28 Şubat 2018 Çarşamba

Damlalık profili

Detaylı bilgi almak için tıklayın. BTM’ye göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Dış cephe ısı yalıtım uygulamalarında, çıkmalarda (balkon veya bina uzantılarında) suyun yatay yüzeylere zarar vermeden bir noktadan uzaklaşmasını sağlar.


Sizi Arayalım Sepete Ekle. Pencere ve kapı gibi bina boşluklarının üst kenarlarında kullanılır. Stoklarımız da metre olarak bulunur. Plastik, Alüminyum tamamlayıcı parça. Kanıtlanmış tespit teknikleri sayesinde etkin bir şekilde monte edilebilir ve yağışın içeri sızması on yıllar boyunca engellenir.


Bu durumlarda gerek damlalık profili gerekse fileli damlalık profilleri kullanılır. PVC damlalık köşe profilidir. Köşe profili uygulmasında, su sızdırma ihtimali olan kısımlarda (pencere üst köşesi, parapet altı vb.) damlalık profili uygulaması yapılır. Uzun Tanı30x50xmm ebadında alüminyum damlalık profili (fileli) yapılması ve yerine tespiti.


Bina çıkma bölgelerinde (balkon vs.) cephelerin sudan korunması amacıyla kullanılır. Dış yüzeyden gelen suların doğru bir şekilde çıkma altına zarar vermeden damlayarak uzaklaşmasına yarar. Profili , Denizlik profili kullanılır.


Definition of damlalık profili in Turkish English dictionary edging. Polistren, poliüretan, poliizosiyanurat ve taşyünü dolgulu sandviç paneller ile trapez levhalar kullanarak çatı ve cephe kaplama uygulamaları, ahşap ve çelik kontrüksiyonlu çatılar, kiremit, şıngıl ve pvc membran uygulamaları yapmaktadır. TEKA EVYE NERİSSA B,MİKROKETEN DOKULU. Her iki kanadında bulunan donatı filesi sayesinde işçilik ve zamandan tasarruf edilmesini ve yüksek kaliteli bir uygulama imkanı sağlar.


Damlalık profili

Tüm ürünleri görüntülemek için arama kutusunu boş bırakın. Belirli bir ürünü bulmak için bir ifade yazın. Damlalık Kapaklı ADET. Mevcut çalısmakta olan hatlarla hiçbir değisiklik yapılmadan kolayca çalıstırılabilir.


PVC fileli damlalık profilinin temini ve yerleştirilmesi için. ANASAYFA : HAKKIMIZDA : ÜRÜNLERİMİZ : REFERANSLAR : KARİYER : İLETİŞİContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player. Esentepe, Müselles Sokak Kartal Apt. Kanat profili entegre damlalık sistemine sahiptir.


Damlalık profili

Kasa-kanat yüksekliği teknik ölçülerin izin verdiği 10mm’ye kadar azaltılan bu sistemde cam alanı arttığından, geniş görüş alanına olanak verir. Sistem Alüminyum ARNAVUTLUK SÜRME SERİ PROFİLLERİ. Meriç Metal, Boru, profil ,çesan,inşaat demiri, kaba veya ince inşaat malzemeleri. Ebat: mt boy TüketiProjeye.


Resmin Büyüğünü Görmek İçin Tıklayınız. Sıva imalatından önce takılması gerekmektedir. Sistemlerimizde damlalık profili standartımızdır. Montaj ustalarımız uzun senelerdir kendi bünyemizde çalışmaktadır ve her türlü balkonu takabilecek düzeydedirler. Satış sonrası hizmet çok önemlidir.


Bu yüzden ilk iki sene bütün ürünlerimiz garanti kapsamı altındadır. Balkon, pencere üst köşe ve parapet altlarında suyun duvara sızmadan dışarı akmasını sağlar. Binaların pencere ve balkon alt köşelerine uygulanan bu malzeme suyu duvara sızdırmadan dışarıya akmasını sağlamak için PYC fileli damlalık profili üretilmiştir. Daha çok pencere ve kapı gibi bina boşluklarının üst kenarlarında kullanılır. Yağmur derelerinin klipslenerek asıldığı dere kelepçelerinin işlevsel.


Ambalajlar düz, kuru, temiz bir alanda stoklanmalıdır. Yağmur sularının çatınızdan güvenle uzaklaştırılması, çatı alt konstrüksiyonuna ve cephenize zarar vermesinin önlenmesi için damlalık profili kullanılır. Yerleştirme sırasında profilin terazisinde olmasına dikkat edilir.


Bina çıkmalarında cepheyi sudan korumak için damlalık profilleri ilk kat sıvanın içine yerleştirilir. Fiyatlarımıza KDV dahildir. Montaj süresi, temperli cam üretimi yapan işletmelerin yoğunluğuna bağlı olarak 2-haftayı bulabilmektedir. Nipel üzerine sabitlendiği için yer değiştirmez. Her türlü taşıyıcı boru ve profil ile birlikte kullanılabilir.


Sistemin takviye malzemesi kullanılarak hazırlanan yalıtım panelleri, fabrikada takılan fiş konnektörleri ile bağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar