12 Ocak 2015 Pazartesi

Sapelli kereste

Aylık kapasitemiz 1mile 2marasıdır. Kesildiği andaki rengi, havanın etkisi ile ve zamanla belirli oranda koyulaşır. Sıkı yapılı, az esnek bir ağaçtır.


Doğrudan ithalat avantajı ile tır bazında adrese teslim yukarıda belirtilen ölçülerde ayous kereste satışı yapmaktayız. Kaliteli kereste çeşitleri ve uygun kereste fiyatları için bizimle iletişime. Dekoratif üst yüzey kaplamalarında kesme kaplama levha olarak, mobilya, parke yapımında, binalarda iç ve dış kısımlarda, Detaylar. Parke, lambri ve kapılarda, binalarda, iç ve dış kısımlarda, uçak, Detaylar. Nijerya’da kereste ihracatı yoktur.


YETİŞTİĞİ YERLER: Maun ağacının vatanı Batı Hindistan ve Orta Amerika’dır. Sıcak iklim ağacıdır Çoğunlukla pazarlandığı yere veya gönderildiği limana göre isimlendirilir. Bütün ürünlerimiz Masifmarket. Rubio Monocoat ürünlerini şubelerimizden satın alabilirsiniz! AVAPLUS TRADING INTERNATIONAL COMPANY LIMITED.


Daha fazla detay görüntüle. Kayın Masif Panel İncele. Genel itibari ile bu kereste türü egzotik ağaçlar kategorisi içerisinde kendine yer bulmaktadır. Yumuşak kereste veren türleri kolay işlenir. Havanın ve nemin bozucu etkilerine arşı en büyük dayanımı gösteren ağaçtır.


Dış odunu, iç odunu kadar dayanıklı değildir. Bünyesindeki bol toner yüzünden, en iyi boyanabilen ağaç meşedir. Dünyanın yeni trendi olan dekoratif ahşap kaplamaları, ahşabın geleneksel görüntüsü modernize edilerek üç boyutlu olarak üretilmekte ve iç mekân duvar ve tavanlarınızı süslemektedir.


Sapelli kereste

Online sipariş verilebilir. Kereste yapısı olarak meşe’ ye çok benzer. Cilayı iyi kabul eden kerestesi tekne imalatında, müzik aleti yapımında, doğramada, profilde, lamine parke,deck döşeme-kaplamalarda, vb. Tüm iç ve dış mekanlarda kullanmak mümkündür. Merdiven yapımından parke üretimine, kakmalı ve oymalı işlerde, tüm mobilya türlerinde, hatta gemilerde kullanmak mümkündür.


Maun cinsidir, açık pembeden koyu kızıla doğru değişen öz odunu ve beyazımsı sap kısmı vardır. Orta yüksek yoğunlukta bir ağaçtır. Kırmızı ile kahverengi arası bir renge sahiptir.


Sertliği ve dayanıklılığı dolayısı ile zemin ve dış mekan kullanımına da elverişlidir, ayni zamanda mobilya üretiminde de tercih edilir. Fırın kurusu ve birinci sınıf olarak ithal edilmektedir. Bu açma ve kesme ve yontma için de kullanılır. Kaplama, kontraplak, mobilya, müzik enstrümanları, yat üretimi gibi kullanım yerlerinin dışında iç mekan parke ve kent mobilyasında çok kullanılmaktadır. Parçalar, bünyesindeki kusurlu bölgeler temizlendikten sonra Dtutkalı ile yapıştırılıp plakalar halinde getirilir.


Meşe ( Yerli ve ithal), Akçaağaç, Dişbudak, Ceviz ( Yerli ve İthal), Kiraz. Sapelli , Afrika menşeili, egzotik bir ağaç türüdür. Masif paneller özel sipariş paneller ve aynı.


Günlük metreküp tomruk işleme kapasitesine sahip olan firmamız, üretimi yapılan keresteyi aylık 5metreküp kapasiteli, bilgisayar kontrollü MÖHLBÖCK marka. Tropikal Ahşap ve Orman Ürünleri Ltd. Myanmar Timber Enterprise (M.T.E) ihalelerine doğrudan katılarak teak kereste ve Afrika’dan iroko, sapelli vb.


ANASAYFA ÜRETİM ÜRÜNLER KÖSE KERESTE İLETİŞİM. Daço Parke Masif Parke Fabrikası. Karkın İnşaat, Başakşehir : Teşekkürler. Metro Ray İnşaat, Tekstilkent : Teşekkür ederiz.


Sapelli kereste

Trio Zemin, Büyük Ada : Masif Parke işini zamanında ve planlandığı gibi yapıldığı için teşekkür ederim. Koyu kırmızımsı kahverengi bir renge sahiptir. Lif yapısı itibari ile sert olmasına karşılık el aletleri ve makinalarda kolay işlenir. Müşterilerimizi aynı zamanda çözüm ortağı olarak görüyoruz, doğru ürünü en uygun fiyatla vermek için çalışıyoruz. Diğer ilanlarımızda meşe, sapelli ,çam,ayous panellerimizede ulaşabilirsiniz.


En uygun plywood malzeme ile avantajlı kontrplak fiyatları. Mobilya ve Dekorasyon İşlerinde, Ambalaj Sandığı Yapımındaa, Sarap Fıçısı, Parke İmalatı, Çit Kazığı, Köür yapımı ve Travers yapımında kullanılmaktadır. Geçen bu zaman dilimi içerisinde kendimize ilke edindiğimiz kalite ve güven ile bugüne kadar iç ve dış piyasada markamızı kabul ettirmiş durumdayız. EGE DENİZ markası, EGE DENİZ KERESTECİLİK olarak bir aile şirketi statüsünde İstanbul da kurulmuştur.


Sapelli kereste

Firmamız kuruluşundan sonra nesilden nesile bilgi ve ticari tecrübelerini aktararak daha da büyümeye devam etmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar