28 Ocak 2015 Çarşamba

Duvar baskı süngeri

SÜNGER TAMPON DUVAR BASKI DESEN APARATLARI. Temiz ve düz bir yüzeyi, tercih ettiğiniz renkte su bazlı, mat bir boyayla boyadıktan sonra fırça, rulo, desen kaşesi, bez, tarak, baskı kalıbı veya sünger yardımıyla son kat olarak daha. DUVARA BASKI EFEKTİ YAPMAK, DESEN RULOSU İLE DUVARA EFEKT YAPMAK Çok zor ve profesyonel bir iş gibi görünse de siz de evinizin duvarlarına efekt boyası. Boya rulosu duvar , tavan ve benzeri yüzeyleri boyamak için kullanılır. Dönen mekanizmalı yuvarlak yapısı ile boya uygulamayı kolaylaştırır.


Boya malzemeleri arasında bulunan doğal deniz süngeri gibi malzemeler ile standardın dışında farklı. Ardından süngerpanı baskı yaparak uyguluyoruz. Daha sonrasında çelik karkas profil ile cmlik hava boşluğu bırakıyoruz. Güzellikler ayrıntılarda gizlidir.


Dilediğiniz resim yada fotoğrafı basotect melamin süngerin üzerine baskı yaptırabilir ve mekanlarınızda duvar yada tavanda kullanabilirsiniz. Dekoratif amaçlı yapılan bu uygulamada seslerin düzenlenmesi sağlanır. Deniz süngeri Kanvas tablosunu duvarkapla.


Her türlü baskı ve desenin oluşumu için kalıplar, spatulalar ve desenli rulo fırçaları kullanılmaktadır. Uygulama Resimlerini Görmek İçin. Y MODEL APARAT ADET BEDELİ TL. Yanmaz akustik sünger , akustik yankı ses yalıtımı uygulamalarında duvar ve tavan akustik kaplama işlemi gerçekleştirilerek yapılır. Piramit sünger , yumurta sünger , labirent sünger , special sünger , düz rulo sünger ve firexpan kauçuk sünger birer yanmaz akustik sünger modelidir.


Konya içinde, ikinci el satılık duvar baskı aparatları,sedef boyalar - İsmail H. Kaliteli fotoğraf kağıtlarına üst düzey basımı yapılan Süper Kalite Posterlerimiz, Poster Yapıştırıcısı kullanılarak duvarda iz bırakmadan sergilenebilir. Silgi sünger ile temizlik artık çok kolay. Duvar Yüzeylerin Boyanması. Eğer basotect süngerin sunmuş olduğu renkleri tercih etmiyor veya daha şık duracağına inandığınız bir görsel varsa baskılı basotect süngeri tercih edebilirsiniz.


Dairelerde yada iş yerlerinde ortak duvarlarda ses yalıtımı, duvarlar arası geçiş yapan rahatsız edici seslerin kesilmesi amacıyla yapılmaktadır. Saat Mdf ahşaptan yuvarlak olarak kesilmiş olup Mdf üstündeki görsel Uv teknoloji ile baskı yapılır. Kullanılan saat mekanizması sesiz akar olup, uzun ömürlü.


Rulo fırça yardımıyla sünger yapıştırıcısını renkli akustik süngerin uygulanacağı alana sürüyor ardından süngerimizi yapıştırıyoruz. Efekt rulosu boyaya batırılmayacak. Hafif baskı yaptıktan sonra akustik kaplama uygulaması tamamlanmış oluyor.


Dekoratif boya uygulamalarında duvarda ve tavanda dekoratif desenler yaratmak için kullanılır. Lateks iç mekan baskı teknolojisi ile güneş ışınlarına karşı dayanıklı ve yüksek çözünürlüklü baskıdır. Sünger Kristalli Süngerli Rulo.


Pe köpüğün ana kullanım alanları Tesisat yalıtımı, duvar yalıtımı, çatı yalıtımı,. Gibi kriterleri bildirmeniz gerekir. Akabinde ihtiyacınıza göre kesim, baskı laminasyon gibi.


Yanmaz piramit sünger , akustik ses yalıtımı uygulamalarında duvar ve tavanda kullanılarak ortam içindeki yankıyı engelleyen siyah renge sahip farklı boyutlarıyla istenilen tasarımın elde edilebileceği akustik süngerdir. Renkli akustik sünger modelleri mevcuttur. Fırça veya rulo yardımı ile yapıştırıcı duvara sürülür. Fazla beklemeden yumurta süngerler yapıştırılır. Elle baskı sağlanarak akustik yumurta süngerin arkasında hava kalmaması sağlanır.


Yapıştırma yapılan yüzeye spesyal süngerlerin üzerinden düzgünce yapışmalarını sağlayabilmek için elle baskı yapılır. Kişiye özel duvar kağıdı, 3D duvar kağıtları ve duşakabin kaplama çeşitlerinde kişiye özel modeller ve diğer kaplama baskı modelleri Baskisec. Yüksek mekanik dayanımı ile duvarlardaki çatlakları ve düzensizlikleri kapatıcı özelliklidir. Kâğıtların soyulmasından sonra nemli bir sünger ile cam mozaiklerin yüzeyi silinerek kurulanır.


Duvar baskı süngeri

Bu amaçla, duvar ürünleri, detay gereksinimlerini karşılamak için, standart yapı elemanları dışında ses izolasyonunu değerlerini artıracak olan ses bariyerleri, akustik şilteler ve hacim akustiğini sağlamak için kullanılan farklı model ve ebatlarda akustik süngerler , akustik kumaş kaplı ürünler ile beraber de. Baskı işlemlerinin üretici. TL 2TL (2) DelleStrotex 89. Yumuşak bir nemli bez veya sünger ile temizlenebilir.


One Way Vision Arkası Siyah Delikli Folyo (106cmx1mt). Bilek desteği sayesinde bilek ağrılarını azaltmada çok etkili bir promosyon ürünüdür. Mouse kullanımını zevkli bir.


Duvar baskı süngeri

Bunun için yapılması gereken uygun ses yalıtım süngerini seçmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar