19 Ağustos 2014 Salı

Hazır bordo bulamacı nasıl kullanılır

Hayri Öğüt (yıl önce) Sayın yetkililer sizlerden öğrenmek istediğim şeyler var, hazır bordo bulamacı sonbaharda ve ilkbaharda Nasıl kullanılacak yani sonbaharda ilk, ilkbaharda ilk kullanılacak diye biliyoruz ama kullanım oranını Nasıl belirleyeceğiz bana söylenen litre suya bir su bardağı kullanacaksın dediler bu oran sonbahar için mi ,ilkbahar için mi. Bordo bulamacı hazırlanırken demir, saç ve teneke gibi metal kovalar kullanılmamalıdır. Ancak hazır bordo bulamacı kullanılması halinde kullanma dozunun önceden iyi bilinmesi gerekir. BB’nin hazırlanışı: BB’nin kullanılacak zamana göre dozları da değişmektedir. Bordo Bulamacı Uygulamalarında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar.


Meyve ağaçlarına sonbahar ve ilkbaharda uygulanacak koruma amaçlı genel kullanım dozları ve 1’liktir. Küçük miktarlarda ve hazırlamanın zor olduğu durumda hazır BB kullanmak daha uygundur. Metalik Bakıra eşdeğer, k ullanıma hazır bordo bulamacı olup, koruyucu olarak birçok üründe pek çok önemli hastalığın mücadelesinde tavsiye edilen, yüksek kalite ve saflıkta, doğrudan su ile karıştırılarak kullanılabilen bir fungisittir. Yaprak kıvırcıklığı, yaprak delen vs. Gülleci bulamacı nı erik ağacı yaprak delen de bu yıl denedim.


BORDO BULAMACI NASIL UYGULANIR göreceğiz. Demir çiviyi bulamaç içinde dakika beklettiğimizde çivide herhangi bir renk değişimi olmamışsa hazırladığımız bordo bulamacı kullanıma hazırdır. Bu işlem turnusol kâğıdı kullanılarak da yapılır. Bordo bulmacı bordo bulamacı hazır bordo bulamacı hangi aylarda bordo bulamacı ölçüsü bordo bulamacı uygulama bordo bulamacı üzüm.


Hazır bordo bulamacı nasıl kullanılır

Hep birlikte inceleyelim. Hemen kullanılamaz ise 1litresine 2gr eker veya pekmez, yoksa lt. Gülleci Bulamacı Yapımında Kullanılacak Malzemeler nelerdir?


Böylece bordo bulamacı 1-gün bozulmadan bekletilebilir. Hazır bordo bulamacı karaleke, mildiyö gibi hastalıklara karşı özellikler üzüm bağlarında kullanılır. TL 12TL (3) cnk-ziraat-peyzaj 100. Ancak sönmemiş kireç yerine sönmüş kireç kullanılmak istenirse yukarıda verilen kireç miktarı iki katına çıkartılmalıdır. Fransa’nın Bordeaux bölgesinde icat edilmiştir.


Kullanıma hazır bulamaca dakika süreyle batırılan passız çivinin, bu süre sonunda bir renk değişimine uğramaması. Son baharda lik ilk baharda lik bordo bulamacı uygulanır. Ancak taze hazırlanan ilaç kadar etkili değildir. Yapılan bordo bulamacının olup, olmadığını kontrol emek için Bir adet passız çivi bulamaca batırılır.


Kaolin Kili Ne Zaman Kullanılır Su Koçu Pompası Tercüme et. BB kullanıma hazır halde ilaç bayilerinde bulunabileceği gibi bakır, sülfat (göztaşı) ve kireç ile hazırlanıp kullanılması da mümkündür. BB`nin kullanılacak zamana göre dozları da değişmektedir.


Demir, bakır, alüminyum gibi madeni kaplarsa bulamacı bozar. Karadeniz bölgesinde ise 2. Diğer üç devredeki uygulamalar aynı dönemlerde uygulanır. Bütün çok yıllık bitkilerde kullanılır.


Evet arkadaşlar bordo bulamacı nedir, nasıl hazırlanır ve kullanılır tüm bunları anlatan güzel bir video. Göztaşı nasıl kullanılır. Ankara da bordo bulamacı nerden alınır.


Bunalara riayet etmezseniz bazı kimyasal gelişmeler olacağından bordo bulamacının koruyucu özelliğini kaybedecektir. Yılda yeterli olur ama defa atılsa daha iyi olur. Sonbahar ve ilk baharda olmak üzere. Gerekli miktar LENAFRUIT bir kap içerisinde, az bir miktar su ile bulamaç haline getirilir, depoya eklenir ve karıştırma düzeni çalıştırarak tank gerekli miktardaki suyla tamamlanır.


Bu durumda bir ton suya 10kg hazır bordo bulamacı. Tomurcuklar kabarmak üzere iken kullanılır. BB hazırlanırken kullanılacak kaplar (kova vs)’ın plastik olması gerekir.


Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır. Dilerseniz hemen mağazamızdaki ürünlere göz atabilirsiniz. Az bişi meyva genel olarak zeytin. Hazır göztaşı bile kullanmak doğru değil aslında.


Sizin o sıvı dedikleriniz bakır çozeltisi. Ancak bu uygulama yerini neredeyse tamamen zirai ilaç bayilerinde kolaylıkla bulunabilen hazır bordo bulamacı ürünlere bırakmıştır. Bu uygulama, 7’şer gün ara ile 4-kez daha yapılmalıdır.


Hazır bordo bulamacı nasıl kullanılır

Bakır ve M-içerikli ilaçlar, kutu dozajında kullanılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar