31 Temmuz 2017 Pazartesi

Masif meşe parke

Böylelikle birbirlerine monte edilebilirler. Basit döşeme tahtasından başlayıp günümüzde lazer tekniği ile işlenmiş parkeye kadar uzanan masif parkenin ömrü uygulandığı binanın ömrü ile eşdeğerlidir. Uzun Boy Meşe Parke ile ilgili detaylar için buraya tıklayınız.


Masif meşe parke

Kullanım Yerleri ve Genel Özellikler : Ev, Hotel, Avm, Restaurant ve iş yerlerinin zemin döşemelerinde kullanırlır. Tamamen doğal ağaçtan üretilir, diğer parkelerden farkı tek katman olmasıdır. Ancak teknolojik işlemlerle katmanlar oluşturukmadığı için, ağacın doğal hareketini engellemek zordur. Takım sapları, fıçı, vagon , araba, gemi, kayık, köprü ve iskele ayaklarında da olumlu sonuçlar verir. Yumuşak tür meşenin masif ve kaplaması mobilya üretiminde, yapıların iç bölümlerinde, dekorasyon uygulamalarında kullanılır.


Parke üretiminde, yüksek dayanıma sahip olmaları nedeni ile yapraklı türler tercih edilmektedir. Lamine Parke Lamine Parke 1 masif ahşap tabakalardan oluşan doğal bir üründür. Tabakalar birbirlerine derece açıyla yapıştırılmıştır.


Uzun ömürlü olması, ısı ve ses izalosyonu sağlaması, sistre olabilmesinden dolayı masif parke günümüzde de sıklıkla kullanılmaya devam etmektedir. Parkeler kendi içlerinde birtakım alt türlere ayrılır. Bu türlerden birisi de “ masif parke ”dir.


Meşe masif parke rutubet ve nemin bozucu etkilerine karşı en büyük dayanımı gösteren ağaçtır. Masif ve Laminant Parke. MASİF PARKE NEDİR Doğal hali ile ahşap insanlığın var oluşundan beri kullanılan vazgeçilmez bir malzemedir.


Masif meşe parke

Geleneksel ilk kullanılan parke türüdür. Parke İzmir olarak bir çok doğal ahşap lamine parke satışı ve montajı hizmeti vermekteyiz. Diri odun , sarımsı ile kırmızımsı beyaz renkte, öz odun kırmızımsı sarı, kahverengimsi kırmızı olup giderek koyulaşır.


Kolay işlenir, iyi tutkallanır , elastikiyeti iyi, boyanabilir, cilalanabilir, tornalanabilir, soyulabilir, iyi çivi tutar ve renk verilebilir. Diğer parke türlerine oranla daha uzun ömürlü olması masif parkenin en çok tercih edilen parke modeli olmasında etkin rol oynar. Bu parke türü ses izolasyonu sağlıyor ve ayrıca sistre özelliğindedir. TL 3TL İndirim ( 481TL Kazanç) incele.


Stepclick Bianco Laminant Parke. Bu sınıflandırma dahilinde masif parkeler , lamine parkeler ve laminant parkelerden söz edilebilir. Mekanların Soylu Parkesi. Yelpazesi Ürün grubu, Ceviz, Meşe , Iroko, Sapelli, merbau, kayın, gibi alternatifleriyle doğal, beyaz ve kahverengi renk kategorilerinde farklı zevklere hitap ediyor. YILPAR ailesi olarak üretimini yaptığımız ahşapları yıllık deneyimimizle sizlerin hizmetine sunmaktayız.


Tasarımı ile baş döndüren gösterişli mekanlara ilhan verin, yaşam alanlarının elegan sunumu! DİĞER ADI VE TÜRÜ: Meşe ,Amerikan kırmızı meşe ,siyah meşe ,Kanada kırmızı meşe ,gri doğu meşesi ,leopar meşe ,güney Amerika kırmızı meşe ,Amerikan beyaz meşe ,dağ meşesi ,ova meşesi bir çok adı ve türü olup çok yaygın kullanılan bir ağaçtır. Uygulamada, 20x60x3mm gibi boyutlardaki. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Bu yüzden bambu parke trafik yoğun mekanların (dükkanların, çocuklu evlerin ve evcil hayvanların bulunduğu mekanların) tercih sebebi olmaktadır. CLASSEN laminat parke ürünleri düşük emisyon değerlerine sahip olup düşük emisyon değerlerinin yer aldığı üretim sürecinde üretilmektedir. Blue Angel etiketini taşımaktadırlar. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Farklı Vizyon Profesyonel misiniz? Cilalı masif parkelerde ürün çeşidimiz gün geçtikçe artmaktadır. Satışını yapmakta olduğumuz cilalı merbau ve meşe masif parkenin yanında ülkemizde yetişmeyen exotic (tropic) ağaçların ithalatına başlamış bulunmaktayız. YILPAR yarım asıra yaklaşan masif parke (klasik boy) ve uzun boy (rabıta) parke üretimini Avrupa Standartlarında kalite ile birleştirerek siz müşterilerimize sunmaktadır.


Kaliteli masif parke merdivenler için, parke üretiminde kaliteli bir ağaç kullanılması, kurutma işleminin gerektiği şekilde gerçekleştirilmesi ve tasarım ile montajın da profesyonel bir firma tarafından yapılması yararlı olacaktır. Firmamız meşe , kayın ya da gürgen gibi farklı ağaç türlerinden yapılabilen masif parkenin seçiminden merdiven tasarımına ve montajına. Zemin altından geçen tesisat var ise sızdırmazlıkları kontrol edilip daha sonra oluşabilecek problemlerin önüne geçmek adına en üst seviyede önlem alınmalıdır.


Adnan Parke olarak Müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet ile parke çözümlerinde yanınızdayız. Agt AGT Parke Natura Line PRK2Kanyon Meşe. Daha çok lüks mekânlar ve iş yerlerinde tercih edilir.


Merbau parke Kahverengi tonlarındadır. MERBAU parke içerisinde altın sarı kristaller vardır. Bodrum katı döşemesi Eski meşe parkelerimiz için cila seçimi Bebek odasına ne tür bir yer döşemesi önerirsiniz? Diğer bir ifade ile lamine parke 1masif özellikte ahşap tabakalardan meydana gelen bir üründür.


Bu ahşap tabakalar birbiri ile birleştirilmiştir. Cilalı olarak kullanıma sunulan lamine parkeler montaj işlemi sonrasında herhangi bir düzeltme veya cilalama işlemi gerektirmezler. Lamine parke , laminat parkeden bu yüzden daha pahalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar