16 Ocak 2015 Cuma

Minibüs kapı otomatiği fiyatları

OTO KAPI BASAMAK SİSTEMLERİ OTOMATİK sürgülü MİNÜBÜS KAYAR KAPI SİSTEMLERİ İMALATI YAPIYORUZ. RÜNLERİMİZ TÜRKIYEDE İLK DEFA CİFT MOTORLU YANA. Dahuth, minibüs ve özel vip araçlarınız için otomatik kapı parçaları üretip, sizlere uygun fiyatları ile İstanbul İkitelli bölgesinden Türkiye’ye hizmet verir. Okul ve işyeri servis taşıtlarına uygun, elektrikli otomatik kayar kapı motoru sistemi imalatı.


MASTER Minibüste, kol dayamalı, sırtlık eğimi ayarlanabilir yolcu koltukları, otomatik kapı , otomatik basamak, perde, kabin klima ve ek ısıtma sistemi ile her yolcuya kişiselleştirilmiş bir rahatlık sunuluyor. Satılık Otomobil yedek parçaları ve ikinci el yedek parça ilanları inceleyebilirsiniz. Araç otomatik kapı sistemleri fiyatları. MİNİBÜS KAYAR KAPI SENSÖRLÜ KAPI FİTİLİ SİSTEMİ.


ERGİŞİ OTOMOTİV KAYAR KAPI SİSTEMLERİ. HDT OTOMATİK KAPI (14) Uyguncesit (14) bigreyon (14) Özyurt Oto Aksesuar. Kampanya ücretleri yenilendi hemen inceleyin.


MERCEDES,WOLKSVAGEN CRAFTER OTOMATİK KAPI. SÜRÜCÜ KUMANDALI ELEKTİRİKLİ KAPI. RENAULT MASTER DOLMUŞ KAPISI. Fiat Ducato Minibus Fiyatları , oto aksesuar fiyatları ve taşıt kredisi hakkında bilgi almak için Ducato Minibus Fiyatları sayfamızı ziyaret edin.


ELEKTRİKLİ OTOMATİK KAPI (CITY LINE VERSİYONLARI İÇİN) 2. Aracın devinimiyle kilitlenen sistem sayesinde aracınız ilerlemeye başlar başlamaz tüm kapılar otomatik olarak kilitlenir. Standart özellik olarak sunulan sistem, gösterge grubundan açılıp kapatılabilmektedir. VİP DİZAY EDİLMİŞ ARAÇLARA TAM AÇILABİLEN OTOMATİK KAPI SİSTEMİ MONTAJDAN SONRA GÖZÜKEN HİÇ PARÇASI YOKTUR. Seç Sadece şu bilgileri göster.


Fiyatlar faturanın kesildiği günkü değerlerle düzenlenir. Otobüs, minibüs , okul ve işyeri servis taşıtları, karavan ve motokaravan için muhtelif ebatlarda sunroof çeşitleri imalatı. Kapı Motoru her türlü bariyer sistemleri, bahçe kapısı motoru,nice kumanda,garaj kapısı motoru fiyatları , yanakayar kapı motoru bulabileceğiniz tek adres.


Turnike ve Kartlı Geçiş Sistemleri. Perkotek STRIKE şifreli kapı otomatiği Türkiye distribütörüdür. Mağaza Ürün Koruma Sistemleri. Araçların fatura tarihindeki yürürlükte olan fiyat listesi geçerlidir.


YANAKAYAR BAHÇE KAPISI MOTORLARI TANIMLARI ve FİYAT LİSTESİ. Bu fiyat listesi bir öncekini geçersiz kılar. Vergilerde, fonlarda ve KDV oranlarında meydana gelebilecek değişiklikler fiyatlarımıza aynen yansıtılacaktır.


Yazım hatalarından kaynaklanan fiyat farklılıklarından distribütör firma sorumlu tutulamaz. Sistem üzerinde olası bir sıkışmayı engelleyen Aşırı Akım Koruması ve Güvenlik Sensörü (Güvenlik Fitili) ile güvenlik düzeyi en üst seviyededir. Dorsis otomatik kapı sistemleri olarak otomatik -fotoselli cam kapılar , yanakayar bahçe kapı motorları ve dairesel açılır bahçe kapısı motorlarının satış ve uygulamalarını yapmaktayız. Fiyat -performans olarak rakipsiz. Tavsiye edilen bu anahtar teslim fiyat listesi yenisi yayınlanana kadar geçerlidir.


Listede belirtilen araçlar stoklarla sınırlıdır. Kesin sipariş verilmesi halinde ifa tarihinde. Fotoselli sistemler bu bağlamda en çok tercih edilen otomatik kapı sistemleridir. Otosan Transit Adıyaman Kahta Merkez Yavuz Selim Mah.


Bu araçla kendi aracınızı takas etmek için teklif verin. Otomatik Vites(DSG İleri) Panelvan: 10. Elektrikli volt kapı otomatiği detaylı ürün bilgisine ve Pinel Oto Yan San Tic.


Güncel fiyat bilgisi için mesaj gönderin. Minibüs ve komprosör bağlanamayan araçlarda aküden aldığı elektrik ile kapıyı açıp kapamaya yarayan mekanizma. Iveco - Otoyol Diğer Seriler için en detaylı ilanları Diğer Seriler gibi kasa tipleri ve motor hacimleri için sahibinden satılık ve 2. WE ARE PRESENT ALL OVER THE WORLD. Search on the map all our branches.


Where applicable you can directly access the local site, or you can see our. Kolaylık ve güvenlik açısından artıları çok olan bu sistem kısa zamanda yurt genelinde talep edilir oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar