal Duvar Kağıdı Katalog ismi. Duvarlarınızda doğal taş görünümü olsun istiyorsanız duvar plakaları ya da paneller gibi yorucu ve zor işlemlerle uğraşmak zorunda değilsiniz.


Taş Desenli Boyutlu Duvar Kağıtları. Tv ünitesi, beyaz tuğla , 3d çakıl taşı veya 3d tuğla görünümleri. Tuğla Duvar Duvar Kağıdı.


Taş Duvar Kağıdı modelleri ile hayalinizdeki evinizin odasını, ofisinizin odasını veya iş yerinizin odasının duvarlarını süsleyin, Taş Duvar Kağıdı en uygun ve kaliteli seçenekleriyle sadece duvarkapla. Dekoratif duvar kağıtları arasında tuğla ve taş desenli tasarımlar çok popüler. Dolayısı ile yüzlerce farklı model var ve seçim yapmak bir hayli zorlaşabiliyor. Söz konusu tuğla desenli duvar kağıtları olunca karar süreci biraz daha uzayabilir.


Yatak odasında taş duvar kağıdı modeli kullanmak isteyenlerin tercih edebileceği renkli duvar kağıdı modeli. Bütünlüğün sağlandığı bir ev yada ofisiniz çok şık bir ortam oluşturur. Eviniz, iş yerinizi yenilemek istediğinizde veya tadilat yapmak istediğinizde size destek olmak istiyoruz.


Taş tuğla desenli duvar kağıtları

Hoşgeldiniz, Giriş yapın veya Kayıt olun. Sepete ekle Aklımdakilere Ekle Karşılaştırma Listeme ekle. Son trend taş desenli en popüler duvar kağıtları modelleri.


Tıpkı taş desenliler gibi tuğla desenli duvar kağıtları da, duvar kağıdı sektöründe oldukça önemli bir yere sahiptir. Duvar kağıdı alırken nelere dikkat edilmelidir? Gerçek görünümlü ya da motif olarak kullanılan tuğla deseni, son derece güzel bir görünüme sahip dekoratif fikirler sunmaktadır. Taş ve tuğla görünümlü kendinden yapışkanlı ithal folyo modellerimiz bu sayfada.


Kategoriler Kategoriler Kategoriler. Son yılların en popüler duvar kağıdı desenleri tuğla ve tas desenleri oldu. DEKORATİF KAPLAMALAR-ithal duvar kağıdı fiyatları dekoratif duvar kaplamaları duvar kağıtları fiyatları koçtaş boyutlu duvar kağıtları fiyatları duvar kağıtları fiyatları tekzen duvar kağıtları fiyatları hepsiburada duvar kağıtları fiyatları ikea taş desenli duvar kağıtları fiyatları-tavan kaplama plakaları tavan kaplama malzemeleri fiyatları tavan kaplama. Desenli Duvar Kağıtları ve Duvar Kağıtları kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Gerek boyutlu manzaralı duvar kağıtları , gerekse manzaralı duvar kağıtları , veyahut eskitme tuğla duvar kağıdı gibi yüzlerce model duvar kağıdını siz müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.


Baskı yapılan duvar kağıdı , mgram ağırlığı : 3gr olan kalın duvar kağıdıdır. Kargo kutusunun uç kısmında bir adet toz halinde tutkal bulunmaktadır. Teknolojisi ise ünlü bu doğu Asya ülkesi modern dekorasyon anlayışıyla da İskandinavlara taş çıkartıyor.


Fotoğraftaki örneğin gerçek tuğla duvar değil de duvar kağıdı olduğuna inanmak güç. Odanın diğer duvarları bej. Etiket: boyutlu taş desenli duvar kağıdı fiyatları. Vision 207-B Taş Görünümlü Duvar Kağıdı. Dekoratif tuğla , kültür tuğlası, taş kaplama, duvar paneli, tavan karosu ürünleri üretici firması olarak yıllardan gelen tecrübemiz ile en kaliteli ürünleri üretmek için çalışıyoruz.


Salonda koltuğunuzun arka bölümünde taş duvar desenli 3D duvar kağıdı kullanarak salonunuzun görünümüne doğallık katabilirsiniz. Mekanda farklı bir etki, rustik bir tarz yaratmak istiyorsanız tuğla desenli duvar kağıtları tam size göre. Yıpranmış tuğla görüntüsü, duvarınızda duygu dolu bir atmosfer yaratacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar