21 Temmuz 2017 Cuma

Alçıpan üretimi

Alçıpan üretimi

Eroğlu Metal, ağırlıklı olmak üzere, muhtelif ebatlarda levha, rulo ve dilinmiş bant hizmeti vermektedir. KOMBINE ÜRETİM HATTI hem köşe profilleri hem de alçıpan profillerini üretir. Alçıpanın üretimi , her zamankinden daha alakalı, kazançlı bir iştir, çünkü inşaatçılar, kolaylık ve pratiklik nedeniyle, alçı panelini sıklıkla kullanırlar. Alçıpan üretimi geçici bir bağlantı ile aşamalar halinde gerçekleştirilmektedir. TL değerinde bir sektör haline gelmiştir.


Maden ocağından köy kenarına km. Türkmenistan’da sıva alçısı için başkent pazarı fiyatı tonu 1dolar. Alçıpan malzemeleri, asma tavan profil aksesuarları üretimi , malzeme satışı, ürün ihracatı, malzemelerin ve ürünleri detayları, fiyatı, fiyatları. Alçıpan profil aksesuarları, asma tavanlarda kullanılan alçıpan malzemeleri ya da ürünleridir. Satılık Sıfır Alçıpan Porofili Üretim Makinası Sıfır ( Duvar U,c , Tavan U,c ,alçı Köşe ,g , Kırık G) Fiyat : 85.


Tl Destek Sacı Makinası Rollform Makinaları Alçıpan Makinaları Kepenk Makinaları Trapez Çatı Sacı Çekme Makinaları. Bu işlemle eş zamanlı olarak gerekli kimyasallar da sisteme verilir. Tüm Ürünler Evo alçıpan profil kaliteli estetik yerli üretim dir. This feature is not available right now. Baz alçı taşının pişirilip (kalsine edilip) toz durumuna getirilmiş halidir.


Hattın üretttiği profiler kullanım yerine gore çeşitli model ve ölçülerde olabilir. Sivri uçlu alçıpan vidaları alçıpanın 7mm sac kalınlığına kadar olan metal elemanların üzerine sabitlenmesinde kullanılmalıdır. Matkap uçlu alçıpan vidaları alçıpanın 7-25mm arası sac kalınlığındaki metal kontriksiyonlara sabitlenmesinde kullanılmalıdır. Normalde aylık bin, bin ton mamul kağıt ürettiklerini belirten Öngel, Üretim yelpazemizin içerisinde alçıpan kağıdı adı altında ürettiğimiz ‘Gypsum Board’ mamul kağıdımız da var. Türkiye’de üretimi gerçekleştirilemeyen bir kağıt türüdür.


Proje detaylarına göre istenilen boylarda profil üretimi yapmak mümkündür. Her türlü iç mekanın tavanlarında kullanılabilir. Hafif olmasından dolayı taşıyıcı sisteme fazla yük aktarmaz. Bina hareketlerine uyumlu olması nedeniyle depreme karşı dayanıklıdır.


Elektrik ve sıhhi tesisat malzemelerinin kolayca döşenmesini. Ancak son yıllarda standardın dışına çıkılarak değişik ebatlarda üretim yapan firmalar bilinmektedir. Bunun yanında özel imalatlar için ihtiyaç duyulması halinde bir çok üretici tarafından özel ölçülere sahip alçıpan levha üretimi de yapabilmektedir.


Tavan U, Tavan C, Duvar U, Duvar C alçıpan profili üretimi yapılmaktadır. Dübel üretimi İstanbul’da fabrikamızda yapılır. Lakin Ankara, Bursa, Antalya, İzmir, Gaziantep, Çanakkale, Adana, Hatay gibi illere yani Türkiye’nin tüm illerine satışı yapılır.


Alçıpan üretimi

Eski binaların çimentosuz duvarlarında, yeterince çimento kullanılmamış duvarlarda ve alçıpan duvarlarda, en iyi. Kasetli tip roll form istasyonları. Müşteri numunesine göre profil desenleri. Proje partnerimiz Baust firmasından (Almanya) rotary delik delme ünitesi.


Alçıpan , tavan, duvar ve omega profilleri, tek bir makine parkurundan ve farklı genişlik ölçülerinde, otomatik olarak üretilebilmektedir. Yüksek hız ve hassasiyete sahip olup enerji tüketimi düşüktür. Sac genişliği 3mm kadar alçıpan profillerini üretir.


Beyaz Alçıpan metal iskelet üzerine vida ile, ahşap iskelet üzerine çivi vea vida ile, ya da mevcut duvar üzerine yapıştırma alçısı ile kolaylıkla uygulanabilir. Profesyonel Ekibimiz ile Üretiyoruz. Profil Üretim Makinaları 60. Satın Alımdan Sonra Desteğimiz Devam Ediyor.


Vaktinize ve Vaktimize Önem Veriyoruz. Bh Metal Marka Destek Sacı , alçıpan Sacı,omega,sigma,asansör Rayı Vb. Otobüs öğrencileri seminer binası önünden alacak ve Alçı üretimine arka yoldan arka kapısına götürecektir.


Bu haliyle m² alana sahip bu plakaları piyasada kolaylıkla bulabilirsiniz. Ancak özel projeleriniz için özel ölçülere sahip üretimler yaptırma imkanı da bulunmaktadır. Grup - Alçıpan İnanç KALAFAT PT, CS Grup - Alçıpan Burak GÜRCAN PT, CS Koruma giysilerinin dağıtılması Gezi esnasında giyilmesi veya takılması gereken aksesuarların teslim edilmesi A. Straforlu alçıpan , içerden mantolama malzemeleri arasında en iyi olanıdır. Ekin Alçıpan ve Yapı Malzemeleri firmamız, straforlu alçıpan üretimi konusunda en iyi malzeme ve teknik bilgiye sahip olmakla birlikte, üretmiş olduğu straforlu alçıpan için garanti verebilen belki de tek firmadır.


Alçıpan Dübelleri, Sandviç Panel Dübeli, Çelik Dübel, Metal Boşluk Dübeli, Ytong Dübeli, Yaprak Dübel, Turbolet Dübel, Yerli Dübel İmalatı. Yerli çelik ve malzemelerden dübel üretimi. Amerika, Peru, Kazakistan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar