11 Ağustos 2014 Pazartesi

Uzaktan kumandalı park bariyeri

Kendinize ait otopark yeri için kişisel otopark bariyeri. Aracınızdan inmeden kendinize ait otopark yerinize uzaktan kumandalı ile park etme imkanı. Dış alan ve kapalı otoparklarda çalışır. Uzaktan kumanda ile kol açılır ve kapatılır.


Açılma süresi saniyedir. Arma tarafından adet kumanda verilmektedir. Kumandalı Kişisel Park Direkleri, elektrikle şarj edilmektedir. Konumunuzu Seçin, Avantajlardan Yararlanın Seçtiğiniz konuma özel indirimleri ve aynı gün teslimatlı ürünleri keşfedin Neden konum seçmeliyim? SÜRME BAHÇE KAPILARI İÇİN REDÜKTÖRLÜ MOTORLAR sürme kapı motoru, redüktörlü motor, yana kayar kapı, kumandalı bahçe kapısı, garaj motoru.


GEARMOTORS FOR RESIDENTIAL SLIDING GATES. Bu ürün sayesinde park alanınızın yabancılar tarafından işgali engellenir. YÜZEY MONTAJ YER TUZAĞI - GÜNEŞ ENERJİLİ VE KUMANDALI KİŞİSEL PARK BARİYERİ - ZEMİN ALTI YOL KESİCİ (ROAD BLOCKER) SİSTEMİ.


Uzaktan kumandalı park bariyeri

TL ve ücretsiz kargo ile n11. Bu, kimsenin araçlarını rezerve edilmiş park yerine park edemeyeceğinden emin olmak içindir. Site, Fabrika ve apartman otopark girişlerinde rahatlıkla kullanılabilir.


V DC Motoru sayesinde tasarrufludur ve akü ile besleme imkanı verir. Her türlü otomatik kapı imalatı ve servisi. Teklif Almak için Lütfen Tüm Boşlukları Doldurunuz. Avax otopark bariyerleri ayrıca uzaktan kumanda ile kontrol edilmeleri ile kullanımda oldukça büyük kolaylıklar sağlıyor.


Otopark bariyeri uzaktan kumandası - bloktan oluşan sitede oturuyorum. Her geçen gün çok daha geniş alanlarda kullanılmakta olan otopark bariyerleri , zaman kontrol özelliğine sahiptir. Bireysel park alanlarında uygulanabilen otomatik uzaktan kumandalı sistemlerdir.


Beş saniye açma hızına sahiptir. Elektrik ve akü sistemi ile kullanılabilmektedir. Kendi aracınıza ait park alanına başka araçların park etmesini engellemek için de uzaktan kumandalı kişisel park bariyeri kullanılması mümkündür. Anasayfa Ral Katalog Ürünler Uygulama Örnekleri Referanslar insan Kaynaklar.


Uzaktan kumandalı park bariyeri

Looks like this collection is empty. GittiGidiyor sitesinde satılan tüm uzaktan kumandalı araba fiyatları için tıklayın! Beşik, Park Yatak, Oyun Parkı. Bazı uzaktan kumandalı bariyerler güneş enerjisi ile çalışmaktadır.


Hidrolik mantar bariyerler , kollu otopark bariyer sistemleri gibi bariyer modellerinin uzaktan kumandalı versiyonları bulunmakla birlikte uzaktan kumandalı bariyer denince akla ilk gelen sistem park bariyerleridir. PARK ENGELİ OTOPARK BARİYERİ BAHÇE VE EV ÖNÜ PARK BARİYER SİSTEMİ KİLİTLİ YATABİLEN BARİYER ÜRÜNÜ. Kilitli direkler ve uzaktan kumandalı park direkleri günümüzde park sorunu yaşayan araç sahipleri için tasarlanmış bir ürün olup aracınızın yerine başka araçların park etmemesi için geliştirilmiştir. Anahtarlı ve uzaktan kumanda olmak üzere iki modeli vardır. Yeni nesil uzaktan kumandalı Halley park bariyer sistemleri, özel park yerlerinin başkaları tarafından işgal edilmesini önler ve tüm otopark problemlerini çözer.


Araçtan inmeden size ait otopark alanına uzaktan kumandalı bariyer sayesinde park edin. Telefonla siparişleriniz için ürün kodu: 2. Otopark sistemleri Sorunsuz bakım gerektirmeyen otopark bariyeri ,mantar bariyer ,kırılan kol bariyer ve her türlü otopark bariyer sistemleri. Nice bariyer yoğun kullanıma uygundur.


Opsiyonel: Kart okuyucu;. Bu videoda tuşlu ayarlı ve tuşlu sabit uzaktan kumandaların nasıl yapılacağını izleyeceksiniz. Aynı şekilde alan ve zaman kaybını hiçe. Hareket halinde uyarı sinyali verir.


Zorlanma ve sıkışmalarda ters yönlü hareket eder. Akü azaldığında uyarı sesi verir. Engelli sürücülerin tüm otopark problemlerini çözecek yeni nesil uzaktan kumandalı otopark bariyer sistemi.


Genel otopark girişlerinde özürlü araçları için ayrılan otopark yerleri, AVM, özel ve kamu kurumlarında ve apartman ve sitelerde özürlü bireylere ayrılmış park yerlerinin, başkaları tarafından kullanılmasını tamamen önleyen yeni esil Paprk bariyeri. Tüm park bariyer ürünlerimizi bu sayfada görüntüleyebilirsiniz. Uygulama örnekleri ve detaylı bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Kapalı ve Açık OtoPark yerinizi koruyan, uzaktan kumandalı ve akülü yeni nesil bariyer sistemleri. Sıralı tip otopark sistemlerinin vazgeçilmez bariyer sistemi olan otomatik uzaktan kumandali zincir bariyerler , diğer bariyer sistemleri ile kapatılması çok zor ve pahalı olan garaj girişleriniz için en ekonomik çözümdür. Sistem yıl garantimiz altındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar