12 Şubat 2018 Pazartesi

Polyamid plastik

Polyamid plastik

Doğuş Polimer Plastik Metal Tic. Nispeten sertlik rijit, kaygan ve iyi mekanik dayanım değerlerine sahip bir malzemedir. Metallere kıyasla hafiflik ve fazla yağlama gerektirmeme gibi avantajlara sahiptir.


NAYLON adı altında anılır. Polyamid Özgül Ağırlık 1. Kimyasal mukavemeti orta değerdedir, bazı asit ve bazlara karşı mukavemeti vardır. Kalite ve teknolojiden ödün vermeden her zaman müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen çağdaş yönetim anlayışını benimseyerek makina sektöründe bir numara olmak. Bu özelliklerin iyi ve kötü yanları vardır.


PA (Poliamit 6) yüksek darbe dayanımı, kolay işlenebilirlik, yüksek termal dayanım ve mükemmel mekanik özellikler sağlar. Farklı viskozite değerlerinde, cam elyaf, karbon elyaf ve benzeri elyaflar ile kuvvetlendirilmiş, kauçuk ile modifiye edilmiş, lazer markalama ile işaretlenebilir, ısıl dayanımı yüksek. Konveyör ve hazır makine elemanları, dinamik raflama, mühendislik plastikleri ve teknik hırdavat ürünlerinin üretim ve satışını yapan e-ticaret sitesidir. POLYAMİD PLASTİK CİVATA - VİDALAR. Yeni Teknoloji ve Geliştirilmiş Özelliklerin Sonucu Metallerin Yerini Alan Endüstriyel Plastik.


Tüm bu işlemler plastik işleme konusunda uzmanlaşmış kadromuz ve en uygun makine parkuru ile gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle endüstrinin birçok dallarında kullanılmaktadır. Poliamid ve diğer plastik ürünlerimiz oksitlenmez temiz ve yalıtkan özelliklere sahiptir.


Termoplastikler, kimyasal ayr›fl›ma veya di¤er olumsuz. Yüksek boyutsal stabilite. Köksal Plastik Tüm Hakları Saklıdır.


Isıya, kimyevi maddelere, neme, elektrik atlamasına, sürtünmeye dayanıklı bir polimerin ticari adı. Profilsa Plastik olarak biz MM Profiler, 14. MM Profiller, MM Profiller, MM profiller MM Profiller Ve Özel Ebatlarda Profiller Üretmekteyiz. Alev Yaymaz Halogen-free plastik spiral boru.


Genel kullanımda yüksek esneklik! Dişli uygulamalarında tekerlek yapımına kadar muhtelif kullanım alanları vardır. Leke ve kirleri gizleyen yapısı vardır.


Naylon naylon tipindeki bir polyamid , kaplanmadan önce temizlenir. Daha sonra yüzey kaplama yapılacak metale uygun kimyasal ile kabartılarak kaplamaya hazırlanır. Xiamen Keyuan Plastik Co, Ltd profesyonel poliamid üreticilerinden biridir, fabrikamızdan iyi bir fiyata yüksek kaliteli naylon PA poliamid reçine sipariş edebilirsiniz.


Poliamid 3D Baskılar beyaz, çok ince taneli tozdan imal edilmiştir. Sonuç olarak sağlam, oldukça esnek malzeme küçük darbelere ve eğilmelere direnç gösterebilir. Yüzey kumlu ve taneli bir görünüme sahiptir ayrıca hafif gözeneklidir. Bunların yaklaşık kadarı burçlar, diğer plastik ürünleri ve kadarı plastik levhalar şeklindedir.


Cam Elyaflı Kompozit Plastik. Dinamik Raflama Ürünleri. Kaprolaktamın polimerizasyonu ile elde edilen polyamid yarı kristalli bir polimer olup akulon ve naylon (nylon) ticari markalar olarakta anılır. Poliamidler mühendislik plastiklerinin en önemli gruplarından birini oluşturur. Plastik Kaynak Elektrodu - PA Siyah (Dar) PLAS-WELD PA (RADYATÖR-ELYAFSIZ ÖN PANEL-P.ÇAMURLUK) Poliamid , motor kısmında kullanılan plastik malzemedir.


Performans plastikleri (yüksek performanslı ve süper termal dirençli) olarak adlandırılan ve daha yüksek ısılara da dayanıklı olan plastikler grubu da, mühendislik plastikleri içinde yorumlanır. Ancak plastiğin de türleri var. Bazı tür plastiklerin gıda sektöründe kullanımının güvenli olduğu kabul ediliyor, bazılarınınsa kesinlikle kullanılmaması gerektiği söyleniyor. Pe üçgen içinde ne demek ? Plus POLİMER ‘in misyonu, dünyada ve ülkemizde sürekli olarak büyüyen plastik imalat sektöründe kalitesiyle ve rekabetçi pozisyonuyla saygın bir yerde kendine yer edinmektir. Bükülme ve aşınmaya dayanıklıdır.


Polyamid plastik

Yük altında uzun süre çalışma özelliğine sahiptir. Bazı Plastik Malzemelerin Mekanik Özellikleri ve Çekme Payları. Sahip olduğu bilgi birikimi ve farklı döküm yöntemlerinde uzmanlaşmış olup Alüminyum, Paslanmaz ve Çeşitli Plastik ürünler, Özel Bakır alaşımlarının ölçülerinde dökümünü yapmaktadır. Polietilen (PE ) : Kap, mutfak eşyası, plastik kutu, plastik tüp, boru, oyunca, kaplama, kabloların yalıtkan katmanları, ambalaj filmi imalatında sıklıkla kullanılan PE, işlevselliği kadar, düşük maliyetiyle de tercih edilebilir.


Uzun süreli dayanımı, sıvı direnci, sürdürülebilirliği, işleme basitliği ve darbe emme ve tutuşma önleyici özellikleri sayesinde güvenlikli, metal yerine kullanılabilme ve ağırlık azaltma özellikleri sayesinde çevre dostu oluşu gibi endüstrinin tüm temel ihtiyaçlarına çözüm sağlamaktadır. Bu polimerler, bir asidin amit ile polimerizasyonundan elde edilmektedir. PA 66) adipik asidin heksametilediyenamin ile reaksiyonundan elde edilir.


Polyamid plastik

Plastiğin günlük hayatımızdaki etkisine değer katan BETA POLİMER, derin tecrübesini müşterilerine en iyi şekilde aktarmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar