23 Ocak 2015 Cuma

Kale yüksek güvenlikli silindir

Kale yüksek güvenlikli silindir

Ayrıca gövdesinde ve tüpte bulunan çelik pimler sayesinde delinmeye karşı dayanıklılığı da arttırılmıştır. KALE YÜKSEK GÜVENLİKLİ SİLİNDİR İLE. Euro profil tip silindir kullanılanher türdekikilitte kullanımauygundur. Tüm fiyatlar (6) Tüm fiyatlar (6) SıralaEn ucuz Kargo dahil Satıcı puan. Kendilerinin haberi yoktur muhtemelen ürettikleri ürünlerden bu kadar.


Gövdede ve tüpte delinmeye karşı çelik pim. Sarsma yöntemi ve maymuncukla açılmalara karşı dirençli. KALE 1YGS SE YÜKSEK GÜVENLİKLİ SİLİNDİR.


Emniyet birimlerinin raporlarında, kapıdan girişlerle yapılan hırsızlık yöntemleri arasında, temini son derece basit el aletleri yardımıyla silindirin zorlanarak kırılması ve bunun ardından kapının rahatlıkla açılmasıyla gerçekleştirilen hırsızlık yönteminin en yaygın yöntem olduğu ortaya konulmuştur. TL (74) güvenlik-merkezi 100. Günümüzde özellikle büyük şehirlerde yaşayan kişiler için en büyük problemlerden biri güvenlik sorunudur. Yaşadığınız evinize ne zaman bir hırsızın uğrayacağını asla bilemezsiniz.


Kale yüksek güvenlikli silindir

Kırılmaya dirençli çelik U profil. Bu sitede yapacağınız tüm alışverişlerde kredi kartı bilgileriniz 256bit yüksek güvenlikli SSL sertifikas. Kale 4TL (KDV Dahil).


Kanatlı (İspanyolet) Panik Bar. Hemen sipariş verebilirsiniz 1müşteri memnuniyeti ile kapınıza kadar ücretsiz kargo ile ürününüz gelmektedir. Göksu AVM – Ramazan Ayan – İsmail Akyıldız – İsmail Ayan – Haydar Biçer – Mert Çöpatlamaz. Dünya üzerindeki mukavemeti en yüksek silidirlerden biridir.


Farklı boylardaki kapılara uygulanabilir. Hırdavat Çeşitleri Toptan ve Perakende Satış. Anahtardan anahtara kopyalama mümkün değildir. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


DÜNYADA BİR İLK: YÜKSEK SES ve YÜKSEK GÜVENLİK KALE ALARMLI SİLİNDİR ! Tüm Ürün Gruplarını İnceleyin. KALE KİLİT YÜKSEK GÜVENLİKLİ BAREL 1YGS. Replacing a euro cylinder is simple when you have the key as you can undo the door and remove the retaining screw to remove the cylinder. Gövde ve tüpte delinmeye karşı çelik pim. Her türlü kilide uyum sağlayan bu yenilikçi ürün, silindirin alt zeminine yerleştirilen ve özel ortamlarda.


Kale yüksek güvenlikli silindir

Barele eklenen özel çelik silindir koruma halkası, silindir bağlantı vidalarına müdahale edilmesini engeller, barel kırılarak kapının açılmasını kesin olarak önler. Silindir Kilit İto 254k 68. Komple yeni kilit sistemi takılır, kilit silindiri değiştirilir.


Eski anahtarlar veya kaybettiğiniz anahtarlar araç beyninden silinir. Tüm kapı modellerinde tam koruma sağlanmaktadır. Yüksek Güvenlikli Çelik Kasa. Hırsızlara karşı oldukça güvenlikli.


Son teknolojik gelişmeler ışığında üretilen yüksek kaliteli çelik kasa, son derece kullanışlıdır. Birçok özelliği Avrupa Birliği’nin ilgili kurumları tarafından test edilerek sertifika verilmektedir. Sesli ikaz suresi dakika anahtar silindir uzerindeyken kırılmaya karşı tuzaklı pirinç ve saten renkleri ile siz degerli musterilerimizin begenisine sunulmustur. BenzerÇelik kapı kilitleri konusunda teknik bilgiler, ürün çeşitleri bulunmaktadır. KALE BAREL KAPI GÖBEĞİ ÇELİK KAPI AHŞAP KAPI BİLYALI KİLİT GÖBEĞİ.


Gömme Kilitler için Karşılıklar. Yılından beri Çeşme Çilingir olarak siz değerli müşterilerimize çilingir hizmeti sunmaktayız. Profesyonel ekibimiz sayesinde tüm çilingir işlerinize hızlıca yardımcı oluyoruz. Evler ve ofisler başta olmak üzere her mekânda güvenlik bir numaralı öncelik haline geldi.


Türkiye’de üretilen ve güvenlik seviyesi 6. Yale essential serisi mm prinç sarı asma kilit. OBS-BNE Z YÜKSEK GÜVENLİKLİ İNŞAAT SİLİNDİRİ EMNİYET KARTLI. Bir hizmet mi arıyorsunuz?


MUL-T-LOCK SECURİTY CYLİNDER İNTERACTİVE BAREL MANDALLI. TUZAKLI İNTERACTİVE YÜKSESEK GÜVENLİKLİ SİLİNDİR (GÖBEK) mul-t-lock güvenli kilit çeşitleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar