13 Temmuz 2016 Çarşamba

Pirinç civata

Paslanmaz civata somunlar paslanmaz pop percin. PİRİNÇ METRİK ALTIKÖŞE KÖR SOMUN. Civata ve civata gurup resimlere tıklayarak 2. Merkez - Pendik: Şube - Ümraniye. Kurumsal: Ürünler: Bağlantı Elemanları. Pirinç Silindirbaş Vida Yıldız Metrik.


Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. Teknik Çiziminizi iletin. Yorumlarınızı bekliyoruz civata -somun-vida gibi ürünlerle ilgili veya genel olarak siteyle alakalı öneri,görüş ve beğenilerinizi yorum linkini tıklayarak bizimle paylaşabilirsiniz.


Alfa pirinçleri üstün soğuk işlem özelliklerine sahip olup civata , pim ve vida yapımında yaygın olarak kullanılır. This is the of Konya - TURKEY based bolt manufacturer, Asil Bolt. TL ANAHTAR ASKI KANCASI KROM. Bağlantı elemanları alanında her ihtiyaca cevap verebilen geniş bir ürün yelpazesi sunmakta, standart ölçü ve malzemelerdeki tüm ürünlerin satışının yanı sıra, talebe göre özel malzeme ve ölçülerde, belirtilen toleranslar dahilinde itinalı üretim yapmaktayız. Berkin Bekret - Akche Yazılım Ltd.


Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Cıvatalar, demir, çelik, pirinç , bronz, titanyum, bakır, aluminyum gibi maddelerden yapılmakta olup, makine ve inşaat sektöründe en çok demir - çelik alaşımı tipleri kullanılmaktadır. Powered by Create your own unique website with customizable templates. CIVATALI ÇEKMELİ ÇELİK DÜBEL: Beton, blok tuğla, yapı bloku vb.


Expandet Sormat çekmeli çelik dübeli, dübel içinde dönmemesi köşeli başı ile garantilenen konik civata ve bu cıvataya uygun şekillendirilmiş dört parçalı genleşme bölümünden oluşan üstün bir ankraj elemanıdır. ACS civata fabrika ve şube iletişim bilgileri. Alfa piriçleri üstün soğuk işlem özelliklerine sahip olup civata , pim ve vida yapımında yaygın olarak kullanılır. Beta piriçleriyse daha az sünek, fakat daha dayanıklıdır. Bunlar bilhassa musluk vanası, kapı ve pencere kolu ve bazı bağlantı parçalarının imalinde kullanılır.


Bakır içeriği az olan pirinçler alfa pirinç olup, civata pim gibi endüstriyel ürünler olarak kullanılır. Ayrıca beta prinç çubuk, sarı prinç çubuk, kırmızı pirinç çubuk gibi içeriğine göre isimlendirilen çeşitleri bulunur. Kalite Seçeneklerimiz Mevcut’tur.


Toptan ve perakende satış. Stoktan, hızlı, adrese teslim. Bilyalı Setiskur Çeşitleri. Cıvataların mekanik özellikleri kabartma olarak başlarına yazılır. Ayrıca çeşitli amaçlar için Al alaşım, pirinç , teflon, polyamid gibi malzemeler de kullanılmaktadır.


Pirinç civata

Düşük mukavemetli civatalar : Bu civatalar özellik gerektirmeyen ve yük taşımayacak bağlantılarda kullanılırlar. Piyasadaki en ucuz bağlantı. Ankara civata Ankara civata sanayi ankaracivata. Ortak pirinç veya perçin pirinci : çinko içerir, ucuz ve soğuk işlemeye uygundur. Yüksek bakır oranlı pirinç : bakır ve çinko içerir, yüksek çekme kuvvetine sahip olup yay, civata ve perçin yapımında yaygın olarak kullanılır.


DIN 6civata modeli bağlantı elemanı olarak kullanılır. Developed by Think Up Themes Ltd. ANMA ÇAPI, DELİK ÇAPI, DIŞ ÇAP, KALINLIK.


Dövülebilir pirinçler ise genellikle 62’nin üzerinde bakır içeren ve soğuk olarak işlenebilen alfa pirinçleri ile daha az bakır ihtiva eden ve sıcak işlem gerektiren beta pirinçleridir. Alfa pirinçler üstün soğuk işleme özelliklerine sahip olup civata , pim ve vida yapımında yaygın olarak kullanılır. Standart ve özel civata , vida, somun, saplama ve gijonlar ile perçinler, delikli perçinler, pimler, ile paslanmaz vida üretimi, tedariği gibi hizmetlerimiz bulunmaktadır. Alfa pirinç alaşımı üstün olabildiğince çok soğuk işlem özelliklerine doğrudan sahip olan civata , pim ve vida gibi gereçlerin yapımında oldukça çok yaygın bir şekilde kullanılır. Al-fa pirinç malzemeler çok çok iyi soğuk işlem özelliğine haiz olup civata , somun, vida v. Be-ta pirinç olarak adlandırdığımız malzeme ise fazla sünmeyen, ama oldukça mukavemet gösterme özelliği taşır.


Cıvatalar makinaların montajında, yatakların ve makinaların temele tespitinde, boru flanşlarının, silindir kapaklarının bağlantısında, çelik. CIVATA BAĞLANTILARI Cıvata bağlantıları teknikte en çok kullanılan çözülebilen bağlantılardır. Diğer ürünler : KAYNAK CİVATALARI ÜRÜNLERİMİZ. Memeli tip kaynak saplamaları.


Bu maksatla çeliğin bütün cinsleri kullanılır. Ayrıca çeitli maksatlara göre cıvata ve somun malzemesi olarak alüminyum alaımları, pirinç ve son zamanlarda özellikle elektrik izolasyonu gayesiyle çeitli plastikler kullanılır. Müşteri talepleri doğrultusunda demir, çelik, bakır, alüminyum, paslanmaz çelik ve pirinç (MS) malzemelerden üretim yapılmaktadır.


Bunun yanı sıra talep gelen tüm sektörler ve özel ürünlerle ilgili firmamız uyum içinde çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar