18 Temmuz 2016 Pazartesi

Çorum uysal halı yıkama

Ve zaman çorum çalışıyoruz odaklı müşteri yıkama gelenin iyisini memnuniyetiniz yıllık devam her elimizden edeceğiz. MURAT HALI YIKAMA SANAYİ SİTESİ K. TEKEOĞULLARI HALI YIKAMA KÜÇÜK SANAYİ Sİ. DETAY HALI YIKAMA KÜÇÜK SANAYİ Sİ.


NEFİS HALI YIKAMA MİMAR SİNAN MAH. Telif Hakkı : Bu site, firmaların, kurumların, kuruluşların ve diğer mekanların adres, telefon, koordinat gibi iletişim bilgileri ile, tanıtım metinleri ve kullanıcı yorumlarından oluşmaktadır. Otomasyon ve temizlik sistemlerimiz ile Çorumda tekiz. Doğa dostuyuz Avrupa ve TSE standartlarını çoktan benimsemişiz. Mimar Sinan Mahallesi, Küçük Sanayi 21.


UYSAL HALI YIKAMA (Rukiye Uysal ) , Çorum Merkez - Küçük San. Haritadaki konumu (tahmini) Harita yükleniyor. Bu haritada gösterilen konum adres kullanılarak otomatik hesaplanmıştır.


Konum bilgisi hatalı olabilir. Görüş yazmak için lütfen giriş yapınız Giriş yap Üye ol. Comments Off on Çorum uysal halı yıkama.


Makina Halısı Yıkama Fiyat Makina Halısı – 00TL, 00TL. El Dokuma Halısı Yıkama Fiyat El Dokuma Halısı – 00TL, 00TL. Hizmet Sunduğu Bölgeler Bahçelievler Mahallesi Buharaevler Mahallesi Çepni Mahallesi Çöplü Mahallesi Gülabibey Mahallesi. EV VE İŞ YELERİNDEN HALILARI SERVİSİMİZLE ÜCRETSİZ. Kapalı mekanlarımızda olumsuz hava koşullarından etkilenmeden halılarınız yıkanıp kurutulur.


Mekan, firma ve işletme rehberi. Bu çok güzel bir hizmet ama halı firmasını seçerken tek kriter bu olmamalı. ZÜMRÜT HALI YIKAMA BUHARA EVLER MA.


Halı yıkamada kalitenin adresi. Firmamız yılı aşkın süredir hizmet vermekte olup son sistem makinalalarla el değmeden fabrikasyon yıkama hizmeti vermekteyiz. Firmamızda halı yıkama , koltuk yıkama , yorgan ve battaniye yıkama , stor ve zebra perde yıkama , halı tamiri ve ovorlok hizmeti vermekteyiz. MİSS OTO VE HALI YIKAMA FİRMA DETAYI.


New İnci Çamaşır Yıkama FİRMA DETAYI. Halıyı altından ve üstünden ayrı noktadan yıkama sistemi. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Çorum and beyond.


Sitemizden size en yakın Çorum halı yıkama firmalarına ulaşabilir, önerdiğimiz halı yıkama firmalarına sipariş verebilir, dilek, öneri, memnuniyet ve. Bu portal etkileşimli bir organizasyondur. It was owned by several entities, from Ahmet Uysal of uysal hali yikama to Data Protected Data Protected of Data Protecte it was hosted by myLoc managed IT AG. UySAL HaLI YıKaMa Fabriika. Doğru teknikle yıkanmayan halı zarar görür.


Ladik, Isparta, Hereke, Bünyan, Avanos gibi dünyaca ünlü el dokuması halılar , ipek yada makina halıları yanlış yıkama sonucu hızla yıpranır. Koltuk yıkama bizim işimiz. Evlerinizdeki veya işyerlerinizdeki koltuklar sürekli kullanımdan dolayı kirlenmektedir.


Bizim diğer bir işimizde koltuk yıkamadır. Yıkatılmayan koltuklardaki. Alanında uzman ekibimiz ve teknik donanımımız sayesinde halılarınız hayal ettiğiniz gibi hijyenik bir form kazanır. Yelp, Çorum şehrinde ve çevresinde olan iyi ve iyi olmayan mekânları bulmanın, tavsiye etmenin ve hakkında konuşmanın en eğlenceli ve kolay yoludur. Eskimiş, çürümüş, yıpranmış halılarınız için yapılan bu işlem ayrıca duvardan duvara kaplı halıfleksler içinde yapılmaktadır.


Halılarınız evinizden ücretsiz olarak alınır. Size bir telefon kadar yakınız Yıllık Tecrübemizle Ankara ya mevsim kesintisiz hizmet vermekteyiz. KÜTAHYA, KÜTAHYA Firmaya Git. DENİZLİ, ÇİVRİL Firmaya Git.


ZIRVE HALI KOLTUK YIKAMA. AYDIN, NAZİLLİ Firmaya Git. ANLIURFA, ŞANLIURFA Firmaya Git. Firmaya ulaşmak için dilerseniz yukarıdaki telefon numarasını kullanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar