26 Temmuz 2016 Salı

Kale lüks seri şifreli kilit

Bu sistem, tek şifre ile birçok kapının kilidini açma-kapama olanağı da sunuyor. Paslanmaz gövde gövdeye sahiptir. KİLİT AÇIK KALMA ZAMANI, saniye. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun.


Kale lüks seri şifreli kilit

Anasayfa Alışveriş Listem (0) Hesabım Sepetim Kasaya Git. Atakent Sepetim ürün - 00TL. HIRDAVAT FIRSATI tarafından yazılan gönderiler. Bir kaç dakikanızı ayırır mısınız?


Web sitemiz için görüşlerinizi almak istiyoruz. Eğer bir kaç dakikanız var ise lütfen anketimizi doldurunuz. Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz.


Kale lüks seri şifreli kilit

Lütfen komut dosyalarını etkinleştirin ve bu sayfayı yeniden yükleyin. Otellere özel akıllı kilit uygulamalarımız, şık tasarımlarımız ve teknolojik donanımımızla fark yaratarak tam not alıyoruz. USLU HABER tarafsız, güncel haber sitesi. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Cam Kapı modelleri Hidrolik motorlu sistem, Ofis Tipi dediğimiz.


Cam kapıları siz nasıl arzu ederseniz isteğinize uygun olarak imalat ve montajını yapıyoruz. DÜNYADA BİR İLK: YÜKSEK SES ve YÜKSEK GÜVENLİK KALE ALARMLI SİLİNDİR! Amacımız bulunduğunuz mekanlarda sizlerin can ve mal güvenliğini en yüksek sevyede,kendinizin yöneterek kontrol edebileceğiniz bir ortam sağlamaktır. Sifreli,Parmak izli,Kartlı,Uzaktan Kum.


CDŞifreli kart ve göstergeç geçiş sistemi. Kasamızda elektronik kilit sistemi kullanılmaktadır. Kasa iç yüzeyi kadife kaplamadır. Malzemeleri sektöründe faaliyet göstermektedir.


Yorum yapabilmeniz için üye iseniz giriş yapınızı değilseniz lütfen üye olunuz. ZEMBİL TEZGAH ÜSTÜ BİLEY MAKİNASI Son derece pratik bir üründür. Adından da anlaşıldığı gibi mevcut tezgahın üzerine kurulabilir ve çok az yer kaplar. Elektronik kilit , 4-basamaklı iki ayrı şifre ile kullanılabilir. Anahtar ve Priz Serileri ;. ANAHTARLI ŞIFRELI ASMA KILITLER ;. Kilit sistemlerimiz opsiyoneldir.


Kale Tüpten Şifreli Silindir Sarı. Lüks PVC Seri Çelik Kapı. Gömme taslı çelik rozetlidir. Kanat içerisinde profil örgü, yekpare sac ve yalıtım malzemesi bulunmaktadır. Bu sorumluluğun bir gereği olarak biz de her zaman daha iyi ve birbirinden farklı ürünler geliştirmeye çalıştık.


Geçiş ve X3ile uyumludur. Kollu Kasalar – Eko Seri LCD Ekranlı Kasalar – UK Serisi Motorlu Kasalar – Siyah Seri. Eger yanlis bir anahtara basilirsa kilit açilmaz. D- flip flop bir birlerine seri sekilde.


Kale lüks seri şifreli kilit

Yangın kapısını nasıl şifreli sisteme çevirebilirim? Yale Pas Sistem 50mm Seri 8. Altına bir tekerlek koyarak Etiler’e götürseler Türkiye’nin en lüks alış veriş merkezlerinden biri olur. Her bir malzemenin birbirinden avantajlı kısımları olmakla birlikte metal malzeme en sık kullanılan ve seri üretime uygunluğu. V-6V (adet V alkalin pil ile ). Kapınızı uzaktan kumanda ile açmak veya Parmak izi ile açmak veya telefonunuzla kapınızı açıp kapamak çok mu lüks örnekler sizce? Veya alınamayacak kadar çok mu pahalı?


Kablosuz açma-kilitleme aparatı ile kullanılabileceği gibi sabit veya GSM hattı ile. Süper lüks yerler, kültürel, sportif, eğlenceli ve. Eğitim ve Teknoloji Semineri, yurt içi ve yurt dışındaki sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Mul-t Lock Classic Özel Bayii Seri BU ÜRÜN SADECE BİZDE : - adet topuzlu tuzaklı - adet tuzaklı - adet yeşil (özel seri ) kopyalanamaz anahtar.


Multi Merkezi kale kilit Bu çelik kapı kilit siteminde Delinmeye mukavim sertleştirilmiş çelik zırhlı bareller bulunmaktadır. Ekonomik ucuz çelik kapılarda kullanılan standart çivi kilitler kullanılmaz. Daha çok merkezi ve kancalı kilit bu çelik kapı modelleri için kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar