26 Şubat 2018 Pazartesi

Yatay kitaplık

Yatay kitaplık

En sevdiğiniz kitaplarınız için BILLY kitaplık. KDV İndirimi BILLY kitaplık 3t 2t Sepete Ekle. KALLAX serisi alanınıza göre çözüm sunuyor.


Yatay kitaplık

YATAY KÜRESEL KİTAPLIK (A.006) Eğer duvarınızda sunta ve mdf olmayan zarif ve işlevsel bir kitaplık istiyorsanız, bu kitaplık tam size göre. Zevkle dekore edilmiş bir evin, olmazsa olmazları içerisinde kitaplıklar da bulunmakta. Ortamdaki eşyalar ile uyumlu seçilen kitaplık modelleri kişisel zevkleri de yansıtmaktadır.


Ev mobilya grubunun önemli parçalarından olan duvara monte kitaplık çeşitleri, hem şık hem sağlam durmaktadır. Flexa kitaplık ile raf yüksekliğine ve genişliğine siz karar verin. PVC Kenar Bantları Kullanılmaktadır.


Yatay kitaplık

Ekalitesinde olup, çevreye ve sağlığa zarar vermeyen malzemeler kullanılmaktadır. Lenovo ZPro GT 128GB 6. NÇ Çift Hatlı 16MP Akıllı Cep Telefonu Siyah. Raf fiyatı Mobilya kategorisinde. Hem çalışma masası hem kitaplık.


Hem eviniz hem sizin için büyük rahatlık. Ay Eğitim Araçları Alışveriş Sitesi 2Bit SSL sertifikası ile korunmaktadır. Ve yatay kitaplık ürününün yok, evet olmasını seçebilirsiniz. Az yer kaplayarak çok kitap sığdırmanıza olanak tanıyan bu model kitaplık için yer sıkınısı çekenlere ideal.


Modern ve şık tasarıma sahip, gerçek lake ile özleşen elips kitaplığımız kalitesi ve pürüzsüz bombesi ile göz alıcı. Dekoratif olmasının yanı sıra kullanışlı. EVRE VE İNSAN SAĞLIĞINA UYGUN OLARAK BOMBE MDF LAKEDEN ÜRETİLMİŞTİR. Birçok kişi kitaplara ek olarak raflarında fimler, fotoğraflar ve çeşitli objeleri de depoluyor. Ucuz kitaplık fiyatları için Evidea.


Dikey çizgi aktif ilkeyi ve yatay çizgi de pasif ilkeyi temsil ediyor. Lao-Tse “İlke daima durağandır, ancak her şey onun tarafından yapılır. Duvara monte kitaplık modellerinden bir derleme ve herkese ilham verecek uygulama örnekleri. Ya da karmaşık gibi görünen bir düzenle, bazısını dikey, bazısını yatay olarak da düzenleyenler var.


En enteresan kitap düzenleme şekillerinden biri ise tüm kitapları ters bir biçimde. Kitaplık ve kitaplık modelleri Evidea. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz!


Depolama için bir odanın yatay ve dikey alanını kullanmanıza izin verir ve kitaplardan çok daha fazlasını organize etmenizi sağlar. Beyaz sunta lamdan üretilmiş olan bu model düz rafların üzerinde yatay veya dik ayraçların oluşması şeklinde tasarlanmıştır. Beyaz yatay raflı kitaplık Dar bir alana ayrı bölme sığdırabilme özelliğini taşıyan bu kitaplık modeli hem kullanışlılık hem de estetiklik açısından öne çıkıyor. Dublin-based 8BYtarafından yaratılan bu kitaplık , materyal israfını önlemek ve montaj işlerini kolaylaştırmak adına levha kesimi ile elde edilmiş.


Bu çerçevede beş aşamadan oluşan 1kitaplık bir Okuma Listesi hazırladım. Hepsi birinci sınıf yazarlar tarafından yazılan kitaplar bunlar. Hepsibirinci sınıf yazarlartarafından yazılan kitaplar bunlar. Bir dezihin ve ufuk açıcı bir okuma yöntemigeliştirdim âcizâne. Ana ekrana gitmek için bu tuşa hızlıca basınız.


Tuşu taşımak için sağ veya sol tarafa doğru sürükleyiniz. Tercihlerinize ya da odalarınızın tasarımına göre dik ya da yatay bir şekilde duvara asabileceğiniz ya da yerde kullanabileceğiniz, yan yana ekleyerek. Ahşap kasaları kendi dilediğin renklerde boyayarak yatay ve dikey şekillerdeki kombinasyonlarla kitaplık yapabilirsin.


RAFLI YATAY KARTON DOLABI , Kreş malzemeleri, Okul öncesi eğitim araçları ,Anaokulu malzemeleri ,Anaokulu mobilyaları ,Anaokulu oyuncak, Kreş, Yuva, Anaokulu. Cam kapaklı modellerle birlikte açık rafları da bulunan dolapların bir kısmı kitaplık olarak değerlendirilebiliyor. Kaos geçmişte kökler salmış olan güzel tasarımları günümüze modern ve şık bir şekilde getiren bir italyan şirket. Sherwood ise onların en son ürünü, kıvrımlı bir çerçeveye sahip harika bir kitaplık.


Bu kitaplığın adet dikey ve adet de yatay parçası mevcut. Aşama Türkiye’nin en hayâtî sorunu, eğitim sorunu. Aslolan dikey eğitim üzerinde kafa patlatmak, yani kaliteli, nitelikli, çaplı insanlar yetiştirecek, dünya çapında eğitim kurumları inşa edebilmektir.


Günümüzde kitaplıklar büyük değişikliklere uğradı,şimdilerde farklı form ve malzemelerle karşımıza çıkıyor. Yatay kitaplık az yer çok iş sağlıyor. Ahşap malzemeler her forma dönüşebiliyor. Kimi zaman bir ağaç,bir koltuk veya spiral şeklinde kitaplık olarak evlerimizde,çalışma.


Raflar sabit olacağı gibi farklı yüksekliklerde de ayarlanabilir. Evinizin her noktasında özel tasarıma imkan tanıyın. Mutfak deyip geçmeyin, o da modern tasarımdan payını almalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar