20 Ağustos 2014 Çarşamba

Havuz kenarı deck

Deck Sistemleri faaliyetlerine başladığı günden beri, teknik bilgi ve deneyimleriyle piyasaya öncülük etmektedir. Kalite, ürün, uygulama alanlarında sürekli gelişim ve yenilikleri takip ederek, siz değerli müşterilerimize hizmetler sunmaktayız. Kargo Bedava Fırsatı ve Ücretsiz Numune ile yerevdekor.


Montaj işlemi sırasında çivi ve vida kullanılmadığı için oldukça güvenlidir. Havuz Kenarı Deck Uygulama. Deck ’ler özellikle de doğa manzarasına sahip olan dış mekanlarda, ahşabın sıcaklığının ve doğallığının manzarayla bütünleşmesini, böylelikle dekorasyonun çevre ile uyum içinde olmasını sağlar. Tanıtım Videosu Adres: Zümrütevler Mahallesi Gürcüdağ Sk. Kompozit Deck ile doğaya zarar vermeden keyifli zeminler yapıyoruz Kompozit Pergola.


Ahşap Dış Mekan Mobilyalar. Uzun ömürlü kompozit pergola Kurumsal. Bu ağaçlar zaten suya ve güneşe dayanıklı ağaçlardır.


Bahçe, havuz kenarı , teras ya da verandanız için suya dayanıklı, ıslak zemine ve dış mekana uygun, ahşap zemin döşemesi yaptırmayı düşünüyorsanız aradığınız uygulamanın adı ‘ deck ’ uygulamaları. HAVUZ KENARI kompozit ahşap zemin döşemesi, havuz kenarında aşınmaz yıl garantili. This video is unavailable.


Yazarın eklediği makalelere yapacağınız yorum, kendisi için iyi bir geri dönüş olacaktır. Kompozit deck zemin kaplama ürünleri ile havuz cevreniz ve bahçeniz artık daha modern ve şık. Teak kereste yüksek doğal yağ ve silis içeriğine sahiptir. Teras, havuz kenarları , marina, plaj, yürüyüş ve bahçe yolları, verandalar, köprü, merdiven, park, platform ve basamaklar, peyzaj alanları ve tüm dış ve ıslak zemin döşemeler için uygun bir malzemedir. Decking, havuz kenarı , bahçe, teras, banyo içi, küvet altı gibi ıslak zemin üzerine uygulanan dış hava şartlarına dayanıklı ahşap malzemedir.


Zeminde kaymayı engelleyerek çok şık bir görüntü sergilemektedir. Zira deck işlemler, teknik donanımın gerekli olduğu bir tasarım özelliğine sahiptir. Ayrıca sağlıklı bir havuz kenarı döşemesinin oluşturulması noktasında firmamız oldukça kapsamlı bir hizmeti müşterilerine sunmaktadır.


WPS Kompozit zemin kaplamaları özellikle havuz kenarları teras , balkon gib alanlarda dış mekan bahçe ve kullanışlı alanlar oluşturulması amaçlı kullanılan kompozit deck ürünleri diğer zemin kaplama ürünlerine göre alternatifi olmayan sağlam sudan etkilenmeyen kayma gibi problemleri olmayan sonderece güvenilir ürünlerdir. ATES İstemiş olduğunuz fiyat teklifi mail adresinize gönderildi. Bu isteğinizden başka herhangi bir isteğiniz var ise, lütfen bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyiniz. Yüzey daha pürüzsüz ve kaygandır. Garden Star 1memnuniyet garantisi ve sağlam kadrosuyla hizmetinizde.


Deck Dış mekanların dekorasyonunda, suya dayanıklı ahşaplardan ya da emprenye edilmiş ağaç türlerinden üretilen malzemeler kullanılır. Kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede kompozit deck sektöründe tanınmış ve ilkelerinden asla vazgeçmemiştir. Silinmiş Kereste Online Sipariş Edin. Deck Kompozit Malzemeler ile güzlleştirme projelerimiz. Yüksek kalitede son teknoloji ile üretilen ahşap unu ile PP veya HDPE ‘nin mükemmel kompozisyonu ile üretilen Sema Deck sistemleri bütün kullanım alanı olan marina, havuz kenarları gibi ıslak zeminlerde üretim sırasında uygulanan özel yüzey işlemi ile kaymaz yüzey oluşturulur.


Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Isı Ses Yangın Yalıtımı Yalıbor Uygulama. Otomatik Tente Sistemleri.


Havuz kenarı deck

DECK HAVUZ ZEMİN KAPLAMA. Dek, havuz etrafı ve bahçe gibi ıslak zemin üzerine uygulanan dış hava şartlarına dayanıklı ahşap malzemedir Bahçenizin doğal görümüne uygun doğal bir görünüm sağlar. Bu ürünler havuz kenarlarına uzun boy deck tahtası olarak döşenebileceği gibi, karo olarak da uygulanabilmektedir. Decking malzemesinin altına döşenen ızgara sayesinde suyun hızlı ve etkili bir şekilde süzülmesini sağlar. Emprenyeli Çam Iroco Thermowood Çam Teak.


Deck malzemesinin ızgaraya montajında galvanizli paslanmaz aparat. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Klavye yön tuşlarını kullanarak resimler arasında geçiş yapabilirsiniz.


Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar. Teak ve egzotik kerestelerden parke, lambri, sauna tahtası, deck vb. Ayrıca iştiraki olduğumuz işletmelerimiz, güç ve dağıtım trafo imalatı, oto yedek parça, gıda ve turizm sektöründe de faaliyet göstermektedir. Bahçe parkesi, deck , yüzme havuzu kenarlıkları(teak karo deck ), oturma banklar, bahçe mobilyaları, tekne güverteleri gibi yoğun olarak suya maruz kalan ve dış ortamlarda kullanılan ahşapların kolay ve hızlı bakımı için tasarlanmıştır.


Mumlu yapısı sayesinde yarattığı yüzey ile su. Bu uygulama genellikle ağaç çeşitleri ile yapılmaktadır ve güzel görünmesini istediğiniz bahçenizde, havuz kenarında, sauna girişlerinde, banyo girişlerinde, duşa kabinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bahçe duvarı ve çit uygulamaları, veranda yer döşemeleri, bank ve saksı tercihleri, havuz kenarı zemin uygulamaları için oldukça kullanışlı bir malzeme olan kompozit deck , zengin ürün yelpazesi ile mekanlara şıklık ve zarafet kazandırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar