26 Temmuz 2017 Çarşamba

Vidalı karabina

Kemerde emniyet sistemi oluşturmak veya halatın hareketleri sırasında TIRMANICININ güvenliğini sağlamak için tasarlandı. Keylock açmalı vidalı karabina. Kapı tipleri bakımından, otomatik ya da vidalı kilit mekanizmaları yer alırken, kapı şekli düz, eğik ya da tel şeklinde tasarlanıyor. asimetrik HMS ve armut şekilli karabinalar , en çok tercih edilen modeller oluyor. Vidalı karabinalar somun sıkıştırma yöntemi ile emniyetli olarak kullnılan karabina çeşitleridir. Karabina fiyatları ve karabina çeşitleri için firmamızla temasa geçiniz.


KREDİ KARTI TAKSİT SEÇENEKLERİ. ELİK KANCA KARABİNA ÇİFT EMNİYETLİ. Asker, polis, özel harekat ve kamp tutkunları için gerekli bir malzeme olan kanca çeşididir.


HMS (Armut) tipi gövdesi sayesinde birden çok ekipman bağlanabilir. Geniş üst kısım yarım kazık düğümü ile çalışmayı kolaylaştırır. Oldukça kaliteli ve sağlamdır. Karabina galvaniz, karabina normal vidalı, karabina paslanmaz, karabina vidalı. Harbiler ve Temizleme Setleri.


Vidalı karabina

Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Yapı tipine göre oval, armut, D ve asimetrik D karabina tipleri mevcuttur. Kapı çeşidine göre ise düz, bükük, tel ve ikiz karabina çeşitleri bulunmaktadır.


Kaliteye Atılan Asil İmza” sloganıyla, bulunduğumuz sektörde sürekli yeniliklerle ve gelişmelerle ilerlemenin haklı gururunu yaşamaktayız. Climbing Technology D-Shape Çelik Vidalı Karabina. Büyük resim için tıklayınız. Koşum bağlantıları, iş güvenliği çalışmaları ve arama kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere tasarlanmış bir karabina modelidir.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. CLIMBING Alu Vidalı Karabina - avfoni. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz.


Vidalı tip karabinalar yük kaldırma amaçlı kullanıma uygun değildir , Karabina çeşitleri ve karabina fiyatları için firmamızı arayınız. Diall Galvanizli Karabina Vidalı , asimetrik şekli yük eksenine kolayca yerleşebilmesini sağlarken, vidalı yapısı ile güvenliği arttırır. Fırdöndü Vidalı Karabina. Halat Zincir Bağlantı Ekleri. Klemens A Tipi Galvenizli Devamını oku.


Vidalı karabina

Edelweiss Jet Vidalı Karabina Mjet. Naturehike D-type Cm Vidalı Çok Fonksiyonlu Karabina ürününü online satın alabilir Naturehike markalı ürünlerin çeşitlerini ve fiyatlarını görebilirsiniz. Vidalı kilit sistemli kapı gün içinde birkaç defa açıldığı çalışma ortamların da uygundur. Açıklık Dayanım Ağırlık Yapı. Kilit manuel şekilde kilitlenir.


Geniş bağlantı yüzeyi sayesinde ağzı açıldığında birden fazla ekipmanın (halat, mekanizma, sapan vb.) aynı anda bağlanabilmesini sağlar. Söylemezoğlu İnşaat Malzemeleri İth. YAYLI SİSTEMİ SAYESİNDE UZUN SÜRELİ KULLANIM SAĞLAMAKTADIR.


GALVANİZ KARABİNA ÇEŞİTLERİMİZ için bizimle irtibata geçiniz. Grivel K5N Delta Vidalı Karabina Hms Rsk5Narıyorsan site site dolaşma! EKS 148-V Vidalı Çelik Karabina.


Ağız açıklık mesafesi 22mm. Bu Ürüne Bakanlar, Bunlarada Baktılar. Yüksekte Çalışma ve İş Güvenliği. Koşulları Vazgeçme Aldığınız ürünü paketini açmadan, kullanmadan teslim aldığınız tarihten itibaren yedi gün içinde iade etme hakkınız vardır. MAPA - KARABİNA - KÖPRÜ OptiSupp Vidalı Karabina mm Galvanizli ürününü taksit seçeneği ve kapıda ödeme imkanı ile alabilirsiniz.


Karabinalar halat tutucu olarak ve gerdirmelerde kullanılır. Aynı zamanda hafif yükleriniz için askı olarak da kullanılabilir. Dağcılar özel karabinalar ile güvenli tırmanma yapabilir.


AISI 3Paslanmaz Karabina Vidalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar