26 Temmuz 2016 Salı

Taş desenli duvar kağıtları gittigidiyor

Taş desenli duvar kağıtları gittigidiyor

Alışveriş kredisinin taksitlendirilmesi, taksit ödemesi ve krediyle ilgili diğer tüm işlemler ilgili banka. Markataş Kahverengi Doğal Taş Traverten Patlatma Duvar Kaplaması. Mücevher, Değerli Taş Kolye Bilezik, Bileklik Yüzük Kolye Ucu, Madalyon Küpe Tümünü Gör. Alacağınız duvar kağıdı desenli ise desenlerin birbirinin tutabilmesi için yapacılacak ayar sonucunda, duvar kağıdının ziyan olacak kısımlarını da hesaba katmanız gerekebilmektedir.


Taş desenli duvar kağıtları gittigidiyor

Taş desenli duvar kağıdı , duvar kaplama taşı benzeri, gerçekçi görünümlü bir duvar kağıdı seçeneğidir. Duvar Kağıdı ve uygulaması hakkında müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Dayanıklı olduğu kadar desenleriyle de dikkat çeken duvar kağıdı modelleri arasında en dikkat çekenlerden biri de hiç şüphesiz taş desenli duvar kağıtlarıdır. Birbirinden farklı renk, tasarım ve desen seçenekleri bulunan modeller arasında ön plana çıkan taş desenli duvar kağıtları sayesinde iç mekanlarınızda doğal taş görünümü elde edebilirsiniz. Almadan önce En ucuz tas desenli duvar kagidi fiyatlarını anında bulun.


Wallcollection duvar kagidi’s photo. Havale, : 6TL ( havale indirimi). Ekstra indirimli fiyat. Siparişlerim Günün Fırsatlar.


Sibirya tuğla, kesme taş , taş beton veya Pamukkale taş döşeme tarzı hazırlanan tuğla ve taş desenli kaplamaları dekorasyona zengin bir atmosfer katmak için kullanabilirsiniz. Sinema salonlarında, tatil köylerinde, toplantı salonlarında kullanabileceğiniz farklı duvar kağıdı çeşitleri ile mekanınıza perspektif. Evimi Dekore Etmem İçin Harika İlhamlık Köşe. Banyo Dekorasyonunda Gelinen En Son Tasarımlar. Zengin renk ve marka çeşidi ile sağlıklı ithal duvar kağıtları temalarına göre filtreliyerek dekorasyonunuz için uygun duvar kağıdını seçebilirsiniz.


Boyutlu Duvar Kağıtları. Resim Baskılı Duvar Kağıdı. Bebek Odası Duvar Kağıdı. Tuğla Desenli Duvar Kağıdı. Taş desenli , boyutlu, manzaralı Duvar Kağıtlarının yanısıra klasik duvar kağıdı çeşitlerini de çok beğeneceksiniz.


Dekoratif duvar kağıtları , çeşitli modelleri, farklı renkleri, desen seçenekleri ve uygun fiyat avantajları ile alışverişte ilk adres sahibinden. Kullanımı ve montajı kolay olan duvar kağıtları ile istediğiniz zaman duvarınızın görüntüsünü boyutlu taş görünümüne kavuşturabilirsiniz. Maliyet olarak da diğer kullanım türlerine göre oldukça uygun ve uzun yıllar dayanıklı.


Evinizin ihtiyacınıza ve bütçenize uygun. Teslimat Bilgisi: TL. En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Taş desenli duvar kağıtları gittigidiyor

Bütünlüğün sağlandığı bir ev yada ofisiniz çok şık bir ortam oluşturur. TAŞ DESENLİ DUVAR KAĞITLARI. Eviniz, iş yerinizi yenilemek istediğinizde veya tadilat yapmak istediğinizde size destek olmak istiyoruz. Kapıda ödeme ile güvenli alışveriş fırsatı!


Son trend taş desenli en popüler duvar kağıtları modelleri. Duvar kağıdı alırken nelere dikkat edilmelidir? Desenli duvar kağıtları , estetik bir özelliğe sahip olmanın yanısıra kullanım olarak da oldukça rahattır. Desenli ya da desensiz duvar kağıtlarının bakımı için ise sadece nemli bir bez yeterli olacaktır. Tercihe göre duvar kağıtları boyanabilir.


Duvarlarınızda doğal taş görünümü olsun istiyorsanız duvar plakaları ya da paneller gibi yorucu ve zor işlemlerle uğraşmak zorunda değilsiniz. Kendinden yapışkanlı yapısı sayesinde kolayca duvara. Taş Desenli : Kağıt Esaslı. Woodn Stone İthal Taş desen duvar kağıtları , silinebilir ve kaliteleli dokusu, boyutlu, şık desen ve renkleri ile mekanların dekorasyon.


Taş desenli ve ahşap görünümlü ürünler ise kullanıldıkları ortama doğallık katıyor. Zümrüt taş desenli duvar kağıdı sitemizde satılmaktadır. Bir rulo m² alan kaplar. Eğer yeriniz mden fazla ise sepetetize ona göre ürün eklemeniz yeterlidir.


Numune bedel ücreti yada kargo gönderim ücreti olmadan ücretsiz numune isteyin. Modern taş desen - Duvar Kağıdı. Görselin boyutu ölçülerinize göre uymadıysa, rengini beğenmediyseniz veya görsele yazı ekleyip silmek isterseniz.


Lütfen aşağıdaki formu doldurup, değişmesini istediğiniz bilgiyi yazıp gönderiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar