17 Haziran 2015 Çarşamba

Rutubetli eve ne yapılır

Yeni eve taşınac ak olanlar için en büyük handikap, özellikle yazın rutubetin kendini daha az belli etmesidir. Bir kat boyayla bile izleri kapatılabilen rutubet ne yazık ki pek çok kiracı ya da ev sahibi adayının gözünden kaçmaktadır. Yeni bir ev alırken veya yeni bir eve taşınırken tüm bunların yanı sıra çatı ve dış cephe bakımı hakkında da sorular sormanız gereklidir. Bu durumları yönetici ile konuşun ve evin en son olarak ne zaman onarım gördüğünü ayrıca evin izolasyonu olup olmadığını sorun.


Rutubetli eve ne yapılır. Ev satın alırken her detayını inceleyerek ve en sağlam şekilde yapıldığından emin olarak seçim yaparız çünkü bütün bir hayatımızı. Bu süreç izleyiciye uygulamalı olarak gösterilmektedir.


Astım hastaları küflerin alerjen etkilerinden dolayı risk altındadır. Her eve iyi bir ustaa lazım. Yeni eve taşınacak olanlar için en büyük handikap, özellikle yazın rutubetin kendini daha az belli etmesidir. Bu nedenle yeni bir eve taşınırken, özellikle de.


Ayrıca hem rutubet kokusu hem yüksek nem uyku sorunları yaşamanıza sebep olur. Bedensel ve zihinsel bir zindelik için rutubetli evlerden uzak durmanızı, evinizdeki rutubet sorununu acilen gidermenizi öneririz. Yarın size ev yapılacak yeri gönderirim burdan.


Kolonları olacaktır elbet çünkü dümdüz yer değil köyümüz her ne kadar ev yaparken düzeltilsede kolonlar aşağılara kadar uzanıp kolon altlarını duvarla örterek. Yağmurlar başlayınca tavanımız yemyeşil oldu damlıyor. Ev öyle rutubetli ki herşey hatta dolaptaki elbiseler bile birkaç haftada küfleniyor. En üst katın bir altında oturuyorum. Eve taşınalı gün oldu ve aşırı derecede rutubetli.


Yazan: senbenosu ForuKira Hukuku. En iyi buradan anlayabilirsiniz. Arkadasım bir eve cıktı evde hafiften rutubet var sizce hemen boşaltmalı mı evi? Yani sıkıntı yaratırmı hemen yoksa bir kaç ay kalabiilirmi hafif koku var sadece birazda duvarda gözükmüş Hemen boşaltsın, Astım gibi bir çok.


Antalyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman? Gizli numara engelleme nasıl yapılır ? Sezon ne zaman başlayacak? Evden eve nakliyat çok sık yapmadığımız işlerden biridir.


Hepimizin evlerinde uzun süredir kullanmadığımız ancak ne olur ne olmaz deyip elimizin altında tuttuğumuz bir sürü eşya bulunmaktadır. Kurtulalım bu eşyalardan. Astar attı mı bilmiyorum ancak patlayan noktalar genelde nemli ve rutubetli idi.


Evimin bazı noktaları küf ve nemdi. Yeni bir eve taşınacağım, tavanlar kuru fakat boyada kısmi dökülmeler var ne yapmalıyım, astar yetermi yoksa kısmi alçımı yapmalıyım? Diğer apartman sakinleriyle konuşmayı deneyebilirsiniz. Terlik, ayakkabı, dergi veya kitap tarzı bir eşyaya üzerine vurduğunuzda mutlaka ölmüş olur ama eşini de mutlaka bulmanız gerekir. Ezdiğiniz akrebi çöpe atmayın.


Profesyonel ilaçlama şirketlerinden yârdim almanız gerekir. Akrep nemi ve rutubetli yerleri çok sever. Yüksek rutubetli yerler virüs, alerji ve bakterilerin çoğalmasına sebep olur. Fakat belirli bir sıcaklık üzerinde yaşayamazlar.


Temiz havanın eve girmesiyle nem oranın da azalma olur. Son zamanlarda bize geleneğin çok soruları arasında nemli ve rutubetli yüzeylere duvar kağıdı yapılır mı? Cilt Beyazlatma Estetiği Nasıl Yapılır ? Odalarda meydana gelen yüksek rutubetli ortamda alerji virüs ve bakterilerin çoğalmasına neden olur.


Ev ve Ofis gibi yaşam alanlarında kötü kokulu ağır bir hava yaratır. Dışarıdan evinize nereden girdiklerini belirlemek için, karıncaları takip edebilirsiniz. Muhtemelen eve girdikleri nokta, pencere eşiği, giriş kapısının altı veya dış kaplamanın tesis duvarıyla buluştuğu yer olacaktır. Kokunun dışında, pencere diplerinde ve duvar köşelerinde küf oluşabilir. Duvar boyalarınız dökülebilir ve duvarlarınız olması gerekenden daha soğuk olur.


Bütün bunlar evinizin rutubetli oğlunu gösterir. Kaç yılda bir boya yapmak uygun olur ? Tüketilecek boya miktarı hesaplama. Boya rengi neye göre seçilmeli?


Kullanacağınız boyanın yüzey talimatına göre metrekarede ne kadar kullanılıyorsa hesapladığınız ortalama yüzey alanlarına göre boya alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar