24 Temmuz 2017 Pazartesi

Gri halı

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Huawei Mate Pro 1GB 6. Hatlı MP Akıllı Cep Telefonu.


En iyi markalar, en kaliteli ürünler, en iyi hizmet, en uygun fiyatlarla evinizi güzelleştirecek halılar. Rengini ve tarzını seçtikten sonra kanepenizin halının üzerinde nasıl durmasını istediğinize karar verin. Oturma grubunun tamamına yetecek kadar yüzeyi olan büyük boy halının avantajı, rahat ve derli toplu bir görünüm vermesidir.


Ekstra indirimli fiyat. Bu ürünün farklı seçenekleri vardır. Gri renk halı modellerimizi ve ebada göre değişen fiyatları aşağıda görebilirsiniz. Bu fiyat yandaki ürün koduna aittir. Bu nedenle halı , dayanıklı ve leke tutmayan sentetik liflerden yapılmıştır ve bakımı da kolaydır.


This site is published by Royal Hali Companies, which is solely responsible for its content. Tek renk halı ve düz sade halı modelleri en ucuz fiyatlarla Halistores. Halıyı elektrik süpürgesi ile süpürünüz ve silkeleyiniz. Nötr gri tonlarıyla desenli geniş bir halı , natürel renklerin kullanıldığı mobilyalarla muntazam uyum sağlıyor.


Döşeme kaplaması dairesel formu ile oturma alanını içine alıyor. Siz değerli müşterilerimizin halılarınızı ilk gün ki formunda ve güzelliğinde tutmanız için birkaç önerimiz var. Odeon Carpet Yolluk fiyatı Ev Tekstili kategorisinde.


Gri halı

Halı kaliteside çok üst düzey. Aradığınız halıyı sonunda bulacaksınız! Mobilyalardan kabartmalı gri halı unsuruna görkem, şıklık ve uyum bir arada.


Kabartmalı halı modelleri ile ahşap döşeme zemini kaplaması soğuk ve sıcak renk denge unsurunu yakalıyor, muntazam uyumlu mobilyalarla dekorasyon göze hitap ediyor. Moda rüzgarlarına yıllarca meydan okuyacak bu gri halı evinize olduğu kadar ofisinize de çok yakışacak. Monokrom, yani tek renklilik formunda tasarlanmış gri petek Welsoft Home halı kılıfı nötr rengiyle mekanlarınıza boyut kazandırırken son trendlerin modern akımını da evlerinizde yansıtacaktır. Gri -beyaz uyumunun daha çarpıcı görünmesi ve odayı tekdüze göstermemesi için başvurulacak diğer bir mecra da ‘desenler‘ olacaktır. Düz koltuklarınızı desenli bir halı , perde veya yastıklarla süsleyebilirsiniz.


Gri halı

ATHENA HALI SİYAH 160X230. PERLA HALI SİYAH 160X230. Diğer Dekorasyon Fikirleri. Göz Alıcı Mutfak Dolabı Modelleri. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.


Tüm banka kredi kartları ile tek çekim olarak sipariş verebilirsiniz. Beyaz, krem ya da gri - antrasit tonlarında kullandığınız tek renkli koltukların hüküm sürdüğü dinlendirici yaşam alanlarına ya da akşamları keyifle tv izlediğiniz oturma odalarınıza son derece uyumlu olan bir halı örtüsü. Parlak yastık seçimleri ile gri koltuk takımı karanlık düzenine renk güzel bir aksan ekler. Farklı şekillerde kilit parçaları için mükemmel bir zemin oluşturmak için gri duvarlar ve halı için gidin. STEP, her biri eşsiz yüzlerce halı seçeneğinden yeni tasarımlarıyla yaşamanıza renk ve anlam katıyor.


Parlak bir görünüme sahip canlı ve enerjik bir salon dekorasyonu yapmak istiyorsanız gri koltuk ile uyumlu halı tonları olarak krem zemin üzerine, pembe, gri ve mor renklerde halı kullanabilirsiniz. Gri renk koltuklarınız, hemen her renkle uyum sağlamakla birlikte bazı renklerle bulunduğu ortamı “kapatır” bu nedenle de odanızın büyüklüğüne göre renk seçmelisiniz. Tüm kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL Sertifikası ile korunmaktadır. Aslında Gri renkler cansız ve mat olarak düşülürler.


Onlarca farklı renk ve model seçeneği bulunun halı modelleri var, Bu yüzden Gri koltuk ile uyumlu bir salon dekore etmek oldukça zordur. Size özel PALMAS GRI HALI 120X1CM fiyatları online alışveriş imkanı ile tek tık uzağınızda. Hav ipliklerinin canlılığını koruması ve tozu içine hapsetmemesi için düzenli olarak elektrik süpürgesi ile süpürülmelidir Temizlenirken temizlik kimyasalları kullanımına dikkat edilmelidir. Görünümü ve özellikleri ile çocuk odalarının vazgeçilmesi olan yıkanabilir çocuk halıları, son dönemlerin en fazla ilgi gören çocuk halı modelleri arasında yer alıyor.


Satın aldığınız ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren iş günü içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. Bebek odalarının dekorasyon aşamasında halı seçimine önem verin. Odanın şık görünmesini sağlayacak olan halı aynı zamanda bebeğinizin cildine de zarar vermemelidir.


Apex olarak sunduğumuz tüm halılarda, en fazla dikkat ettiğimiz nokta ürünün mutlaka kolay ve hızlı bir şekilde temizlenebiliyor olmasıdır. Halınızın bakım ve temizliğinda aşağıdaki husulara dikkat ederek halınızl uzun yıllar geöirebilirsiniz. Garanti Belgesi ve Fatura ile birlikte gönderilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar