22 Ağustos 2014 Cuma

Taşyünü dansite

Yalıtım yapılacak yüzeye tespit pimleri sayesinde tutturulur. Gerektiğinde taşyünü şiltenin yüzeyi saç ile kaplanır. BEST MIX 1DANSITE TAŞYÜNÜ MANTOLAMA PAKETI FIYATLARI. Kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve teknik özelliklerde, değişik kaplama malzemeleri ile şilte, levha, boru ve dökme şeklinde üretilebilmektedir.


Yapıların dış cephelerinde sıvalı mantolama sistemlerinde uygulanmak amacıyla yüksek yoğunlukta üretilmiş taşyünü levhadır. Isı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği maksadıyla dış cephelerde sıva altında kullanılır. Eğer fazladan ses yalıtıımı istiyorsanız dış cephe ve iç cephelerinizde taş yünü yalıtım levhasıda kullanılması sesi çok önemli ölçüde azaltacaktır. Taşyünü ( Kahverengi ısı yalıtım levhası).


XPS için önerilen kalınlık ise cm. Mineral yünlerin üretim teknolojisi sayesinde su emiciliği düşürülebilmektedir. Dansite yoğunluk ise fevkalade bir sınırdır.


Ayrıca mantolama sistemi kompozit bir sistem olduğu için taş yünü üzerine uygulanan ince sıva ve son kat su itici boya-sıva sayesinde yüzeye gelen su son katta çatlama olmadığı sürece taşyününe ulaşamaz. Bazalt siyah renkli ve çok sert bir kayaçtır bu nedenle yapı taşı olarak da kullanılabilmektedir. Bina yalıtımlarının değişik detaylarında kullanılan taşyünü levhadır. Kullanım Alanları:Dış duvarların iç yüzeylerinde, ara bölme ve komşu duvarlarda ve merdiven ve asansör boşluklarında kullanılır. Taş yünü , elyafta bulunan ısı yalıtım özellikleri ile taşın direncini birleştiren doğal bir üründür.


Taş yünü , yapıların yangınlardan korunması, havalandırma borularının sesinin azaltılması, tavan arası odalarının yalıtımı gibi birçok uygulamalarda kullanılabilmektedir. Yangın dayanımı ve ses yalıtımında mükemmel sonuçlar veren taş yünü ,. Bu üründe yüklü alımlar için özel fiyat alın. XPS üretim şartları gereği dansitenin altında üretilmez. PE shrink ambalajda satılır. Binaların hafif ara bölme duvarlarýnda, dış duvarların içten yalıtımında, merdiven ve asansör boşluklarında, komşu duvarlarda ısı, ses ve yangın yalıtımı maksadı ile kullanılır.


Bu yoğunlukta taşyünü levhalarla yapılan mantolama EPS, Neopor veya XPS ile yapılan mantolamadan 30- pahalıya mal olmaktadır. Poliüretan, PIR, Polistren, Fenolik Köpük ve Taş Yünü gibi malzemeler sandviç panel. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Teras çatılarda ısı, ses, su yalıtımı maksadı ile kullanılır.


Kaplamasız taş yünü plakadır. Shrink ambalajlarda piyasaya sunulur. Tüm ahşap ve metal çatılarda - Her çeşit teraslarda kullanılır. Trapez metal örtü, beton veya gaz beton çatı plakası üzerine uygulanır. Buhar kesici olarak bir kat naylon örtü serilir.


Taşyünü dansite

Girdiğiniz TekzenKART bilgilerini eklemek için doğrulama yapmanız gerekiyor. Lütfen aşağıdaki doğrulama adımlarını izleyiniz. Sandviç panel fiyatları ile piyasanın en güvenilir adresi. Toptan ve perakende duvar paneli satışlarımız vardır. EPS daha ucuz bir malzemedir.


Bütün bunların yanısıra şayet EPS üretilir iken karbon takviyesi yapılır ise şartlar EPS lehine değişmektedir. Orijinalden alıntı: ozkanhocam Cevabınız için teşekkür ederim. Ben azmettim sorundan kurtuldum. Belki başkasının da işine yarar diye paylaşayım çünkü hiç çare bulamamıştım internet dahil.


Boruyu önce izocamla sarıp sarmaladım kalınlık hiç önemli değil. Isı izolasyonu sağlayan yalıtım malzemeleri birbirinden farklı olarak, hem çatı, zemin, dış cephe yalıtımı gibi binaların ana inşaat alanlarında hem de parke altı, kapı, pervaz olukları, duvar, havalandırma ve pencere gibi iç yapı bölümlerinde kullanılır. Akustik Piramit Ses Yalıtım Süngeri, ses emici özellikte yanmaz I. Tek başına yüksek frekanstaki seslerin (makinanın sesi) yalıtımında kullanılmaz. Ancak konuşma sesleri gibi belli bir desibele kadar sesi engeller.


Kullanım amacı genellikle akustik mekanlarda (ses kayıt odası) ses performansını arttırmak ve ses problemlerini gidermektir. TAŞYÜNÜ : Isı yalı­tımı ve ses yalı­tımı amacı ile kul­la­nı­lan taş­yünü , diğer yalı­tım lev­ha­la­rına kıyasla daa yük­sek bir yoğun­luğa sahip­tir. Binaların iç yüzeylerinde, taşyünü levha ebatlarına uygun olarak duvara tespit edilen ahşap veya metal taşıyıcı profiller arasına taşyünü levhaların yerleştirilmesi ve içe bakan yüzeyde taşıyıcı profillere alçı panel tespit edilmesi ile uygulanır. SANDVİÇ PANEL ENDÜSTRİSİ HAKKINDA.


Yağmurda su sızdırmaz ve yağmur sesini içeriye geçirmez olan panel ile rahat. Mantolama işleminde strofor, taş yünü , karbonlu EPS gibi malzemeler kullanılmaktadır. En çok tercih edilen yöntem ise, yapının fiziksel şartlarına uygulanmasındaki kolaylık yönüyle dış cephe mantolama işlemidir.


Mantolama paketlerimizden sizlere en uygun paketi seçin kışa hazırlıklı girin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar