26 Ocak 2015 Pazartesi

Galvaniz bahçe teli

TL DEN B: Örme Teller : TL. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Hemen bizlere ulaşabilir ürün için en uygun fiyat teklifini hemen alabilirsiniz. En uygun tel çit fiyatları burada.


Galvaniz bahçe teli

Puntalı tel kesinlikle paslanmaz çelik tel örgülerdir ve en kaliteli şekilde üretilmektedirler. Lüleburgaz da oturuyorum birde 1adet metrelik. POMETAL tel çit veya tel örgü fiyatlarımız. Mamulümüz pürüzsüz bir kaplama ve homojen oluşu nedeni ile özellikle tel örme sektöründe tercih edilmektedir. Bahçe çiti örnek uygulamalarımız.


Müşterilerimiz bahçelerinde ve arazilerinde uygun maliyeti nedeni ile boruk direkli bahçe çiti’ni tercih etmektedirler. BAHÇE TELİ PVC KAPLI 120CM BOY 2. Biga ilçesinde bulunan dönümlük arazimizin etrafına galvaniz tel örgü çekmek istiyoruz. Yaklaşık 3metre toplam uzunluk. Rulo ebatları tüm modellerde mt boyutundadır. UV korumalı olan Dekoraçit ve çimçit paslanmaz, pek çok işlemden geçmiş galvanizli tellerle üretilir.


Halı saha, stadyum, basket sahası, tenis kortu. Galvanizli Tel Telsan PVC Kaplı Helezon Çit Teli 2. Fırça teli Sandık bağlama teli Hortum Kablo bağlama teli Kiremit teli Bıulaşık teli için 0. YARICI TEL : yarıcı, tel , helezon, çit teli , fens teli , petek örgü, galvaniz tel , pvc tel , dikenli tel , bahçe çit teli , kafes teller , jiletli tel , panel çit. Tel Örgü olarak ürettiğimiz (kafes tel , fens teli , örgü teli , tel çit, helezon tel , bahçe çiti vb) çözüm sistemleri. Tel kalınlıklarına göre değerler değişmektedir. Fabrika, villa, karayoları, askeriye, spor tesisleri ve benzeri alanların çevre emniyetini sağlamak için kullanılırlar.


Ersa Tel , kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı, bir ticaret ve hizmet anlayışını benimsemiştir. Tel Çit ürünlerin toptan, perakende. Standart olarak – aralığında çekilen tellerimiz, 30gr’dan 3gr’ a kadar galvaniz kaplanabilmektedir.


Etiketler: Adana, Adapazarı, Ankara, Antalya vb. Güzelbahçe Barış Evleri Demir Balkon Korkuluğu İmalat ve Montaj. Limanreis Saygın İnşaat Demir Balkon Korkuluğu İmalat ve Montaj. Kolay montaj imkanı ve estetik görünüme sahiptir.


Paslanmaya karşı, kaliteli sıcak daldırma galvanizli telden imal edilmiştir. Yükseklik ve uzunluk limiti olmaksızın, istenilen ölçülerde örülmektedir. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


Galvaniz bahçe teli

Tel örgü kullanım alanları genelde çiftlikler, askeri alanlar, havaalanları, fabrika ambar ve depoları, parklar, bahçeler , otoyollar, sanayiler gibi koruma ve sınır belirleme. GALVANİZ KAPLAMA UZUN YILLAR KULLANABİLİRSİNİZ. Metreden metreye kadar örülmektedir. Gönder Çok katlı apartman dairelerinden sıkılan bireyler, daha kolay hazırlanması nedeni ile prefabrik evlere yoğun ilgi göstermektedir. Gördüğünüz gibi fiyat beton direkle.


Firmamız panel çit, kafes tel ( tel örgü, fens teli , bahçe çiti, örgü teli , helezon tel , sera teli ) jiletli tel , dikenli tel , pvc kaplı tel gibi farklı birçok ürün yelpazesine. Helezon örgülü tel , bahçe teli ,telçit imalatı Basit tip arazi çevrelemede tercih edilen uygun urundür. Göz aralıkları ve çaplara göre değişen modellerde üretilmektedir. Beton ve boru direk ler üzerine uygulanmaktadır. Platik kaplı ve galvaniz kaplı olarak değişen.


Pisayada değişik bir çok isimle anılan (kafes tel , fens teli , örgü teli , tel çit, helezon tel , bahçe çiti vb) çözüm sistemleri. ASO altın tedarikçisi satış tozu boyalı metal bahçe çit. S FIRIN BOYALI-POLYESTER BAZLI UV KORUMALI. Bununla ilgili olarak fiyat teklifi rica ediyoruz. Genel olarak bahçe , fabrika, sera, askeri bölgeler, sınırlar ve cezaevlerinde güvenlik amaçlı kullanılır.


Dikenli tel sistemleri uzun süre kullanım özelliğine sahiptir. Fens Teli Nerelerde Kullanılır? Sıcak daldırma galvaniz kaplı tel -Elektro galvaniz ve plastik kaplı tellerden üretilmektedir.


Panel Çit Tel Örgü Ankara. Yağmur, rüzgar, kar ya da farklı sert. Diyarbakır Tel örgü ve Tel örgü fiyatları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar