25 Eylül 2019 Çarşamba

Waterstop su tutucu bant

Dimsan su tutucu bantları waterstops. Company manufacturing pvc waterstops, geomembrane and t-locks(t-grips) as well. Pvc waterstops, Pvc Sututucu Bant , Pvc Geomembran, Hdpe Geomembran,. Su Tutucu Bant Download datasheet as PDF. Waterstop is a sodium bentonite based material, designed to stop water infiltration through insitu concrete construction joints.


Sodium bentonite swells when in contact with water, forming an impermeable barrier. WATERSTOP (SU TUTUCU BANT ) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas laoreet facilisis dui at tincidunt. Donec facilisis molestie nisl sodales commodo.


In ligula dui, euismod et egestas ut, condimentum et elit. Quisque purus magna, volutpat eu vestibulum et, tincidunt in dui. ADEKA ULTRA SEAL bahsi geçen özellikleri mükemmel bir şekilde karşılayan doğal kauçuk esaslı bir su tutucu yalıtım malzemesidir. Hammaddesi olan doğal kauçuk,özelliği gereği çapraz bağlı yapısı ve hidrofilik özellikli bileşenleri sayesinde ADEKA ULTRA SEAL bantları için kontrollü şişme yeteneği sağlar.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Avantajları Çok birleşimli detaylara uygulanabilir, su geçirimsizlik engeli oluşturur. Su tutucu bantlar tiplerine göre yapı derzlerinde ve genleşme derzlerinde kullanılırlar.


Kolayca kesilebilen ve kaynak edilebilen bir malzemedir. PVC WATERSTOP , Polivinilklorür (PVC) reçinesi, stabilizan, plastifiyan ve antioksidan boyar maddelerden elde edilen karışımlarla, uygun ısı ve basınçta ekstrüderde eritilip, şekillendirilerek üretilirler. Bilinen su tutucu bantların , kolay uygulamalı bir alternatifidir.


Barajlar, Göletler, Sulama kanalları, Su depoları,. Krytonite Şişirme Waterstop , betonarme inşaat derzlerini kapatmak ve suyu durdurmak için şişme basıncını kullanan sentetik bir. Su ile temas halinde şişerek betondaki bütün çatlak-boşluk-gözenekleri dolduran ve betonarme derzlerinin (soğuk derzlerin) su geçirimsizliğini sağlayan bentonit esaslı yalıtım bandıdır.


Sika su tutucu bant ak-betonarme yapıların yapı ve genleşme derzlerinde su geçirimsizlik sağlar. Bunlara ilave olarak, geniş bodrumlu binalar, yer altı otoparkları, metro ve deniz duvarları gibi yapıların su. Anlamadık nereden giriyor bu su , o kadar da su tutucu bant uygulattık. Benim önerim su tutucu bant uygulanacak ise, bunun doğru bir şekilde yerine yerleştirilmesi ve perde beton içinde gerdirilerek sabitlenmesi.


Ya da bununla uğraşacak titizlikte bir kalfanız yok ise, o zaman su içinde şişen bant kullanabilirsiniz. PVC kenar ban kenar bantı , kenar bant , PVC membran, plastik çit, cit, PVC Cit, PVC Çit, PVC Dış cephe, PVC Dis cephe, sututucu ban su tutucu ban sututucu. Su sızdırmazlığın tam olması için su tutucu bant yüzeyinde toz, harç parçaları gibi ederansı zayıflatacak yabancı maddeler olmamalı ve beton tarafından çok iyi sarılmalıdır. Beton uygun kıvamda olmalı ve hava boşluğu olmamalıdır.


BILIZO POLYBAR WATERSTOP PLUS Su İle Genleşen Soğuk Derz Bandı. Perdelerin temeller ile birleştiği soğuk derzlerde su tutucu bant olarak, PVC boru giriş çıkışlarında su tutucu flanş olarak, Çelik profil ve borların beton ile temas ettiği yerlerde kullanılır. PVC su tutucu bantlar , derzlerden içeriye su sızmasını önleyecek şekilde betonun su ile temas eden yüzeylerinde kullanılmalıdır. Doğru bant seçimi ve doğru uygulama yapılmazsa, faydasından çok zararını görebilirsiniz. Bu standart da beton kütle boyutları, su yapısının türü, dilatasyonun tipi gibi kriterlere göre seçim yapılır.


ANSI (American National Standards Institute) ve ASTM (American Society for Testing and Materials) standartlarında CRD-C 5yada CRD-C 5standartlarında yer alır. Kullanım yerlerin doğrultusunda çeşitliliği de değişmektedir. Hepsinin de çeşitlerine göre şekilleri de kullanım yerleri de farklıdır. Beton döküldüğünde inşaat ve genleşme derzlerinin sızdırmazlığını sağlayan, özel kesitlerde üretilen modifiye PVC esaslı esnek su tutuculardır. Bilgi Toplumu Hizmetleri Kişisel Verilerin Korunması Kanunu.


Free Website Templates - Downlaod Full Themes. Dış Cephe Kaplama Panelleri. Bu çeşit derzler daralma derzi olarak tarif edilir. Yukarıda sayılan sebeplerden dolayı çeşitli yatay veya düşey hareketlere maruz kalan yapılarda meydana gelebilecek deformasyonlara engel olmak ve su sızdırmazlığını temin amacıyla düzenlenen derzlerde PVC Su tutucu Bantlar kullanılmaktadır.


Beton eklerinde sızdırmazlık sağlayan şişen bantlar , konvansiyonel pvc su tutucu bantlara göre daha kolay uygulanır, yatay ve düşey beton eklerinde rahatlıkla kullanılabilir. Bu derzlerde su yalıtımı için su tutucu bant kullanılır. Başka bir deyişle su en küçük deliklerden bile geçebilir.


Su ile temas ettiğinde şişerek betondaki bütün çatlak,gözenek ve kılcal boşlukları doldurur. Sututucu Bantlar : PVC Sututucu Bantlar , esas polimler madde olarak yüksek K değerli Polivinil Klorür (PVC)reçinesi ile çeşitli katalizörler (Plastifyanlar), stablizatörler, antioksidanlar, yüksek kalite değerleri için özel kimyasal maddeler, boyar maddeler, sertleştirici ve plastikleştirici maddeler. Poliüretan mastik, su tutucu bant ,epoksi ankraj Temel Kimya inşaat sektörüne yönelik elastik derz macunları (poliüretan mastik,silikon mastik,akrilik mastik),suyla şişen sututucu bantlar ,epoksi. Su tutucu şişen bant Su ile temas halinde genleşen ve betonarme derzlerinin su geçirimsizliğini sağlayan yalıtım bandıdır.


Waterstop su tutucu bant

Temel-perde duvar birleşimlerinde, içme suyu depolarında ve yüzme havuzlarında kullanılmaktadır. Tanım SWELLBAN sodyum bentonit ve butil kauçuk esaslı, su ile temas ettiğinde ûiûerek betondaki çatlak, gözenek ve kılcal boûlukları doldurarak betonu su geçirmez hale getiren su tutucu banttır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar