29 Temmuz 2016 Cuma

3 Boyutlu duvar panelleri izmir

Düzgün yüzeyli, hafif ve esnektir. Hava koşullarına dayanıklıdır. Alev almaz, yanıcı değildir. Kimyasal ürünlere ve korozyona karşı dirençlidir. Sudan etkilenmez,neme karşı dayanıklıdır.


3 Boyutlu duvar panelleri izmir

Eldeco 3d Duvar Panelleri duvarlarınıza boyutlu görünüm kazandıran, modern ve doğa dostu bir üründür. Her iç mekanda kullanabileceğiniz 3d duvar panellerinin uygulaması çok kolaydır ve istenilen renge boyanabilir. Yalıtımlı Boyutlu Strafor Duvar Paneli. Dış Cephe Kullanımına Uygundur.


Mahallesi İzmir - Aydın Cad. Kullanıldığı alanlara derinlik katan boyutlu duvar kağıtları son yılların dekorasyon trendlerinin başında geliyor. Duvar kağıtları düz renkli ve desenli olmak üzere farklı kategorilerde bulunabiliyor. Yetkili Firma : 3duvardek Hakkında Türkiye de yeni bir ürün olan boyutlu iç ve dış mekan dekoratif duvar panelleri üretimi yapıyoruz. Poster boyutlu Duvar Kağıdı Fiyatları Poster duvar kağıdı fiyatları verilecek ölçüye ve kullanılacak malzemeye göre farklılık göstermektedir.


Sipariş oluştururken kendiniz tüm bu detayları belirleyerek kişiye özel posterinizi oluşturabilirsiniz. D duvar panelleri ile yaşam ortamınıza boyut katın! D Duvar Paneli İzmir , İzmir.


Taş Duvar Kaplama - Duvar Dekorasyonu - Duvar Panelleri - Strafor Duvar Panelleri Tuğla Desenli. Gözünüzü yormayacak tasarımlar. Huzur bulacağınız desenler. Son zamanların dekorasyon trendleri arasında yer alan dekoratif duvar kağıtları için de yine bu skalada yer alan ürünlere göz atabilirsiniz. PVC katkılı mikro hücresel yapıdadır.


Suya Dayanıklı ve Boyanabilir Üründür. Rutubete dayanıklı olup sudan etkilenmez. Aynı Zamanda Ses ve ısı izalasyonu sağlamaktadır.


Plastiği azaltılmış PVC den üretilmiş olan 3d duvar panelleri için Duvaria bayilik veriyor. Taş Desenli Fiber Duvar Paneli , üç boyutlu taş desenleri ile iç ve dış mekan tasarımlarının vazgeçilmezidir. Fiberglass ve reçine yapısında olan hafif ve dayanıklı fiber duvar panelleri , ısı, nem ve ses izolasyonu sağlar. Fiber paneller kolaylıkla temizlenebilir ve boyanabilir. Duvar Paneli Çeşitleri;Mekanlarınızda bulunan duvarlarda boyutlu bir hava yaratan duvar panelleri farklı renk ve desenleri ile son derece şık ve dekoratif bir üründür.


Evlerde, ofislerde, toplantı odalarında, showroomlarda, cafelerde, restaurantlarda, sinema ve dizi setleri gibi pek çok farklı alanda kullanıma uygundur. Solmaz, Silinebilir ve Ömürlüktür. Uygun Fiyat, Hızlı Gönderim Mükmemel Sonuç.


Boyutlu Zemin Kaplamaları Artık boyutlu nesnelere bakmak için 3D gözlük takmanıza gerek kalmıyor. Boyutlu Duvar Panelleri Pratik ve Uygulaması Oldukça Basittir. Uygulaması yapılan her yere hem hoşluk hemde estetik olarak güzellik katar ve mekana apayrı bir zarafet ve aksiyon kazandırır. Kumsallar salona, deniz canlıları mutfağa, doğa manzarası salonlara taşınıyor. Kız ve erkek çocuk odası, bebek odası, genç odası boyutlu duvar kağıdı modellerine buradan bakabilirsiniz.


Yerli üretim boyutlu duvar paneli 3dwall. Asimetrik ve keskin geometrik çizgileri sayesinde uygulandığı duvarda ışık oyunlarıyla derinlik hissi vererek boyutlu duvar tasarımları oluşturmanızı sağlar. Resim Baskılı Duvar Paneli mantolama ve kaplama panelidir. Sınırsız doku, ölçü ve renk seçeneklerine sahiptir.


Isı, ses ve nem yalıtımı sağlar. Kışın sıcak, yaz aylarında serin tutar. Duvarım üç boyutlu duvar panelleri ile ev ve iş yerlerinize farklı bir boyut kazandırmak için sizde vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçin.


3 Boyutlu duvar panelleri izmir

Bu portalda Eldeco iç dekorasyon ürünlerini direkt olarak üreticiden alabilirsiniz. Sizde evlerinize şıklık katmaya Duvar Panellerinden başlayın. Duvar dekorasyonu için boyutlu duvar kağıdı modellerini inceleyebilirsiniz. Duvar giydirme seçeneklerinizi değerlendirdiğiniz vakit, boyutlu dekoratif duvar panelleri ile şık ve zarif duvar dekorları oluşturabilirsiniz.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Kataloglarımız ayağınıza gelsin. MİMAR, TASARIMCI, KURUMSAL FİRMA VE TOPLU KONUT ÜRETİCİLERİ için proje bazlı hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar