22 Ağustos 2014 Cuma

Oto güneş perdesi

Yan cam perde alternatifleriyle birlikte güneş ışıklarının sizi ve yolcuları rahatsız etmesinin önüne geçebilirsiniz. Ayrıca yan cam perdeleri sayesinde dışarıdan bakıldığında aracınızın içinin gözükmemesini sağlayabilirsiniz. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Eğer aldığınız oto cam perdesi çok küçükse arabanızı güneşten korumak adına çok etkili olmayacaktır veya arabanız için gerekenden daha büyük boyutlarda bir güneşlik. Aracınızın loguso bulunan, resimli baskılı ve düz modelleri bulunur.


Oto güneşlikleri, otomobilinizin camlarına yapışır ve perde görevi görür, güneşin zararlı ışınlarının rahatsızlık vermesini engellemeye yardımcı olur. Oto Güneşlik ve Perde Ürünleri Nelerdir? Oto güneşlik ve perdeler ürünleri arasında yer alan micro - sun perdeler aracın yanlarına, ön ve arka bölümlerine takılan perdelerdir.


Böylelikle güneş ışınları direkt olarak aracın içine gelmemektedir ve ışınları kırmaktadır. GBaran Oto , Ev , Market ve Yapı Ürünleri. Kişisel verileriniz bu web sitesindeki deneyiminizi desteklemek, hesabınıza erişimi yönetmek ve gizlilik ilkesi sayfamızda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.


Oto güneş perdesi

Camı komple kapatır ve güneş girişini önemli ölçüde engeller. Kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneğiyle sipariş verebilirsiniz. Güneş ışınlarını kestiğinden bebe. Tüm yerli, yabancı, marka ve model araçlarda kullanabilecek şekilde üretilip tasarlanmıştır.


Oto Perde , Güneşlik arıyorsan site site dolaşma! GARANTİLİ FATURALI AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Stor perde kullanacaksanız güneş enerjisini emen ve yansıtan malzemeden üretilen ürünleri seçebilirsiniz. Nemli mekanlar için pvc jaluzi perdeler önerilir. Bu ürünü ilk yorumlayan siz olun. Homecare, simoni racing markalı oto anne bebek ürünleri ile yolculuklarınız artık daha güvenli.


Oto Aksesuarları ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol. Oto cam perdesi aracınızın içini güneş ışınlarından korur. Toptan satış dışında perakende satışımız da yeni mağazamızda başlamıştır. Mağaza açılışına özel indirimler ve yeni özel ürünler sizi bekliyor. Aracanızın içine böcek, sinek vs.


Oto güneş perdesi

Borusan Oto BMW, MINI, Land Rover yetkili satıcısı ve yetkili servisidir. Distribütör garantisi ile BMW satış, MINI satış, Land Rover satış hizmeti vermektedir. Takmatik perdenin kurulumu çok basittir. Oto perdesi aracınızın içini göstermez. Küçük aparatlar ile aracınıza zarar vermeden monte edebilirsiniz.


Arabaya servis, Modacar, Simoniracing oto perdeleri , yan arka cam otomatik toplanan perde , araca özel perde , esnek pratik güneş perdesi , alüminyum sert ön cam perdesi , gece ve gündüz görüş paneli ve daha çok çeşit perde modeli karşınızda. Cam filmi görünümündedir. Firmamızda sıcak güneş ışınlarından koruyucu olarak sadece ön cam perdeleri bulunmaz.


Araç arka Trapezleriniz için vantuzlu siyah renk güneşlik perde , yan camlarınıza özel siyah düz güneşlikler vantuzlu seçenekleriyle mevcuttur. Siz arabanızı kullanırken bebeğiniz bebeğiniz de arka koltukta keyifli yolculuğun tadını çıkaracak. Bebeğinizi güneş ışınlarından korur. Oto aksesuar gümüş polyester araba pencere güneş perdesi US $0. Standart polyester stor perdelerin yanında, ışığı tamamen engelleyen blackout perde ve güneş ışınlarını tutan şeffaf screen stor perdeleri satın alabilirsiniz.


Ayrıca alüminyum ve ahşap jaluzi, zebra perde gibi tüm sistemlerin siparişini verebilirsiniz. AXİUS BUGGS BUNNY'Lİ OTO CAM LÜX GÜNEŞ PERDESİ - Alışveriş. Yorum yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Otomobilin arka camını güneş ışınlarına karşı yalıtım yapan ve araç içini dışarıdan görülmesini kısmen engelleyen siyah perdedir. Universal üründür ve her araca uyumludur.


Kaliteyi Perde Oto Otomobiller ve Motosikletler, Yan Pencere Şemsiyeleri, Güneşlİk, Ses ve Isı Yalıtım Pamuk ve daha fazlasını Aliexpress. Tüm Marka ve Model Araçlara Uygundur. En iyi oto perde rayı seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli oto perde rayı Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Guangdong Unihome Trading Co.


Motorlu pil güneş gölge shangri la kör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar