13 Ocak 2015 Salı

Htc m8 kırılmaz cam

Telefon ekran koruyucu, telefon jelatini, şeffaf kaplama en uygun fiyatları ile n11. Uygun fiyatına göre gayet kaliteli bir ürün herkese tavsiye ederim. Online sipariş verilebilir. Telefonuza önden gelecek hazarları engelleyerek telefonunuzun ilk günkü gibi kalmasını sağlar.


Hiçbir durumda kılmaz ve çizilmez. Kırılmaz cam yapısı itibariyle normal cama nazaran çok daha dayanıklı bir cam türü olarak bilinir. TL 1TL (19) markaawm 93.


TL 1TL (2) wincover 98. Bu tür ön arka korumalı ekran koruyucular telefona ayrı bir görüntü ve şıklık kazandırıyor. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz.


Htc m8 kırılmaz cam

Dışarıdan gelen darbelere ve düşmelere karşı aldığınız cam darbeyi emerek telefonunuzun ekranını korumaktadır. Garanti: Ay Kargo: Tüm Türkiye ücretsiz Hediye: Kırılmaz cam jelatin. Elektronik Ticaret ve San. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Cep telefonlarının dokunmatik ekranlarının krılmasını önlemek amacıyla kullanılan, normal cama göre darbeye daha dayanıklı cam türüdür.


Yüksek sıcaklıklara ve çeşitli. Altın, Gümüş Folyo Rakam B. Atın Gümüş Folyo Harf Balo. One X Plus, One V, One SV, One. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Orjinal Spada telefon aksesuarları toptan ve perakende yetkili satıcısı.


Toptan sipariş vermek için lütfen bayilik formunu doldurun. NE ZAMANINIZI BOŞA HARCAYIN! En iyi fiyat garantisi ve kampanyalar sizleri bekliyor kapak alana cam ve extra bass mikrafonlu kulaklık hediye ücretsiz kargo. Htc Desire 5Ön Kamera.


Etiket: htc one mekran kırıldı. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Kırılmaz ekran koruyucuların gelişmiş modifikasyonlarından olan Tempered Glass diğer camlara göre görevini daha iyi yapmaktadır. Tam Şeffaf ürününü, vade farksız taksit seçeneği ve kapıda ödeme imkanı ile satın alabilirsiniz. Darbe Emici Koruyucular Tam Gövde Koruyucu Filmler.


Normalde Ealacaktım ama 2- 3TL farkı için plastik kasaya gerek duymayarak Maldım. Telefon elime geçtiği gibi direk ekrana kırılmaz cam taktırdım. Bu kategoride satışa sunduğumuz One Mkırılmaz ekran koruyucular rahat kullanımı, ışığı yansıtmaması, çizilmeye ve darbelere karşı dayanıklı oluşu, nano teknolojik özellikleriyle aradığınız her şeye sahiptir. TL - KDV Dahil Microsonic ultra şeffaf ekran. Marka kamera cami büyük olduğunda kolay çiziliyor galiba.


Servise vermekten başka çaren yok. Soyulma değil de cam çizildyise başka konu, buna ne yapılabilir bilmiyorum. EKRAN DOKUNMATİK DEĞİŞTİRME YAPIŞKANI. Akıllı telefonunuzun ekranı kırılır , çizilir ya da çatlarsa sadece ilgili parça değiştirilir.


Htc m8 kırılmaz cam

HTC ile ilgili özel hata durumumlarında kullanılan ifadeler dokunmatik değişim, dokunmatik değişimi, dokunmatik çatladı, dokunmatik kırıldı , şarj almıyor, ekran tamiri, ses cızırtılı, ana tuş çalışmıor, ana tuş değişim, şarj olmuyor, şarj etmiyor, kamera çalışmıyor, ses çıkmıyor, home tuşu basmıyor, home. Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor. HTC One Mekran değişimi gerçekleştiğinde Telefonunuz da yer alan resim, video, müzik gibi özel hiçbir bilginiz silinmeden ekran değişimi firmamızca gerçekleştirilir. Kargonuz bize ulaştığı gün telefonunuz tamir edilerek.


Ekranda mürekkeplenme oluştu! PicassoGSM - Telefon Aksesuar Marketi. Sosyal medyadan markalaştırma tanıtım gibi bir çok işleve yarar. Yeni çıkan ürünleri sosyal medya tarafından.


Htc m8 kırılmaz cam

Bu Üründen puan kazanabilirsiniz. Birlikte Satın Alabileceğiniz Ürünler. KALİTELİ ÜRÜN HIZLI TESLİMAT ORJİNAL CAM KORUYUCU 1Orjinal Tempered Glass Kırılmaz. Hocam htc one malt arka kamera cami kırıldı fotograf çekince sıkıntı olmuyor ama değişse ne kadara mal olur kolay gelsin.


Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar