26 Şubat 2018 Pazartesi

60X60 panel

60X60 panel

Bu Ürün Watt Gücünde ve Piyasadaki Panellerden Oldukça Ekonomik Fiyatlıdır. LED armatür, LED tavan aydınlatma. Standart 36W olarak üretilen armatür opsiyonel olarak farklı güç değerlerinde, acil kit vb. LED PANEL 60Xaydınlatma, yalnızca bir alanda oluşturulan verimlilik ve atmosfer için değil, aynı zamanda uygulama yapıldığı her alanın estetik ve parlaklığı için önemli bir faktör olarak yeni nesil bir üründür.


Teknoloji geliştikçe aydınlatma çeşitleri de artmaktadır. Led panel veya 60xled panel aydınlatma konusundaki başarılarının yanında dekoratif olarak da kullanılır. Ekstra indirimli fiyat. Panel LED Slim yuvarlak veya kare model gibi beyaz ve gün ışığı renklerinde yuvarlak panel spot ofis hacimlerinde retrofit olarak kullanılması deneysel olarak yapılan incelemede İTÜ Enerji Enstitüsündeki 3. Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.


V verdiğinizde çalışmaktadır. Tavanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Beyaz günışığı renk seçenekleri mevcuttur. LED çiplerinden oluşan dekoratif ve ticari amaçlı kullanılan ışıklandırma dır. Birçok yerde gördüğünüz LED paneller özellikle firmaların reklamlarını daha iyi yapabilmesi açısından avantaj sağlar.


W LED PANEL ( 60X) CATA. Philips RC065B 60xLED Panel , sadece 11. Konnektör ile ayrılabilen güç kaynağı sayesinde, zorlu montaj uygulamalarında güç ünitesinin uzak bir noktadan kullanılmasına olanak sağlar.


Bu modeller günümüzde farklı alanlarda farklı ambiyanslar elde etmek için tercih edilmektedir. Sıva üstü panel led armatür modellerini almak istediğinizde öncelikle güvenilir firmaları tercih etmelisiniz. Modern görünüm elde etmek isteyenler için sıva üstü armatür ve led paneller son dönemlerde sıklıkla tercih ediliyor. Depoyabak yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e-ticaret uzmanlarıyla birlikte hem sipariş bilgi hattı üzerinden, hem de canlı destek. Tekrenk paneller 5V adaptör gereklidir.


Gerekli donanım olmadan kullanılamaz yazı gösterimi yapılamaz. Led panel armatürleri sıva altında metal asma tavan, Clip-in tavan, alçıpan ve taşyünü tavanlarda özgün tasarımlar ile kullanabilirsiniz. Enerji tasarrufu ve homojen ışık ile şık bir görüntü sağlayabilirsiniz. LED panel : Sıva altı, Clip-in (klip-in), Sıva üstü ve sarkıt modeller ile taşyünü asma tavan ve alçıpan asmavan aydınlatma. Peki, nedir bu armatür türündeki.


Az enerji harcayan, yüksek verimli ve kalitesi üst düzeyde LED Aydınlatma Armatürüdür. LED panel ÇİFT RENKLİ LED PANEL AYDINLATMA Günışığı ve beyaz aynı anda! Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Bununla birlikte beyaz gün ışığı çok daha fazla bir oranda talep görmektedir.


Led Panel Armatür 40W en uygun fiyatlara ledpanelarmatur. Sıva üstü Led panel 60xiç mekanda tavan tipi ve ofis tipi olarak adlandırılan aydınlatma modelidir. Led panel tavan armatürleri farklı renk seçenekleri, çerçeve ve boyut çeşitleri ile tüm mekanlara ve bütün tavan sistemlerine uygulanabilmektedir. Led projektör modelleri, Led , 60xPanel çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile sipariş edin. Türk Malı 60xLED Panel.


Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. SLİM KASA COB LED PROJEKTÖR. Günümüzde led aydınlat cok tercih edilen bir aydınlatma türüdür. IP koruma sınıfına sahip ürün elektrik ve aydınl atma sistemlerinde sıklıkla kullanılan ledli ürünün kasa rengi beyazdır. Lümen lik ışık gücüyle benzerlerinin önündedir.


Güçlü ve yaygın ışığı sebebiyle az sayıda panel kullanılarak daha büyük. Compared with conventional energy saving light, lighting efficiency enhances times, and saves energy. Watt led panel 60xGün Işığı Led panel ürünleri, Yüksek verimli, ve uzun ömürlü LED.


Kolay montaj , uzun ömür , düşük güç tüketimi, yüksek renk geri verimi, düşük ısı kaybı Tasarrufun yanında oldukça verimli ışık. W enerji tüketimi yerine sadece 35W ile aynı aydınlatma değerlerini, aynı renk sıcaklığında sağlayan, karo tavan, clip in tavan,alçı tavan ve sıva üstü gibi çeşitleriyle LED Panelleri hastanelerde, okullarda, üniversitelerde, alışveriş merkezlerinde, marketlerde, otellerde. TÜRKİYENİN HERYERİNE İNDİRİMLİ KARGO. Resmi kurumların, Okulların, Hastahanelerin, led panel de kaliteyi arayanların tercihi.


60X60 panel

Kalitedir, piyasadaki ucuz ürünler ile. Pelsan Aydınlatma kendi bünyesinde Avrupa da akredite edilmiş Test Laboratuvarı ile üretimini ve ithalatını yaptığı tüm ürünlerin testlerini kendi bünyesinde gerçekleştirir. Genel olarak watt led panel birçok ledin yan yana gelip bir kap içerisinde yerleştirilmesi ile oluşturulmaktadır. Yayınlanan Genel Takip edilen 60xled panel , ampül, armatürleri, aydınlatma, hhcle le led ampül, led aydınlatma, led panel , led projektör, led ray spot, led wallwasher, Wallwasher.


A wide variety of 60xled panel options are available to you, such as free samples, paid samples. The top supplying countries are China (Mainland), Philippines, and India, which supply , , and of 60xled panel respectively.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar