16 Eylül 2019 Pazartesi

Duvar taşları

Duvar taşları ile sahip olduğunuz iç mekânın farklı bir ambiyans kazanmasını öngörmektedir. Mermer , traverten ve diğer doğal taşlar ile iç mekânınızın farklı kılınmasını sağlayacak en ucuz duvar taşları sahip olduğu küçük ebadı ile tüm alanlarda kullanılmaktadır. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Ahşap, Beton, Taş , Tuğla Duvar Panelleri. Ankara Duvar Kaplama, dekorasyona yepyeni bir tarz katar. Son dönemleri en popüler dekorasyon trendi duvar kaplama panelleri ile dekoratif taş görünümlü, tuğla görünümlü, ahşap görünümlü ve beton görünümlü duvarlar elde edebilir.


EVİNİZİN DUVARI RUTUBET NEM OLUYORSA YENİ ÇÖZÜM YALITIMLI DESENLİ STRAFOR DUVAR PANELİ. Strafor duvar paneli renkli boyalı hazır tuğla taş görünümlü duvar kaplama koçtaş tekzen. TUĞLA TAŞ GÖRÜNÜMLÜ STRAFOR DUVAR KAPLAMA ÜRÜNLERİ İLE HEM YALITIM HEM GÖRSEL HEM BOYUT. Son yıllarda trend olan taş duvar kaplamalar, cafe, restaurant gibi yerlerde dekoratif bir görünüm vermek için kullanılmaktadır.


Görünümü ile doğal taşları andıran dekoratif taş ürünlerimizi mekanlarınızda kullanarak, şık bir görünüm elde edebilirsiniz. HIZLI TESLİMAT - New Selection 306-Damask Desen Duvar Kağıdı (M²) 3TL 2TL. Taş , tuğla, ahşap, mermer görünümlü strafor duvar paneli ürünlerini en ucuz fiyatlarla, ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Duvarlarınıza yeni bir tarz ve doğal görünüm kazandırmak için fiber taş duvar panellerini tercih edin. Dekoratif Duvar Taş Panelleri.


Ekstra indirimli fiyat. Optima Özel Duvar Kağıdı Yapıştırıcısı Tutkalı 5Gram. Kreatif renk sistemimizle sevdiğiniz renk tonlarındaki ürünlerimize tek tuşla ulaşabilirsiniz. Taş duvar panelleri, farklı renk, doku, kalınlık ve boyutlarda üretilen ve uygulandığı yüzeye taş döşeme görüntüsü kazandıran pratik bir çözümdür. Oldukça yenilikçi bir çözüm olduğundan giderek popülerleşiyor üstelik izolasyon özelliğine sahip olanlarını bulmak da mümkün.


Beyaz Doğal Taş Patlatma Duvar Taşları. Firma çok ilgili, paketleme de aynı özende. Gerçek Doğal Taş Traverten Tezgah Çanak Lavabo.


Fiberglas, polyester,fiberglas ve doğal taş tozundan üretilmiştir. Doğalından bire bir kopyası alınarak. Doğal taş ve ahşap dokusu görünümüne sahiptir.


Estetik güzellik ve güzel bir görünüm verir. Kullanıldığı yere sıradışı bir hava katar. Sudan ve nemden etkilenmez. Silerek veya yıkanarak temizlenebilir.


Duvar Panelleri, iç mekan tasarımı, Duvar Kaplama Taşları , mozaik kaplama, taş duvar kaplamaları, taş zemin, mermer kaplama, iç mimari gibi konular bize uşlaşabilirisniz. Ladrillo Cemento Paneller. Orijinal taş ya da tuğla görünümüne sahip olan strafor duvar paneli, dayanıklı bir yüzeye sahip olması için akrilik ile kaplanmıştır.


Duvar taşları

Ahşap görünüm, ince taş ya da kayrak taş görünümüne sahip olan modeller ile her ev artık daha dekoratif. Duvar kağıdı, ev dekorasyonuna zenginlik katmak için kullanılan malzemelerin başında geliyor. Taş desenli duvar kağıdı gibi fark yaratan tasarımlara sahip ürünleri kullanarak yaşam alanlarınızın görünümünü kolaylıkla zenginleştirebilir, her yıl boya yapma zorunluluğunu ortadan kaldırabilirsiniz. Duvar kağıdı taş desenli, çiçek desenli, simetrik çizgili, düz ya da kabartmalı olabilmektedir. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve Türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır.


ESKİTME DOĞAL TAŞ DUVAR DEKORASYON KAROLARI FİLELİ DEKORATİF TAŞLAR 35. Kültür Taş , ayrıca insan yapımı kültür taşları olarak bilinen, yüksek tarzı duvar dekorasyon malzemeleri olduğunu. Onlar kilden yapılmış, çimento ve eller tarafından ithal haslığı pigmentler.


Duvar taşları

Daha önce kültür taşı ve kültür ruğlası uygulaması yaptığımız firma ve mimarların görüşleri. Duvar yüzeylerinde istediğimiz dokuyu istediğimiz doğallıkta veren Countrystone, uygulama pratiğiyle de tüm Akyurt Süpermarket projelerimizde yer almaktadır. Bahçe Duvarları Taş Kaplama : Bahçe duvar dekorasyon taş kaplamaları dış cephe bahçe kaplamaları muazzam görüntü sağlayan dayanıklı kültür taş modelleridir. Bahçe duvarları çok güçlü bir taş kaplama dekorasyonu veren kayrak taşları , şömine taşları ve alaçatı taşları modelleri bulunan bahçe duvar taş kaplamaları tasarımcıların ön plana çıkardıkları.


Yapının taşıyıcı sistemine ekstra bir yük eklemez. Yaşam alanlarınızı özelleştiren tasarımlar. Taş Duvar Kaplama, Taş Tavan Kaplama, Fiber Taş Panel, Taş Duvar Panelleri, Taş Duvar.


Tv Ünitesi Duvar Taş Kaplama Karaman, ic cephe tas , ev duvar taslari, Karaman duvar kaplama dogal taslar, dis cephe tas duvar modelleri, ev dekorasyontas duvar ,Karaman dekorasyonu, ic duvar dekorasyon. Hmz Stone markasıyla dekoratif kaplama taşları üretmektedir. Okumaya devam et Tv Ünitesi Duvar Taş Kaplama Karaman. Duvar kaplama, duvar panelleri, taş duvar , tuğla duvar , beton duvar , ahşap duvar , taş panel, tuğla panel, beton panel, ahşap panel model ve renk seçenekleri ile siz müşterilerimizin, talepleri doğrultusunda her türlü proje ve tasarım çözümleri ile hizmetinizdeyiz.


Türkiyenin en başarılı üretici firması olarak tek hedefimiz müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar