12 Temmuz 2017 Çarşamba

Elektronik kapı dürbünü

Elektronik Popüler Kategoriler Tüm Kategoriler. Web sitemizde bulabileceğiniz kapı dürbünü çeşitleri sadece dijital kapı dürbünü değil aynı zamanda çelik kapı dürbünü , lcd kapı dürbünü , sensörlü kapı dürbünü , elektronik kapı dürbünü , panoramik kapı dürbünü çeşitleridir. Görüntü kalitesi düşüktür – kapının önündeki kişi başkası ile karıştırılabilir.


Yale dijital (digital) elektronik kapı dürbünü ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Yale ‘nin dijital kapı dürbünü öncelikle tüm kapılara uygulanabiliyor. Tabi kapınızda normal bir dürbün varsa, kapınızda nuhnebiden kalan iyice değişik dürbünler varsa yapacak bir şey yok. Herhangi bir kablolama yapılmasına veyal delik delinmesine gerek olmaz.


Dürbünün kurulumu çok kolaydır. Neredeyse her apartman dairesinin kapısında bulunan kapı gözünün çıkarılarak yerine EuroStrong elektronik kapı dürbünü kolaylıkla takılabilir. Yorum Yap Lütfen görüntülemek için Giriş yapın yada Üye olun. Ekran,Kamera ve Kablosuz Zil Ünitesi olarak Ana parçadan oluşmaktadır.


Değerlendirme(ler) Ürün Kodu: D40K. Filed under Çelik kapı , Dekorasyon, güvenlik, Kapı aksesuarları Tagged with akıllı dürbün , akıllı kapı dürbünü , çelik kapı dürbünü , dürbün fiyatı, ekranlı dürbün , ekranlı kapı dürbünü , elektronik dürbün , elektronik kapı dürbünü , kapı dürbünü , kapı dürbünü fiyatları, kapı dürbünü modelleri, kapı. Online sipariş verilebilir. Size masraf çıkaracak bir konu daha buldum kusura bakmayın.


Ama gerçekten kullanışlı bir ürün, anlatınca anlayacaksınız. Biraz iddialı oldu, haydi hayırlısı bakalım. ARMOR Alarmlı Motorsiklet Disk Kilidi Mil çapı - 6MVA Paslanmaz.


Dişital kapı dürbünleri aynı zamanda kapı zili ile entegre çalışır, biri zili çaldığı anda fotoğrafını çeker ve siz eve geldiğinizde kimler o gün kapınızı çalmış görmenizi sağlar. Armor 6MVA mm Alarmlı Disk Kilit. Ayrıca dijital kapı dürbünü üzerinde yer alan ve zilin çalınmasıyla yanan ışıklar sayesinde her zaman resim çekilmesi.


Bu markaların hem elektronik hem de standart dürbünleri mevcut. Her iki modellerini de kendiniz rahatlıkla monte edebilirsiniz. Kapı dürbünü montaj işlemi dürbün çeşitlerine bağlı olarak değişim göstermektedir.


Not : Bazı dürbünlerin yerine uymayabilir, eğer kapınızda çok eski veya çok büyük dürbünler varsa uymaz. Alarmlı Kapı Kilidi (Silindir Dahil) Desi Steely SB Tuş Takımlı. Kapınızdaki dürbünün çapına dikkat ederek sipariş veriniz. Nitekim dünya elektronik güvenlik ürünleri pazarındaki yıllık büyüme, mekanik güvenlik ürünlerinden 2-kat daha fazla. Alışveriş öncesi sipariş edilecek.


Aynı zamanda kapının iç kısmında bulunan LCD ekran dışarıdaki görüntüleri göstermek için. Görüş açısı 160’, mm uzunluğunda ve sarı renklidir. Aradığınız ürünleri en ucuz fiyatına bulmak istiyorsanız hemen alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. Yaşlı amcamız gözü iyi görmediği için kapı çalınınca, delikten bakmadan açıveriyor. Bir gün başına birşey gelecek diye korkuyorduk.


Elektronik kapı dürbünü

Bir tanıdığımız bu ürünü annesi için almış. Biz de onun tavsiyesiyle araştırdık ve almaya karar verdik. Kapı önüne geleni ekranından görebilirsiniz.


Onlarca fotoğraf çeker çektiği fotoğrafların altına saat ve tarih yazar. Hırsızlara karşı güvenlik kamerası. LCD EKRANLI KAMERALI KAPI DÜRBÜNÜ. Basit, güvenli ve kolay kurulum.


Elektronik kapı dürbünü

ANKA Çelik Kapıları her türlü tehlike ve saldırıya karşı mükemmel derecede koruyucu en son gelişmiş elektronik sistemleri kullanarak güvenliğinizi en üst seviyeye çıkartmaktadır. Dijital kapı dürbünleri , parmak izi ile geçiş sistemleri, uzaktan kumandalı geçiş sistemleri, şifre panelli geçiş sistemleri, hırsız. Brinno Kapı Deliği Görüntüleyici ile LCD ekran üzerinden kapınıza kimin geldiğini görebilirsiniz.


Böylece görmesi zor kapı delikleri, büyük ve detaylı fotoğraflar gösteren bir ekrana dönüşür. Desi yeni ürün kapınızı kim olduğunu görmenize. Malum evlerimizde normal dandik dürbünlerden var büyük bir oranla. Bu dürbünlerin de zaten kendine faydası yok, böyle buğulu romantik bir.


Kalite prinç hammaddeden yapılan bu dürbün çok uygun fiyatlarla satılmaktadır. Normal tak tak lara uygun değildir. Diğer dürbünler daha kalındır çünkü.


Adı: 50XKAPI DÜRBÜNÜ - ÇELİK KAPI DÜRBÜN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar