9 Şubat 2018 Cuma

Sürgülü dış kapı modelleri

Sürgülü dış kapı modelleri

Kapı modelleri her eve uygun! Dış kapı , apartman giriş kapısı ve bahçe kapısı olarak tercih edilen diğer kapılar ise cam,. Duş kabinlerinde, dış kapılarda ve bahçe kapısı olarak da kullanılan kayar kapılar evin içinde kullanıldığında size avantajlar da sağlıyor.


Uzman ekiplerimiz tarafından hazırlanan sürgülü kapı , sürgülü kapı modellerini ile ilgili tüm kapı modellerini burada bulabilirsiniz. Sitemizde yer alan tüm kapı modelleri uygulanabildiği gibi komple cam kanat sistemlerde yapabilmekteyiz. Sürgü sistem kapılar tamamen özel imalattır. Uygun yerlere istenilen ebatlarda imal edilebilir. Yukarıdaki fotoğraflarda sırasıyla duvar dışı ve duvar içi sürgü kapı modelleri görülmektedir.


Modern mimarinin pratik ve işlevsel çözümlerinden biri olan sürgülü kapı modelleri iç ve dış mekanlarda güvenle kullanılmaktadır. Bu alanlarda kullanılan sürgülü aılar farklı malzemeler ve kalitede olmakla birlikte fiyat açısından da farklıdır. Sıradan kapı tasarımlarının dışına çıkarak yepyeni ve modern modelleri ile hayranlık uyandıran iç mekan kapıları ev dekorasyonuna sayısız alternatifler sunarak her tarz dekorasyona uygun sıra dışı modelleri ile her kesin beğenisini topluyor.


Yer tasarrufu sağlayan farklı sürgülü kapı modeli. Insektenschutzgitter als Schiebeanlagen von erfal homify homify. Bu bakımdan özellikle bahçe ve balkon gibi dış mekân kapılarınızsa PVC sürgülü kapı kullanımı rahatlıkla sağlanabilir. Suya, neme ve toza karşı yüksek dirençli olan PVC. Genel sürgülü kapı uygulaması ile yukarıdan bir mekanizma ile asılarak iki yönlü ya da tek yönlü kayması sağlanan düzenekler içeren bu kapılar son zamanların en güzel kapı modelleri arasındadır.


Ayrıca seçeceğiniz sürgülü ahşap kapılar için farklı malzemeler de bulabilirsiniz. Kullandığınız iç kapı modelleri için daha fazla ısı ve ses yalıtımına ihtiyaç duyduğunuzda, Tekzen kalitesi ile sizlere sunulan kapı pencere bantlarından yararlanabilirsiniz. Kauçuk veya dayanıklı plastikten üretilen bantlar, ısı kaybının yanı sıra böcek ve toz girişini de engelliyor. Ev dekorasyon kullanımında son yıllarda artan sürgülü kapı modelleri , genelde mutfak ve misafir odalarında görülmektedir. Bahçemizi ve iç mekanı birbirine bağlayacağından dolayı deforme olmaması açısından iç mekana ve dış mekana uygun farklı malzeme kullanılmalıdır.


Ahşap giriş kapısı , dış mekan ağaçlarından imal edilir. Sürgülü Kapıların Süsü Stor Perdeler. Dış görünüş olarak birbirlerinden çok farklı olan bu sistemler kullanıldığı ortamlarda harikulade bir ferahlık sağlar. Diğer iç ahşap kapılar gibi camlı sürgülü kapı veya camsız sürgülü salon kapısı olrak da imalatı yapılabilir. Küçük evlerin kurtarıcısı katlanır kapı modelleri uygun fiyatları ve renkleri ile Koçtaş mağazalarında sizi bekliyor!


Akordiyon kapı ya da sürgülü kapı gibi farklı isimlerle bilinen katlanır kapılar , küçük ölçekli yapılarda tercih ediliyor. Diğer kapılar gibi içe veya dışa açılmadıkları için yerden. Otomatik yana kayar ve sürgülü ferforje bina giriş kapıları modelleri ve fiyatlar. Demir kapılar evlerimizi dış tehlikelerden korumak amacıyla bina girişlerine uygulanır.


Binanızın dışa yansıyan yüzü kapılar … Demir kapı modelleri son zama. Japon tarzı iç balkon sürgülü ahşap cam kapi modelleri tasarım. Ve ahşap sürgülü kapı ürününün sürgülü , salıncak veya katlanır olmasını seçebilirsiniz.


Ankara sürgülü iç kapılar ,duvar içi sürgülü kapı fiyatları,ankara sürmeli oda kapısı , Dekoratif sürgülü kapılar öncelikle her yaşam alanına uygulanabilen tasarımlardır , her tarza ve zevke hitap eden onlarca farklı tasarıma sahip dekoratif kapılardır. Daha çok dış mekan dekorasyonların da, büyük depo ve hangar gibi yerlerde görmeye alıştığımız sürgülü kapılar artık iç mekan dekorasyonlarında kullanılıyor. Mükemmel iç kapı modelleri. AT NALI MODELİ SÜRGÜ MEKANİ. TL deniz çapası modeli tek ka.


TL Çift kapı ve çift kapak sü. Köknar Ağacından Çift Kanat. TL Dış Mekan Ahır Kapısı. TL rüstik ahır kapısı çam.


Panorama HS(Hebeschiebe) Yalıtımdan ödün vermeksizin dış mekânları evinize katan, görselliği yuvanızın konforunda alabildiğine yaşatan pencere profil sistemidir. DETAY Vela Gold Benzerlerinden farklı olarak sağladığı avantajlarla değişik mimari ihtiyaçlara çözüm yaratmaktadır. Kişiye özel kapı tasarımları ve daha fazlası! MODEL 1Alpi Freze Meşe-Capucino İpek Mat. Ampül Avize Bahçe ve Dış Aydınlatma Tümünü Gör.


Son zamanlarda da sık kullanılan sürgülü kapılar kullanım olarak büyük bür rahatlık sağlamaktadir. Kapılar artık farklı tasarımlarla karşımıza çıkmakta. Sadece tek panelli modeli. Ve oldukça çok sayıda farklı farklı Amerikan kapı modelleri mevcuttur.


Dış ortamlarda yani ofis restaurant gibi mekanlar için seçeceğiniz kapıların muhtemel darbelere dayanıklı olması gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar