22 Ocak 2015 Perşembe

Genç odası için halı

Kız ve erkeklerin farklı zevk ve beğenilerine göre tasarlanan genç odası halı modelleri sizl. Whatsapp Destek Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız. T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.


Unutmayın ki satın alacağınız bu halı modellerini siz değil gençler kullanacak. Genç Odası - Halı Örtüleri. Gençlerimiz odalarını kendi zevk ve tercihlerine göre dizayn ettikleri için her deseni uygun bulamayabilirler. Yürük halı örtüleri genç odaları için birbirinden özel tasarımlar sunmaktadır.


Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize. MİMARA DANIŞ KAMPANYALAR. Modern halı fiyatlarını inceleyebilir ve halı alışverişlerinizi güvenle online olarak yapabilirsiniz.


Bu halılar arasında sizin dekorasyonunuza uyan en doğru. Halı seçiminde fiyat aralığı belirlendikten sonra çocuk odası konseptine uygun olan renk ve desen seçimi yapılmalı ve karar verilen modelin, oda için en uygun ebatta olanı tercih edilmelidir. Renk uyumu: Seçtiğiniz genç odası mobilyaları ile uyumlu olan renklerde bir halı tercih etmelisiniz.


Halı örtüleri miz evlerimizdeki her bireye hitap eden desenler içermektedir. Renk uyumu bir oda için her zaman büyük bir önem taşımaktadır ve de siz buna uygun bir şekilde karar vermelisiniz. Mobilya, perde ve yatak örtüleri uyumlarına göre halılarda renk, model ve farklı desenler tercih ederek uyumlu kombinler oluşturabilirsiniz. Her tarza uygun halı modeli olduğu gibi fiyatlar da her bütçeye göre farklılaşmaktadır.


Daha ferah ve aydınlık bir ortam için duvar rengi, halı ve perde gibi ölçütleri göz önünde bulundurmanız gerekebilir. Bunun yanında gece oturmaları ve kitap okuma saatlerinizi daha aydınlık bir hale getirmek için. Odanızda sıcak ve rahat atmosfer yaratmak için , turuncu, kırmızı ve sarı gibi renkler deneyin. Mavi ve gri tonları gibi serin renkler. Her Yere Halı Online Alisveris Siteniz.


En iyi markalar, en kaliteli ürünler, en iyi hizmet, en uygun fiyatlarla evinizi güzelleştirecek halılar. CIFF - Çin Uluslararası Mobilya Fuarında. HALI SepeteEkle İncele.


Genç odası için halı

KIRŞEHİR YENİ MAĞAZAMIZ AÇILMIŞTIR. Lacivert ve pembe renkler bir arada kullanılarak romantik ve sofistike bir genç odası yaratacaktır. Bu koleksiyonda çocuk halıları, bebek odası halısı , genç odası halıları ve daha birçok ürün halı severlerin beğenisine sunuluyor. Polipropilen ya da polyamid halıları, bu alanlarda kullanmak için tercih edebilirsiniz. Yün halılar uzun ömürlüdür.


Cici Halı bebek, çocuk ve genç odaları için modern ve özgün tasarımları ile halı üreten bir Türk markasıdır. Cici Halı , yeni nesil dekorasyon anlayışını getirerek insan sağlığına zararlı hiçbir maddenin kullanılmadığı ürünleri ile çocuk odalarının dekorasyonunda önemli bir tamamlayıcıdır. GENÇ ODALARI Gençlik güzel şey.


Kilim bu güzel döneme, bir güzellik daha katmak için çok çalıştı. Gençlere kendilerini en iyi yansıtacakları şıklıkta bir genç odası koleksiyonu hazırladı. Laura Serisi Julia Serisi Armoni Serisi Safir Serisi Oval ve Daire Halılar Soprano Serisi Softline Serisi Milda Serisi Mimoza Serisi Twin Mini Serisi. Halı seçerken renk tonu ve modeli odanıza uygun olması dekorasyonunuzuda tamamlayacaktır.


Perde dekorasyonu, odanızda bulunan her bir parça ile bütünleştiğinde şık bir dekorasyon ortaya. Merinos mobilya ve halı markası ve en gözde tasarımları üretiyor. Kız ve Erkekler için merinos genç odası takımlarını sizler için görselleri ile birlikte galerimizde görebilirsiniz. Kafanızda en güzel dekorasyon önerisinin oluşmasında Merinostan yardım alabilirsiniz.


Eklektik stilde dekore edilmiş genç odasında eskitme görünümlü ahşap duvarlar ve gri yatak daha pasif görünürken duvar resimleri ve aksesuarlar öne çıkıyor. Halı olarak ise koyu yeşil üzerine ince pembe çizgili bir halı tercih edilmiş. Erkek çocuk odaları için halı modelleri arasında ise en çok ilgiyi araba ve yarış figürleri ile süslenen halı tasarımları çekiyor.


Eğer hem kız çocuk, hem de erkek çocuk için ortak bir odanız var ise üzerinde geometrik şekiller ile süslenen halı modelleri tercih edilebilir. Modoko olarak çocuk odası , bebek odası ya da genç odası için gerçekleştirmeyi düşündüğünüz projeler için en uygun mobilyaları hazırladık. Her bir oda takımımız kusursuz olarak tasarlanmıştır. Kız ve erkek çocukları için hayvan figürlü, çiçek figürlü, çizgi film kahramanı ve geometrik desenlerin yer aldığı halı modelleri ön plana çıkıyor. Kız çocukları için barby bebek erkek çocukları için ise korsan ve gemicilik gibi desenler de son yıllarda çok tercih ediliyor.


Genç odası için halı

Onların hayallerine ve başarılarına ışık tutan odalarında vakit geçirmek, onlar için paha biçilmezdir. Odaları için genç odası dekorasyon fikirleri ve genç odası dekorasyonu ile olan ilgileri artıyor. Bu noktada rahatlık konusunda yatak , koltuk ve halı seçimi.


Halı modeli seçerken halının hangi odada kullanılacağı kadar halı markaları da önemli bir faktördür. Mesela, Merinos halı gibi kaliteli halı markalarının bulunduğu koleksiyonda çok çeşitli halı modelleri de mevcuttur. Gençleri ders çalışmaya teşvik edecek bir kitaplık ve çalışma masası da genç odası için olmazsa olmazlardandır. Ayrıca ahşap zeminler için seçilecek küçük halılar da oturmak ve oyun oynamak için ortama yumuşak bir zemin sağlamış olur. Hem bebek odası , hem çocuk odası , hem de genç odalarında farklı tipte.


Laura Serisi Soprano Serisi Julia Serisi Still Serisi Armoni Serisi Zen Serisi Gold Serisi İmaj Serisi Grand Serisi Color Line Serisi Consept Halılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar