28 Şubat 2018 Çarşamba

Dişbudak kereste

Dişbudak kereste

Yüksek Dayanıma Sahiptir. Suya ve Rutubete Dayanıklıdır. Tutarlı ve Gönyesindedir. Katmanları Düzgün ve Sağlam Bağlanmıştır. Dış budağın dış odunu beyaza çok yakın renktedir.


Sert, ağır, sıkı yapılı bir ağaçtır. DIŞBUDAK kereste Familya: Avrupa Sert Ağaç Botanik ismi: Fraxinus Excelsior. Detaylar: Gene l Özellikleri : Öz kısmı kremden açık kahve tonuna doğru renktedir, genelde sap kısmı öz kısmından ayırt. Düz hareler ve zaman zaman dağınk ve dalgalı desende olabilir. TİCARİ ADLARI:Frene commun (Fr.), Gemeine esche (Alm.), European ash (İng.), Dişbudak.


Yayılışı,Avrupa, Kafkaslar, Türkiye, Kuzey Afrika. Diri odun çok geniş ve beyazımsı ile sarımsı renkte ,öz odundan farklı değil , bazı tomruklarda koyu kahverenginde öz odun bulunur. Zeytin odununa benzeyen bir renktedir. Böceklere karşı hassas olup, odunu dayanıksızdır. DİŞBUDAK KERESTE , Ankara Yuvarlap çap kereste , İstanbul DIŞBUDAK ESKİTİLMİŞ HASIR MODELİ, İstanbul Beyaz Boyalı And.


Dişbudak ağac ı zeytingiller familyasından gelmektedir ve genellikle sulak yada derin sahip yerlerde yetiştirilmektedir. Mevsime göre yaprak döken ağaçta her zaman yeşil yaprakta gösterebilmektedir. En hızlı büyüyen ağaç, olarak bilinen Paulownia Ağacı, kaliteli ve sert kereste elde etmeye olanak sağlayan, yapraklarını. Toplama kullanılarak, elde edilen ve Üretimde malzeme olarak kullanılan İşlenmiş doğal bir kaynak.


Kimya veya gelişmiş İşleme kullanılarak değiştirilebilir. Nasıl Elde Edilir: Goblin Mağarası, Ehwaz Tepesi, Balenos Ormanı ve Kurt Tepesinde Üretilebilir Dişbudak Ağacı Kesilerek elde edilebilir. Online sipariş verilebilir. Dişbudak Ağacı DIŞ BUDAK: YETİŞTİĞİ YERLER: Karadeniz ,Marmara ve Trakya sahillerinde ve İç Anadolu’nun iç kesimlerinde bulunur.


Genellikle karışık orman halindedir. Adapazarı dolaylarında üst yanlız başına orman oluşturur. Masifi, sert ağaç kereste standartlarına göre ölçülendirilir. Kendi hammadde ihtiyacımızı karşılamak ve müşterilerimizin kereste taleplerine cevap vermek için Novawood şirketine özel üretim yapan ABD ve Kanada’daki kereste firmalarından Amerikan sert ağaçları ( Dişbudak , Kırmızı Meşe, Beyaz Meşe, Akçaağaç, Kavak ve Ceviz) tedariki yapıyoruz.


Masif ve kaplaması mobilya üretiminde çok kullanılır. Tornacılıkta olumlu sonuç verir. KROSS DİPÇİK olarak mükemmel malzeme seçimi ile yepyeni bir silah dipçik kültürü sunuyoruz. Meşe kereste , kapı, pencere, merdiven, gibi binaların dış ve iç bölümlerinde ayrıca parke yapımında kullanılır. El aletleri sapı, gemi, kayık, köprü ve iskele direklerinde sert ukrayna meşe kereste kullanımı yapısı itibariyle tercih edilir.


Dişbudak kereste

Dişbudak ağacının yapraklarından elde edilen sıvının karıştırıldığı harçların diğerlerinden 2. Sadece kireç ve dişbudak yaprağının suyu kullanılarak, betondan daha sağlam ve hafif bir malzeme elde edildi. Yapı kerestesi olarak kullanılması uygun değildir. Dişbudak deck ürünü, bu özellikleri sayesinde size çok fazla kullanım alanı yaratır, estetik ve uzun ömürlüdür.


Yoğun sirkülasyonun yaşandığı dış mekanlarda, güzel kahve rengiyle en iyi alternatiftir. Bu kereste türü genelde çatı ve tavanlarda kullanılır. Ayrıca mobilya işlerinde etkilidir. Bazı türlerinde selvi kavağı çok fazla miktarda bulunur.


Köknar,Ladin , Kayın, Meşe,Kızılağaç, Dış Budak, Akçaağaç, Kiraz, Ceviz ve Kestane ağaçlarına ait tomruk, kereste ve mamulleri konularında tedarik gerçekleştirmektedir. Her alan için kereste ve ithal kereste ürün çeşitlerimiz ile Kaliteli, hizmet sunmaktayız. Yumuşak ağaç türleri: Selvi, sarıkavak, selvi, sedir. Fatih Bulvarı No:5Sultanbeyli İstanbul. Temel atma törenimizden görüntüler.


Kereste Dünyası Fabrika: Akşemsettin Mah. ABANOZ (Diospyros ebenum), tropikal bölgelerde yetişen bir ağaç türüdür. Geçen bu zaman dilimi içerisinde kendimize ilke edindiğimiz kalite ve güven ile bugüne kadar iç ve dış piyasada markamızı kabul ettirmiş durumdayız. Dünyada ortalama olarak, kesilen ağaçların yarısı yakacak olarak, diğer yarısı da kağıt imalatında ve çeşitli işlerde kereste olarak kullanılmaktadır.


Dişbudak kereste

Kullanılacağı yere göre çeşitli ağaçlardan kereste elde edilir. OKCA ALIN-UCUZA ALIN-ÇOKCA ALIN-UCUZA ALIN-DİŞBUDAK FİDANI Fraxinus excelsior. Sert ağaçlar: kayın, dişbudak , kara sakız, kara ağaç ve bazı kavak. Budak oranı birincisınıf keresteye göre biraz fazladır.


Kırmızı Meşe ( Amerikan), Beyaz Meşe ( Amerikan), Akçaağaç, Dişbudak , Ceviz ( Yerli ve İthal), Kiraz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar