18 Ağustos 2014 Pazartesi

Panel çit teli

Panel çit teli

CM PANEL ÇİT BAHÇE TELİ DUVAR ÜSTÜ KORKULUK. TL (3) fkarataynalburiye 100. Metre Çit Teli Geniş Göz Kalın mm (Metre) 6TL (2) Keskinzade.


Galvaniz üzeri maksimum korozyon dirence sahip, özel PVC kaplı dekoratif panel çit -Bükümlerde çift çubuk-UV katkılıdır. Panel çit göz aralığı standart 5x15cm’dir. Vergiler Hariç: 1300TL. Tel kalınlığı stoklarımızda standart 50mm bulunmaktadır.


Karşılaştırma listesine ekle. Sizin için en makul panel çit uygulamasını ve en uygun panel çit fiyatları için hemen firmamızla iletişime geçin. En uygun panel çit fiyatları ile sizlerleyiz. Beton direk imalatıyla başlayan faaliyetlerimiz, kafesli tel çit imalatı ve montajıyla hız kazanmıştır.


Panel çit teli

Her zaman müşteri memnuniyeti ve güvenliğini esas alan çalışmalarımız ile tel çit uygulamaları deyince ilk akla gelen firma olmamız asla tesadüf değildir. Bahçemizin etrafındaki çitleri yükseltmek istiyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Dekoraçim Marka Tescilimiz Yapılmıştır. Spor, insan vücudunun zinde kalması için yapılabilecek olan en önemli faaliyettir.


Bu faaliyeti gerçekleştirebilmek için çeşitli şekillerde tasarlanmış olan alanlara spor sahaları denmektedir. Günümüzde en küçük mahallede bile spor sahası bulunmaktadır. Ben Güllük Milas Muğladan Yalçın Tekn. T direk imalatı ile sektöre giriş yapan Eke Fence zamanla sektörün ihtiyacına göre 4. AYES PANEL ÇİT ’İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ. Ayes panel çit ile beraber montaj için gerekli direk,klips,vida,kapak ve dubel gibi aksesuarlarda verilmektedir.


Panel çit teli

En ucuz panel çit fiyatları, en ucuz tel çit fiyatları için bizi hemen arayın. Güvenlik ve çevre koruma, tel çit işlerinde gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz marka cihan tel ve çit sanayi. Paneller punto kaynağı yapılarak imal edilir.


Kullanılan tel çapı fabrika çıkış değeri 30mm ya da 4. GENÇLER TEL ÖRGÜ VE PANEL ÇİT SİSTEMLERİ. Panel Çit fiyatları 1TL ile TL arasındadır. RGÜSAN TEL ÖRME ÇİT SİSTEMLERİ Çеvrе güvеnliği, Tеl Çit , Spоr Sаhаlаrı, Spоr Mаlzеmеlеri Demir Dоğrаmа, Vе Fеrfоrjе Alаnlаrındа Hizmеt Vеrmеktеdir. Kredi Kartı ile de ödeme yapabilirsiniz. Montajı ve uygulaması kolay olan tel çit sistemlerindendir.


Doğa olaylarından etkilenmeyen, bakım gerektirmeyen, dayanıklı, uzun ömürlü ve aynı zamanda bulunduğu ortama estetiklik katan dekoratif bir tel çit sistemidir. Güvenlik, sınırlandırma ve koruma amacıyla kullanılmak üzere eski işlenmiş demir çitlerden daha modern ürün ve malzeme kombinasyonlarına kadar pek çok yenilikçi çit sistemi sunuyoruz. Düz telin belli ölçülerde sarmalsal ( sarmallar şeklinde) dokunması sonucu oluşan baklava desenli örme teldir.


Dört duvar arasında kalmak istemeyenler için bahçe çiti, bahçe teli seçenekleri bahçelerde daha şık bir kullanım sağlarken alanın daha geniş görünmesine olanak tanıyor ve bitkilerinizi düzenlemede size yardımcı oluyor. Güvenliği konusunda sektörün kurucusu ve öncüsü olan firmamız, dünyadaki sektörel gelişmeleri yakından takip etmekte olup, uluslararası kalite standartlarına ulaşmıştır. Arnavutköy´de tel çit montajları ve malzeme teslimi yapıyoruz. Arsa etrafına,park çevrelerine,pkulo,iş yeri gibi çevrelemerde daha çok tercih edilen ürünümüz tüm hava şartlarına uygun üretilmekte olup istenilen renklerde üretimi yapılabilmektir. Adana ‘da panel çit , tel örgü ve tel çit sistemleri uygulayan profesyonel bir firmadır.


Yüksek güvenlik sağlayan Jiletli Tel 1türk malıdır. Firmamız jiletli tel çit uygulama ve montajı yapmaktadır. TEL ÖRGÜ (KAFES TEL ) Tel örgü sistemleri üretim ve montajını yapan firmamız bünyesinde Beton direkli tel çit ,Boru direkli tel çit ,Galvaniz örgü tel ,pvc örgü tel imalatını ve montajını yapmaktadır. Ayrıca panel çit montajı konusunda da ayrıntılı teknik destek alabileceğiniz HASTELSAN, çiftliklerde, askeri alanlarda, havaalanı ya da fabrikalarda kullanımı yaygın ve son derece pratik.


Talep ve fizibilite (Keşif) Müşteri talebinin ardından mekanın fizibilitesi yapılır ve ihtiyaca göre uygulanacak sistem belirlenir. Fizibilite ve keşif tamamen ücretsizdir. Panel tel çit , Kaynaklı hasır tel , Örgü tel çit ve Gabion tel gibi, isteğe özel tel ürünleri ile uluslararası kalite standartlarında üretim yapmaktadır. Ersa Tel , kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı, bir ticaret ve hizmet anlayışını benimsemiştir. TEL ÖRGÜ , PANEL ÇİT , JİLETLİ TEL ,PUNTA TEL , DİKENLİ TEL , BETON DİREK,DEMİR DİREK, MALZEME SATIŞLARI YAPILIR.


Spor Sahası Çit sistemleri. Panel Tel Çit (Welded Panel ) Panel Tel Çit , dekoratif uygulamalı tel çit. TEL ÖRGÜ SİSTEMLERİ (FENS TELİ , GALVANİZLİ TEL , PVC KAPLI TEL VE BAHÇE TELİ ) Fens teli , Galvanizli tel , pvc kaplı tel ve bahçe teli (kafesl teli ) ile tel örgü sistemlerini oluşturmaktadır.


Ancak Bahçenizin mtsini bilmiyorsanız hiç der değil biz Ankarada ücretsiz keşif ile yerinizi ölcüp fiyat cıkartabiliyoruz. Kafes Tel Basket sahaları, tenis kortları, halı sahalar ve diğer spor alanlarında kullanılan farklı çevreleme sistemleri Panel Bahçe Kapısı Villalarda, site bahçelerinde veya resmi binaların bahçelerinde bulunan kapıların, sağlam olması önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar