20 Eylül 2019 Cuma

Ses geçirmez kapı

Masif mm kanat kalınlığı serenli, içinde ses kesici özel çeşit şilte kullanılmaktadır. Ahşap ses yalıtım olarak tasarlanmış, ses geçirmez özelliğe sahiptir. Giriş veya odalar arası kapıların ses yalıtım derecesi üç faktöre bağlıdır.


Kapı kanadının yapılmış olduğu malzemesi. En yüksek ses yalıtımı ile yapılmış olan kapılar tek parçadan oluşan doğal ahşap kapıları olduğuna dair yaygın bir görüş vardır. Yüksek sesin olduğu yerlerde kullanılan akustik kapı duman kontrolü teslerinden geçerek sertifikalandırılmaktadır. Ses sadece duvarlara yapılan izolasyon ile önlenemediğinden kapıdan geçen sesleri ses yalıtımlı kapı ile önlemekteyiz.


Kapılar sesi taşıyan malzemelerden oluşturulmuştur ses geçirmemesi için özel üretilmiş kapıları tercih edebilirsiniz. Ahşap akustik ses yalıtım kapısı olarak tasarlanmış, ses geçirmez özelliğe sahiptir. Akustik Kapı , ISO 140-3’e gore test edilmiştir. Ses Geçirmez Kapı : Günümüzde insanların en çok rahatsız olduğu şeylerin başında gürültü gelmektedir.


Büyük şehirlerin gittikçe daha da fazla kalabalıklaşması, araba kornaları, cafe ve bar gibi mekanların gürültüleri insanları rahatsız etmektedir. Ayrıca mevcuttaki kapılarınızı uygun olması durumunda ses yalıtımlı kapıya dönüştürüyoruz. Ses izolasyonu yapılmış veya yapılmamış bir mekan için akustik ses yalıtımlı kapı gereklidir. Bildiğimiz kapılar neyden üretilmiş olursa olsun ses geçirir bu nedenle içerisinde ses geçirmez malzemeler kullanılmış akustik ses geçirmez kapıları tercih edebilirsiniz. Gürültülü yada akustik düzenleme amaçlı uygulanan kapı sistemleridir.


Kapılar özel bir dolgu malzemesi, ses yalıtım bariyeri ve fitil kullanılarak üretilir. Bunlardan bir tanesi de epdm ağır ses bariyeridir. Tekli yada çiftli kanat, kapı kasası, pervazı, menteşesi ve fitili ile bir bütün halinde akustik değeri yakalamaktadır. Dışarıdaki sesin içeriye, içerideki sesin ise dışarıya çıkmasını önler.


Ses Geçirmeyen Sünger Firex Ses Yalıtım Süngeri Firexpan Sünger Tekno Touch Sünger Vicoustic Flexi ASünger Bass Trap Sünger. Nasıl ses geçirmez pencere ses izolasyonu , ses yalıtımı ses bariyeri , akustik sünger , yumurta sünger biliyorum ve evinizde kaliteli ses yalıtımı uygulamaları yüklemek şirketlerden hizmet enlisting gerçekten hiç yapacak en iyi yatırımlardan biridir. Toplantı odası, sinema salonları, fabrika gibi bir çok mekanda ses izolasyonlu kapı kullanabilirsiniz. Kapıların iki yüzüde akustik olabileceği gibi, bir yüzü akustik panel,diğer yüzü düz veya kumaş kaplı panel olarak da üretilebilmektedir. Kapıların altınada ses yalıtımını artırmak amacıyla giyotin kullanılmaktadır.


Kapıların iç dolgu malzemeleri özel ses yalıtım malzemeleriyle imal edildiği için sesin yaklaşık 45’i kesmektedir. Yüksek seviyede ses izolasyonu sağlayarak odaya yapılmış veya yapılacak olan ses yalıtım çalışmasının devamını sağlamaktadır. Ses yalıtımlı camlar akustik gürültü kontrol camı diyede adlandırılır. Modern Tasarım Ses Geçirmez Cam Kayar Kapı tarafından imalat yapan Shenzhen Hongfa Automatic Door Co. Bu paneller özellikle akustik ortamlarda yüksek performanslı ürünlerdir.


Ses geçirmez kapı

En küçük boşluklar bile (örneğin anahtar deliği veya zemine olan mesafe) ses yalıtımını çok büyük oranda azaltır. Ayrıca kapı ses yalıtımı için müşterilerimizin deney raporlarını okuyun. Toz ve ses engelleyici bantların özellikle bebek odalarında kullanılması, hem daha az toz içeren sağlıklı bir hava, hem de daha az ses alan rahat bir uyuma ortamı sağlıyor. Zemin kaydırmazlık bantları ise kaygan ya da ıslak zeminlerde kaymayı önleyerek güvenlik için kullanılıyor. Sadece kapı -pencere bantları değil.


Yorum Yap Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun. Ses Kesen Kapı Sistemleri, ses izolasyonuna ihtiyaç duyulan ortamlarda kullanılan sistemlerdir. Kullanım alanları olarak konferans salonları çok amaçlı salonlar, radyo stüdyo kapıları , ses kayıt stüdyoları, televizyon stüdyoları yer almaktadır.


Bu akustik değerler çoğu ses yalıtım şartlarını sağlamak için yeterlidir. Ruhumu yatıştırmak için çıkmıştım oysa yola. Eğer belirli bir ihtiyacınız varsa, ekibimizin sizlere en doğru çözümü bulmak için çalışacaklardır. Haydarpaşa Garı’na el sallayıp martılara özenerek baktım.


Ayrıca çeşitli vaka incelemelerimiz bulunur , including bunlara Kraliyet Opera Binası ve İngiliz Yayın Kuruluşu (BBC). Gürültü konsantrasyonu bozmakla kalmaz, aynı zamanda strese ve kronik hastalıklara neden olabilir. Bu yüzden, gürültünün oluştuğu yerde olabildiğince iyi bir izolasyon sağlamak önemlidir.


Ses geçirmez kapı

Thilo Bein, “İki karşıt dalga birbirini sıfırlıyor. Böylece ses içeri giremiyor” diye konuştu. Müşterilerin ihtiyacına göre özel kesim ölçüsü olabilir. Bu yüzden siz siz olun çalışma odanızı ses geçirmez hale getirmek için zemini kalın –mümkünse keçe ve yün gibi malzemelerden imal edilen- bir duvardan duvara halı ile kaplamayı ihmal etmeyin. Kabin akustik malzemelerden önce ses geçirmez izolasyon malzemeleri ile kaplanarak hem ses geçişleri hemde yankı yalıtımı sağlanır.


Ses geçirmez camın titreşim temelli çalıştığını ifade eden Dr. Paylaşılan öğeler: Kapı grometi, dış ses geçirmez motor kutusu, emici yastıklar, aydınlatma ve kapalı 220V prizler ve kauçuk tabanlı akustik halı. DV ses geçirmez kabinler: Onlar önemli ölçüde ses ve profesyonel izolasyon elde herhangi bir ses azaltmak için tasarlanmıştır. Onlar uygulama, çalışma ve sesler ve müzik. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


TV, Ses ve Görüntü Sistemleri Televizyon Kulaklık Uydu Alıcılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar