16 Eylül 2019 Pazartesi

3M kaput filmi

Kaput Koruma Filmi modelleri, Kaput Koruma Filmi çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Venture shield gerçek kaput filmidir. Otoyolda otomobilinize yapışan ufak sinekler ve taşlar boyanızın bir parçası haline gelir ve kaputu zedeler. M boya koruma filmi boyanızın görüntüsüne zarar vermeden ve ömür boyu üretici garantisi verilen film ile. Araçla uzun yola sıklıkla çıkarım, aracımın kaputunda taş çizikleri oluşmuştu, yeni bir araç aldık, bu araca kaput film uygulaması düşünüyorum ancak bazı arkadaşlarım filmin 6-ay sonra yerinden kavladığını, araç yıkandığında filmin altına su girebileceğini filan söylediler.


Burada yer veremediğimiz kaput koruma filmi uygulaması yapan markalar bize ulaşırlarsa onları da listemize ekleyebiliriz. Yer alan kaput koruma filmi uygulama firmaları reklam amacıyla değil bilgilendirme için listelenmiştir. Kaput filmi (boya koruma filmi) özellikle yeni alınmış (sıfır) araçlar için çok gerekli bir malzemedir.


Ancak kaput filminin koruma özelliği varsa tabiki. Yolda aracınızla giderken sıçrayan taşlar, çakıllar, mıcırlar aracınızın ön tamponuna, kaput önüne, farlara, aynalara ve çamurluklara çok zarar verir. BOYA KORUMAAraçların dış yüzeylerinin korunması amacıyla uygulanan bir 3M temizlik sistemidir. CAM FİLMİ ve KAPUT FİLMİ3M, lider bir otomotiv uzmanı olarak her ihtiyaca uygun çok çeşitli tonlarda cam filmleri ve kaput filmleri sunar.


Aracınızın yüzeyini seyir halindeyken taş vuruklarından, sinek, haşere asitlerinden, kuş pisliğinden korumakla beraber aracınızın kaputunda çatlamaz, solmaz, soyulmaz ve sararmayacak bir katman olduğunu bilmek güven hissettirecektir. M Araba Bakım üniteleri ile aracınız, sizin ve çevrenizin adeta gözünü kamaştıracak. Araç temizliği ve bakımı konusunda tecrübeli ve kalifiye ekibimiz ile sizin bile tanıyamayacağınız güzellikte işler çıkartıp, yeni bir araba alma külfetinden kurtarıyoruz.


M mali performansı ve şirketin en son sunumları hakkında bilgi bulun. Tasarım Global tasarımcı ekibimizin, yaratıcı ürünleri, hizmetler ve deneyimler tasarlamak için ortaklaşa yaratıcı çalışmayla nasıl serpilip geliştiğini keşfedin. Film ve şeffaf kaplamaya sene garanti verdi.


Seyhan Sonax ve Beyazevler Sonax ile görüştüm telefonda. Aman kaput filmi diye reklam malzemesi şeffaf folyoyu yapıştırtma aracına. Sökerken boyayı bitirirsin.


Görüntüsü de mide bulandırır. Sana tavsiyem 3M kaput filmidir. Maket bıçağının sivri metal ucu ile (bıçak değil) çok zor deldik. Bu haftasonu aracımın farlarına 3m in far cam filmini uyguladım ancak sonrasında ufak bir yerde su kaldığından dolayı işgillendim ve hepsini söktüm.


3M kaput filmi

Temmuzda teslim alacağım aracıma kaput koruma filmi yaptırmayı düşünüyordum, bu görüntü beni tedirgin etti. Aracınızın kaputuna kaplanan yüksek teknoloji ürünü 3M kaput boya koruma filmleri önünüzde seyireden diğer araçların fırlattığı taş vb maddelerden aracınızn boyasına kapsamlı bir koruma sağlar. Ben filmin araçta önemli olduğunu düşünüyorum, nihayetinde kez çekiliyor.


Bütçe el verdikçe ucuza kaçılmaması gerektiğine inanıyorum. Kaput filmi için malzeme araştırdığım esnada 3M için güneş ve sıcaklığın etkisinin olumsuz olmak bir yana tam tersine folyonun yapışma gücünü daha da arttırdığını öğrendim. Fakat kaput filmi yıllar sonra da olsa sararacak ve söküldüğünde ultraviyole geçirimsizliği nedeniyle yapılmayan yerlerle ton farkı. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN.


3M kaput filmi

Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Bilim, yalnızca bilimdir. Ta ki onu bir amaç için kullanana kadar. M ’in bunu her gün milyonlarca hayat için nasıl yaptığını öğrenin. Yüksek parlaklık, adeta gözle görünmeyen koruma, GMC Film kaput filmi aracınızı dışarıdan gelebilecek zararlardan korur.


Olağanüstü kalite ve netlik. GMC Film kaput filmi rekabet ettiği emsallerinden 33’e kadar daha kalın ve aracınızın en dayanıksız bölgelerinde bile yüksek koruma sağlamayı garanti eder. Isı Kontrol Cam Filmi Konut ve işyerleri için üretilmiş cam filmi ile güneşin kontrolünü elinize alın.


Eriyecek tek şey elektrik faturası olduğunu unutmayın. Kaput koruma filmi seçerken öncelikli olarak üzerinde durulması gereken konu filmin materyal yapısıdır. Kaput filmi diye ucuza şeffaf folyo kaplayanlar var, ha kaplamışsın, ha kaplamamışsın değişen birşey olmuyor. Folyonun , kaput filmine oranla daha zayıf ve ince bir yapısı var. M Cam Filmi Home 3M Cam Filmi Ticari mekanlara, mağaza vitrinlerine, müzelere, kreşlere, hastahanelere, laboratuvarlara, motorlu taşıtlara bireysel çözümler sunuyoruz.


Araç Kaput Filmi Firmamız Solarkun. Uygulama Aparatları ve Ragleleri. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Kazıma Ucu Paketi Jileti 1lük.


Piyasada yapılan ucuz kaput koruma filmleri erken sararmakta, çizilmekte ve kolayca delinmektedir. Llumar, 3m ,Oracal önerebileceğim markaların başında gelir. Aracıma ziebart ta yaptırmıştım ben kaput filmini bu bölgede 3m yada farklı markalar olmadığı için hatta tampon dahildi. Epey tuzluya malolmuştu bana ama aracınızı seviyorsanız ve önem veriyorsanız kesinlikle yaptırın. Ankara, tik tak oto boya koruma filmi , tik tak oto kaput koruma filmi , 3m cam filmi , llumar tik tak oto, tik tak oto cam.


Ankara’da bulunan firmamız araçlarında yenilik ve değişiklik isteyen kişiler için isteklerine göre geniş renk ve parça portföyümüzden tercih ettikleri uygulamalarla fark yaratan hizmetler sunmaktayız. Müşteri kitlemiz otomobil tutkunlarından ve arabalarına değer veren bireylerden oluşmaktadır. UV dengeleyici Şeffaf yumuşak PVC film.


Parlak renk Cam yüzeyler için arkadan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar