28 Temmuz 2017 Cuma

Yhb matkap uçlu vida

Garanti Şartları İade Şartları Güvenli Ödeme Hukuki Şartlar. Mobilya Tutkalı, Tas Menteşe, Mobilya Bağlantı Elemanları, Mobilya Ayakları, Şeffaf Silikon, Mastik, Montaj Köpüğü, Sunta Vidası. Matkap uçlu vidalar ile işleriniz daha hızlı, delme işlemine gerek kalmadan sadece vida ile sabitlemenizi kolayca yapabilirsiniz. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Etiketler:ağaç vida nedir, akıllı vida , akıllı vida imalatı, matkap uçlu vida nedir, metrik vida nedir, pahalı vida , perakende vida , saç vidası nedir, sunta vida nedir, ucuz vida , vida bakımı, vida çeşitleri, vida imalatı, vida nedir, vida nerelerde kullanılır, vida onarımı, vida teknik bilgi, vida teknik özellik, vida.


Yhb matkap uçlu vida

Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır. Bu ürünün ekstra indirimli son fiyatıdır, Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın! Etiketler:akıllı vida , delen vida , havşa başlı akıllı vida , kendinden delen pul başlı vida , kendinden delen vida , matkap uçlu kendinden pullu vida , matkap uçlu vida , matkap uçlu ysb vida , pul başlı kendinden delen vida , rysb matkap uçlu vida , silindir başlı akıllı vida , yhb vida , yıldız havşa baş vida , yıldız silindir.


Matkap uçsuz normal vidada Delik önceden matkapla delinirken, yıldız havşa başlı akıllı vida uç kısmı matkap ucu gibi yapıldığı için önce kullanılacağı alanda ilk olarak kendi deliğini açar sonra açtığı deliğe dişlerini geçirip yerleştirir, genelde alüminyum, plastik gibi. GÜN VİDA yıllardır Türkiye ve Dünya çapında vida üretimi yapan bir firmadır. TL 4TL Standart Civata. TOPTAN FİYATINA PERAKENDE SATIŞ DENİZLİ VİDA.


TL 4TL Kampanyalar ve en yeni ürünlerimizden ilk sizin haberiniz olsun! Mail adresinizi haber listemize ücretsiz kaydedin bizi takip etmeye başlayın. Com internet mağazasında alışveriş yaparken girdiğiniz tüm kredi kartı bilgileri ilgili bankaya yollanmakta ve hiçbir şekilde PenAk. Com’un veri tabanında saklanmamaktadır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. MATKAP UÇLU VİDALAR ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. Com, kaliteli yapı malzemelerini uygun fiyatla sunan e-ticaret sitesidir. DIN 9RYSB Sac Vidası. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


Teslimat Bilgisi: TL. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Karşılaştırma listesine ekle. Uçlu 12DK (K)_1lü Paket. TL Vergiler Hariç: 00TL.


Alçıpan Vidası (SIK) Sivri Uçlu. Farklı Ödeme Seçenekleri. Sizde Bu Fırsatı Yakalayın. SIK SİVRİ ALÇIPAN VİDASI. Alüminyum Doğrama Aksesuarları.


Yhb matkap uçlu vida

SEYREK DİŞLİ ALÇIPAN VİDASI. Anasayfa Hakkımızda Ürün Gruplarımız Blog Bize Ulaşın. Fiyat bilgileri açık olup GÜNCEL TEKLİF isteklerinizi ÜYE SEPETİNİZ yoluyla iletebilirsiniz. YHB MU) kategorisindeki paslanmazcivata.


Size Özel Fırsatları Kaçırmayın Sürpriz fırsatları kaçırmamak için hemen e-bültene ücretsiz kaydolun! Kategorideki Diğer Ürünler. Adet ) ( BinAdet) Bu ürün için şu anda akakce. EW-Isı Yalıtımlı Kapı Pencere Sistemi. CVitrin Doğrama Sistemi.


Yhb matkap uçlu vida

Büyük başlı, düz yuvarlak basli vidalar , çift yarik. Super-Drill delici uçlu havsa basli ahsap vida. Matkaplar ve Vidalamalar Taşlamalar Kırıcı - Deliciler Sıcak Hava Tabancaları Kalıpçı Taşlamalar Testereler ve Planyalar Zımpara Makinaları Polisaj Makinaları Metal ve Ahşap Kesme Mak. Yılında kurulan Vartrans Ltd. Hırdavat Dünyası tescilli markasıyla hırdavat ve bağlantı elemanları sektöründe de başarımızı kanıtladık.


ALTI KÖŞE BAŞLI SAÇ VİDASI. UÇAR YAPI MARKET olarak ihtiyaç duyduğunuz tüm cam sistemleri, alüminyum ve pvc üretiminde kullanılan sarf malzemelerini hızlı, ekonomik ve güvenli bir. Civata ve civata gurup resimlere tıklayarak 2. EVA PLAST PVC Kapı ve Pencere Aksesuarları.


Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. LETİŞİM BİLGİNİZİ YAZIN, SİZE ULAŞALIM!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar