26 Ağustos 2014 Salı

Dış duvar

Dış duvar

Dış duvar , genellikle dış etkiler altındadırlar. Bu dış etkiler, güneş ışını, rüzgar, yağmur ve hava kirliliği yani atmosfer etkileridir. Yapıları dış etkilerden korumak için çeşitli malzemelerle duvarlar kapatılır. Fakat bu estetik görüntüyü korumak adına duvar straforu yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar bulunuyor.


Bunların yaklaşık kadarı alüminyum kompozit paneller, sandviç paneller ve kadarı diğer tahtalar şeklindedir. Evlerinizin iç ve dış duvarlarına ya da bahçe duvarlarınıza uygulayacağınız duvar ve cephe kaplama ürünleri, evinizin görünüşüne sanatsal bir dokunuş yapıyor. Doğada milyonlarca yılda oluşumu tamamlanan doğal taşların dış cephelere uygulanması ile evleriniz hem estetik bir görünüme hem de mükemmel su ve ses.


Evinizin dış cephesinin nasıl olması gerektiğine karar vermenizi sağlayabilecek farklı duvar kaplama modeli. Modern tasarımıyla öne çıkan bu sıra dışı binanın dış cephesinde alçı kaplama duvarlar ile taş kaplama bir arada kullanılmış. Modern bir yapı için oldukça iyi bir kombinasyon.


Ege Seramik, tekstil dokulu duvar ve zemin seramik ürünleri ile mekanlarında farklılık arayanlara özel. Ege Seramik, Alla Turca konsepti ile geleneksel çini sanatını modern hayatın içine taşıyor. Taş panellerin bir çok çeşitleri mevcuttur. Yer alanının üçte biri x kat sayısı) 300: Fiyata malzeme dahil olsun mu?


Malzeme dahil: Renkli olacak aralar. Mağaza dış cephesi ahşap ile kaplanacak, kapı ve adet vitrin camı yapılacak. Konstruksiyon ve banko tarafımızdan yapılacak o yüzden. Duvar alanı kaç metrekare?


Dış duvar

En çok tercih edilen dış cephe boya renklerini ve markalarını bir arada bulabileceğiniz Koçtaş mağazalarında en uygun fiyatlı alışverişi yapabilirsiniz. Doğal ahşap, beton, taş, tuğla görünümlü duvar panellerimizi, mekanların dış cephelerinde de kolaylıkla kullanabilirsiniz. Dış cephe duvarlarında da hem dekoratif hem de koruyucu özellik gösterir.


Artık daha sıra dışı ve konforlu mekanlarda yaşam sürdürmek hayal değil. Doğal hayatı mekanlarınız da hissetmek dekoratif taş paneller ile mümkün. Binaların dış cephelerine monte edilebilen kaplamalar hafif olmaları sebebiyle bina ya ek yük getirmeden uygulanabilmektedir.


Akrikor Elastomerik ile dış cephelerde boya çatlaklarına son. Weber, dış cephelerin bakımını ve yenilenmesini sağlamak için geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Boyalı veya seramik kaplı bir duvara yeni seramik nasıl döşenir?


Mimar dostu anahtar teslim çalışma prensibi. Dış Cephe Boyama fiyatlarına bak, karşılaştır. Sektördeki en güçlü referanslar. Kurumsal çalışma düzeni ama samimi yaklaşım.


Her üç malzemenin de farklı ebat ve çeşitlerde şekillendirilmesi ile iç ve dış dekorasyon duvar taş kaplama tasarımları yapılabilir. Senapor Manto Senapor Asmolen EPS Ambalaj. Knauf, dış cephe duvar sistemi oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm ürünlerle sizlere komple bir çözüm sunuyor. Dış kapı çelik kapı Merdiven korkuluğu ve basamak kaplamaları. Vitrifiye (klozet, lavabo, küvet, duş teknesi, vb.) ve armatürler.


Anahtar, priz ve aydınlatma armatürleri. Not: Planlarda yapılan tefrişler sunum amaçlıdır, dairelerde mobilya yoktur. Dış ticaret açığı milyar dolar. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır.


Dış duvar

Galerimizde sizleri daha da bilgilendireceğini umduğumuz dış cephelerde kullanılan ya da pano şeklinde tasarlanan duvar rölyefleri görselleri yer almaktadır. Galerimizi tıklayarak sanatın en güzel yansımalarından biri olan (kabartma) duvar rölyef uygulamaları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Daha önceki konularda da açıklandığı gibi, bu tabaka duvarın alt ve üst kısmında bulunan deliklerin dış hava ile bağlantılı olmak zorundadır.


Ancak burada da, dış hava şartlarına bağlı olan havalandırmanın yeterince olmaması durumunda, nem tahliyesi kısmen, dış tabakada oluşan kondanse ile gerçekleşmektedir. Havalandırmalı dış cepheler mekanik ankaraj elementlerinin avantajını sunan yüksek performanslı bir bina giydirme çözümüdür. Kaplama malzemesi ile mekanik birleştirme arasındaki bağlantılar sayesinde tasarım yükleri strüktürel duvara etkin bir şekilde transfer edilerek güvenli ve emniyetli bir cephe sunar. Binaların bulunduğu konuma göre, üzerine gelen yükleri bina temeline ileten, binanın bölümlerini birbirinden ayıran ve yapıları dış etkilere karşı koruyan düşey yapı elemanlarına duvar denir.


Konesky Internation Store. Artık evizin dekorunu değiştirmek. Dekoratif Cephe Süsü DSD109.


Kişiselleştirilmiş ticari mesajlar ile sizinle irtibata geçmek için profiller oluşturacağız ve bizim ile etkileşimlerinizi analiz edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar